neka misli ko šta hoće, ali Sloboda ih je rutinski odradila ..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
budite uvjereni da FK Sarajevo sa ovakvom ekipom i sa ovakvom igrom, regularnim putem ne može do titule
Sloboda i Zrinjski su bolje ekipe od Sarajeva 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dokle Sarajevo misli dogurati ako namjesta u nasoj ligi? Eto jedno mislim normalno pitanje jer ocito ovdje nema niko pojma o sportskom duhu.
Kada neko igra kako treba ljudi to pohvale, citav Tusanj je danas se divio igri Duljevica i odigrao je za reprezentativnog nivoa.
Ali kada se nesto dogovara za stolom i ljudi daju pare da to gledaju, da bi se ovako razocarali onda sta drugo ocekujete osim nezadovoljne rulje?
Sarajevo kada odigra i bilo ko drugi posteno i bolje od Slobode mi cemo aplaudirati jer smo nadigrani ali ne ovako, mi pobjedili, a ne mozemo se radovati. Jer pred ocima gledamo kradju.
Prvi korak za sve je ravnopravnost i nas klub to trazi za svaku ekipu, a ne samo za sebe i svi trebaju podrzati ustrajavanje u tome!
Kada neko igra kako treba ljudi to pohvale, citav Tusanj je danas se divio igri Duljevica i odigrao je za reprezentativnog nivoa.
Ali kada se nesto dogovara za stolom i ljudi daju pare da to gledaju, da bi se ovako razocarali onda sta drugo ocekujete osim nezadovoljne rulje?
Sarajevo kada odigra i bilo ko drugi posteno i bolje od Slobode mi cemo aplaudirati jer smo nadigrani ali ne ovako, mi pobjedili, a ne mozemo se radovati. Jer pred ocima gledamo kradju.
Prvi korak za sve je ravnopravnost i nas klub to trazi za svaku ekipu, a ne samo za sebe i svi trebaju podrzati ustrajavanje u tome!
Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
PS. Sarajevo je glavni grad, vi ste ku*ac
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ce ispitati, ako su premije date Slobodi kad su igrali protiv drugih ekipa, to je legalno i dozvoljeno.GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ova kradja penal sto je bio na Duljevicu jel na to mislite tuzlaci...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
GradKamena
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
JoseeMourinho je napisao/la:Nisam u toku?GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Nismo ni mi bas,al spominju se neke pare 20.000 da se nosilo ili trebalo donijet,valjda ce to neko u ovoj drzavi ispitat,al jedno je jasno pukla je tikva između Slobode i Sarajeva !
Zadnja izmjena: GradKamena, dana/u 09 mar 2016, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Upravo to, premije su legalne. Ovdje je ocigledno Dino ispalio 20k i sad ovaj "isce".ElCartel11 je napisao/la:Sta ce ispitati, ako su premije date Slobodi kad su igrali protiv drugih ekipa, to je legalno i dozvoljeno.GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
- VanCipelic
- Kontakt:
Jesi li ironican za Duljevica ili je stvarno tako bilo, kolko sam upratio od 7 zutih, 5 je nad Duljevicem bilo..tuzlak1987 je napisao/la:Dokle Sarajevo misli dogurati ako namjesta u nasoj ligi? Eto jedno mislim normalno pitanje jer ocito ovdje nema niko pojma o sportskom duhu.
-
GradKamena
- Kontakt:
Uredu ako je to al nije uredu da se ovako javno prica o tome ,i niko nemoze bit siguran da je to to ne razumije se dobro na snimku !ElCartel11 je napisao/la:Sta ce ispitati, ako su premije date Slobodi kad su igrali protiv drugih ekipa, to je legalno i dozvoljeno.GradKamena je napisao/la:Nadam se da ce sve institucije u drzavi koje trebaju od NsBiH,Tuziteljstva,Sipe ili ko vec treba ispitat ovaj slucaj,ovo je preslo svaku mjeru da se ovako javno iznosi davanje para !
Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
Sto bi volio da se ispita ovo oko ovih "20.000" pa makar svi u odgovarali.
tramvajslana_krv je napisao/la:Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
Joj kad krenu Sadžaklije i šiptari o Tuzli a pogotovo Zenici.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Duljevic odigrao najbolje od svih igraca na Tusnju od povratka Slobode.VanCipelic je napisao/la:Jesi li ironican za Duljevica ili je stvarno tako bilo, kolko sam upratio od 7 zutih, 5 je nad Duljevicem bilo..tuzlak1987 je napisao/la:Dokle Sarajevo misli dogurati ako namjesta u nasoj ligi? Eto jedno mislim normalno pitanje jer ocito ovdje nema niko pojma o sportskom duhu.
Normalno da sam ozbiljan, svi su vidjeli da je dobar..
Bordo46 je napisao/la:tramvajslana_krv je napisao/la:Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
[youtube][/youtube]
1:15 vrlo diskutabilno, ne vidi se od ovog igraca da kontakta nogama nije bilo, povlacenja jest bilo obostranog al dole nogama kostic mu samo izbio loptu
1:15 vrlo diskutabilno, ne vidi se od ovog igraca da kontakta nogama nije bilo, povlacenja jest bilo obostranog al dole nogama kostic mu samo izbio loptu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
U trenutku kad se Sevko okrenuo ovaj ga je drzao sa dvije ruke. Gfje je nad Duljevicem start, ima li snimak?klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hvala nisam znao, i upravu si bas taj "vozic" je slika i prilika danasnjeg Sarajeva, narocito kad udju revizori.Bordo46 je napisao/la:tramvajslana_krv je napisao/la:Mozes li mi precizirati o koji kompleks mi imam?Bordo46 je napisao/la:Kompleks glavnog grada pogotovo ovih iz tuzle i zenice, najgori su ko god im gostuje Sarajevo ili Zeljo. Kamiondzija samo pokazuje kakav je papak.
Pozdrav
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 09 mar 2016, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Slab si sa kapacitetomsamocelik je napisao/la:Ubice, niko vas nista ne pita. Banja luka away???Fidel je napisao/la:samocelik je napisao/la:Joj kad krenu Sadžaklije i šiptari o Tuzli a pogotovo Zenici.
Musavi,'oces lanc paket???
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da kazem da je Azmir danas smirivao navijace i cuvao ove od Sarajeva predstavnike u lozi. Nije zelio nikog udarati niti napadati.. Vec je zelio da nemaju neugodnosti
Problem je sto je njega Dino izbjegavao kada je zelio da popricaju kao muskarci i pokusao da ga zaobidje.
Problem je sto je njega Dino izbjegavao kada je zelio da popricaju kao muskarci i pokusao da ga zaobidje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.