FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hordas'87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordas'87 » 07 mar 2012, 22:23

pintol_TM87 je napisao/la:Moći ce te svi da gledate jer je zeljo isto igrao protiv kozare u gostima i bio je isto tako samo preko moja tv prenos...ali se moze odraditi stream da mogu svi da gledaju...objasnio sam jednom vasem momku pa se nadam da ce to on odraditi kako treba...pozz

Evo i ovdje ako neko ima moja tv neka odradi jer ne vjerujem da ću ja moći odraditi za sve :?
pintol_TM87 je napisao/la:skini tipcam da mozes da snimas ekran...
onda napravi profil ovdje i to je to http://www.dyyno.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 mar 2012, 22:55

retro je napisao/la:Suplja prica, kao i uvijek, kad ne bi platili, registrovali bi 3-0 za njih s obzirom na to kakav smo tretman imali. :D

Ovaj Japanac Miki Maus ce nas kostati. :mrgreen:
Realno bolji smo, bolje smo pripreme odradili, imamo jaci tim nego prije tri mjeseca, kompaktniji tim, ali sve to pada u vodu kad je Tuzla u pitanju.
Ma kakav miki karna od igraca :mrgreen: Mene je samo strah njihove pogane igre i terena ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 mar 2012, 22:56

.
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 07 mar 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 mar 2012, 22:56

Ukloni ovu sliku!

"privatne" slike ovog tipa nema potrebe postavljati iz dobro poznatih razloga ;)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 07 mar 2012, 23:54

Evolution87 je napisao/la:.
k o m p l e k s :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 mar 2012, 00:06

rastafarian je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:.
k o m p l e k s :)
Aha, 100%

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 08 mar 2012, 00:31

Sarajlijc@ je napisao/la:
retro je napisao/la:Suplja prica, kao i uvijek, kad ne bi platili, registrovali bi 3-0 za njih s obzirom na to kakav smo tretman imali. :D

Realno bolji smo, bolje smo pripreme odradili, imamo jaci tim nego prije tri mjeseca, kompaktniji tim, ali sve to pada u vodu kad je Tuzla u pitanju.
Ma kakav miki karna od igraca :mrgreen: Mene je samo strah njihove pogane igre i terena ;)
Dugo ti je sandzaklija trebalo da pocnes, svaka cast sto si i toliko izdrzao. 8-)
Sloboda je moja nacija

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 mar 2012, 02:04

Sunderland je napisao/la:

Dugo ti je sandzaklija trebalo da pocnes, svaka cast sto si i toliko izdrzao. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa sta cu kad je tako realno vasa igra je u stilu mesara vec godinama unazad, a sto se terena tice vidim da je u finom stanju.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 08 mar 2012, 08:52

Sarajevo isplatilo 14.000 KM za Hilmu Gutića
Fudbalski klub Sarajevo neće biti suspendiran i odigrat će predstojeću utakmicu protiv Slobode.
Ne znam sto nam je ovo trebalo. :idea:

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 16:15

Svim damama ako ih ima na forumu FK SARAJEVO sretan 8.mart! :)
I naravno zaboravi pitat kakavo je stanje kod nas na Kosevu sto se tice terena, Sjevera!! :)
Opcenito citavog terena :?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2012, 17:15

SIR je napisao/la:Svim damama ako ih ima na forumu FK SARAJEVO sretan 8.mart! :)
I naravno zaboravi pitat kakavo je stanje kod nas na Kosevu sto se tice terena, Sjevera!! :)
Opcenito citavog terena :?
Ukoliko sljedece sedmice ne naleti kakav dobar jugo,i mi cemo se kao i strumfovi hvatat za glavu.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 17:38

Što se tiče slike, odmah vam je vraćeno. Slikali se ljudi na Koševu sa standardom Sinovi Bosne :lol:

Sretan 8 Mart svim bordo komšinicama :mrgreen:

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 08 mar 2012, 18:25

Inkognito je napisao/la:Slikali se ljudi na Koševu sa standardom Sinovi Bosne

Kakva ironija. :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 mar 2012, 23:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

62 slike sa treninga.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 09 mar 2012, 00:10

62 slike sa treninga.
Stvarno svaka cast za ljude koji su zaduzeni za zvanicnu stranicu, i facebook stranicu.
Od kako je dosla nova uprava nase internet prezentacije rade kvalitetno i na visokom nivou
:D :D :D

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 09 mar 2012, 10:40

videoton1 je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:Slikali se ljudi na Koševu sa standardom Sinovi Bosne

Kakva ironija. :lol:
Bas tako. :mrgreen:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 mar 2012, 14:00

Ništa nas spriječiti ne može...HZ
April 1997...Hladan aprilski dan..naše Sarajevo gostuje u Tuzli,na dan kada u Sarajevo dolazi Ivan Papa.
Dan prije tekme,odnosno posjete Pape...kruži priča kako će grad biti blokiran,tj.da je nemogući izaći iz grada.
Što znači da nema ništa od gostovanja Tuzli,barem ne onog navijačkog...
U INAT SVIMA 8-)
Ja i haver,odlučimo dan ranije krenuti put Tuzle,pa šta bude...i onako,sa par maraka u dzepu i po kutiju cigareta..
Gradskim autobusom do Vogošće,pa onda pješke do Semizovca...zaustavimo se na proširenju kod Kule...
Pogađate,stopamo u pravcu Tuzle...nakon pola sata zaustavlja se kamion...momci gdje idete itd..
Već smo na Karauli...na ulazu u Tuzlu zahvaljujemo se vozaču koji nastavlja dalje,a mi šakapje prema centru.
Kako nemamo nikoga u gradu soli,a već pada mrak,odlučimo se za ž.stanicu...western vagon.. :lol:
Nakon duge,hladne noći..napokon jutro.. :P Obiđemo obližnji toalet...pa pravac pekara.
Hodajući gradom prema Tušnju,onako promrzli i iscrpljeni.ugledamo manju grupu hordaša(5-6 momaka) :P
Kakav osjećaj...prepoznajemo legendu sa Sjevera,Russa sa flašom 'domaće'...nakon uvodnog zagrijavanja
i po dva hamburgera..krenemo prema stadionu.Nije bilo neke frke prije i za vrijeme tekme,sve ok.
Tekmu smo dobili 1-0...
Nazad za Sarajevo...prava avantura,sa igračima u autobusu..sa tri boda uz navijačke pjesme....
Glavni lik u busu je bio tadašnji golman Sarajeva,Vukašin Petranović...šašav lik,nema dalje.. :lol:
Pričao nam je o konfliktu sa hordama(prije rata)dok je branio za Velež...osim fudbala,poznavao je borilačke sp.
Čak me je jedno vrijeme 'tražio' nakon Tuzle...navodno,optužio me da sam mu odradio zlatnu narukvicu.. :lol:
Sve u svemu,trnovit je put jednog navijača i ta ljubav prema klubu nema granica.
NAPRIJED BORDO BIJELI
F.K.SARAJEVO

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 mar 2012, 14:05

SIR je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremno dočekuju drugi dio Premijer lige Bosne i Hercegovine, odnosno nedjeljnu utakmicu 16. kola protiv Slobode na Tušnju. Dragan Jović, šef stručnog štaba Bordo tima jasno je dao do znanja da će tim sa Koševa biti jedan od kandidata za titulu prvaka BiH.

„Po posljednji put ćemo govoriti o ambicijama FK Sarajevo, one su jasne. Svjesni smo da su Željo i Široki Brijeg u prednosti, da imaju dobru ekipu, dobre trenere i igrače, ali mi u nedjelju krećemo u borbu za šampionsku titulu“, poručio je Jović. Što se ekipe tiče, Jovića brine povreda Matije Matka, koji se povrijedio na pretposljednjem treningu.

„Ipak, nadam se da će Matko biti spreman za nedjelju. Uz njega, neću moći računati na suspendiranog Asmira Suljića, dok su svi ostali igrači na raspolaganju“, riječi su Jovića, koji je kazao da je njegova ekipa obavila izuzetno kvalitetne pripreme, te se zahvalio Upravi kluba koja je obezbjedila uslove za optimalan rad.

Javnosti se obratio i kapiten Bordo tima, Sedin Torlak, koji je rekao da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da su se igrači zaželjeli takmičarskih utakmica.

„Atmosfera u svlačionici je sjajna. Vrlo brzo smo se upoznali, zbližili sa svim novim igračima i siguran sam da će ova ekipa igrati bolje nego jesenas“, kaže Torlak.

S obzirom na teške terene Jović je dobio informaciju da je stanje stadiona Tušanj u dobrom stanje, te da će se u Tuzli odigrati kvalitetna utakmica. :D

Sigurno postajete šampioni, jer ako je Jović to rekao onda će i ispuniti rečeno, čovjek je od riječi :lol:

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 09 mar 2012, 14:07

seven je napisao/la:
SIR je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremno dočekuju drugi dio Premijer lige Bosne i Hercegovine, odnosno nedjeljnu utakmicu 16. kola protiv Slobode na Tušnju. Dragan Jović, šef stručnog štaba Bordo tima jasno je dao do znanja da će tim sa Koševa biti jedan od kandidata za titulu prvaka BiH.

„Po posljednji put ćemo govoriti o ambicijama FK Sarajevo, one su jasne. Svjesni smo da su Željo i Široki Brijeg u prednosti, da imaju dobru ekipu, dobre trenere i igrače, ali mi u nedjelju krećemo u borbu za šampionsku titulu“, poručio je Jović. Što se ekipe tiče, Jovića brine povreda Matije Matka, koji se povrijedio na pretposljednjem treningu.

„Ipak, nadam se da će Matko biti spreman za nedjelju. Uz njega, neću moći računati na suspendiranog Asmira Suljića, dok su svi ostali igrači na raspolaganju“, riječi su Jovića, koji je kazao da je njegova ekipa obavila izuzetno kvalitetne pripreme, te se zahvalio Upravi kluba koja je obezbjedila uslove za optimalan rad.

Javnosti se obratio i kapiten Bordo tima, Sedin Torlak, koji je rekao da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da su se igrači zaželjeli takmičarskih utakmica.

„Atmosfera u svlačionici je sjajna. Vrlo brzo smo se upoznali, zbližili sa svim novim igračima i siguran sam da će ova ekipa igrati bolje nego jesenas“, kaže Torlak.

S obzirom na teške terene Jović je dobio informaciju da je stanje stadiona Tušanj u dobrom stanje, te da će se u Tuzli odigrati kvalitetna utakmica. :D

Sigurno postajete šampioni, jer ako je Jović to rekao onda će i ispuniti rečeno, čovjek je od riječi :lol:
On je to rekao, ali mu je prvi cilj Evropa, a nije na odmet ni titula ;)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 mar 2012, 14:16

**** te kralj,pa ovaj covjek nije dure ni malo,na svakoj temi covjek nesto pise,na svaki upis komentarise.Daj momak idi malo radi nesto,izadji zabavi se,**** te net i forumi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 19 gostiju.