Mourinho gdje goda da dođe od ekipe napravi takve mesare da bi im Lijanovići pozavidili
Kroos i Martinez najbolji večeras.Ribery ispočetka malo zbunjen kasnije uobičajno dominantan.
O navijačima je suvišno trošit riječi.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Vecina golova u fudbalu su produkt nečije greške. Gol Riberija je sličan Hazardovom, samo u ovom slučaju Ramirez nije stigao zatvoriti šut, dakle, greška Ramireza. Kod Martinezovog gola je pogriješio Terry (koliko se sjećam). Oba gola Bayerna su bila na silu, bez ikakve akcije ili ideje. Možemo i ovako, zar ne?el-fighter je napisao/la: Gol Hazarda je produkt greske Boatenga koji se jednostavno ukipio i ovaj ga zaobidje ko banderu. I onda slijedi trenutak kojeg ce se mnogi Bayernovci sjecati do kraja zivota. Martinez pogadja u posljednjim sekundama i ostalo je historija. Nevjerovatno je koliko nam taj momak znaci u igri, strasno. Mislim da ce poslije ovog i Pep odustati i da ce igrati sa 2 igraca na sestici (Javi i Schweini), ali se jedan naprijed mora zrtvovati (Kroos, Muller ili Mandzukic).
A Boga ti misliš proci tako lako , kad su ovi parkirali centrotransov bus ispred Čeha u produžecima?? kako? na koji nacin?? cak su i šutirali i onaj sve branio ili su blokirali ostali.MrWhite je napisao/la:Sa slicnim ekipama kao sto je Celzi prosle godine smo se igrali doslovno po 3 komada sa lakocom davali, **** i posjed i dodavanje oko 16 metara ako nema ko da prodje, gledam u produzecima Lam je bar 3x bio sam na svojoj strani i niko da mu doda, a kad on ude u 16 metara to je 70% gol, Martinez mora igrati u sredini a Lam na beku, falio je i Roben veceras, ali ja govorim za sebe ova igra mi se nimalo ne svidja.....111 je napisao/la: kakva ba patnja![]()
.....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte
![]()
![]()
Mandzi svaka cast frajer se borio, primio dosta udaraca i aferim.....
Sta su primili,imas li oci covjece ?roy_makaay je napisao/la:Davno je jedan reper rođen u Brčkom po imenu Edin "rekao" SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA MAJMUNE,**BAT ĆU TI MAter ZA DVIJE TRI GODINE.Poznato je da Bayern ne ostaje nikom dužan pa ni ovim Rusima na čelu sa portugalskim firaunom i njihovom antifudbalu.
Mourinho gdje goda da dođe od ekipe napravi takve mesare da bi im Lijanovići pozavidili,šta su samo Mandžo i Muller laktova primili u skoku,a suvišno je pričat o startu Ramireza
![]()
Kroos i Martinez najbolji večeras.Ribery ispočetka malo zbunjen kasnije uobičajno dominantan.
O navijačima je suvišno trošit riječi.
Ne sjećaš se kako vam je zabio u finalu LPisakovich je napisao/la: Al kako onaj neki luiz opali onaj penal ne daj Boze da je promasio ubi nekog iz sekirije..
Virtu4l je napisao/la:Da, i sve je to jasno. Sad ispade da je Bayern bio spektakularan, mega-giga fudbal, a bukvalno dvije sekunde ih dijelile od poraza, ko je ovdje lud? Bane pogađa prečku, Oscar fula nemoguće, Neuer Luizu skida šut glavom sa par metara... sve mrtvi ziceri...Saurman je napisao/la: Trebao je i Torres ranije pod tuš ali mu sudija nije vidio ono gaženje na stajnu nogu Martineza.
Chelsea je odigrao strašnu utakmicu, potpuno ravnopravan protivnik prejakom Bayernu, na kraju su odlučile sekunde, da ne kažem sreća.
Kad se sjetim finala LP protiv Bayerna i uporedim sa ovim večeras... neuporedivo, a tada smo osvojili sa nikakvom igrom i da ne kažem strogom defanzivom.
Plus ovaj Barca sindrom - mesari, antifudbal, itd... daj nešto novo, to smo već godinama slušali.
Godinama sam ovu rečenicu slušao od navijača BarceSaurman je napisao/la:što pokazuje i statistika
Eto napisao sam ti da je Lam 3x bio sam tamo na svojoj strani, Celzi se povukao nakon crvenog kartona, ali su i dalje napadali do 85-86 minute, mi smo ovo mogli i morali zavrsiti odmah poslije Riberijevog gola...i da je Lam od pocetka igrao na beku i Robenu bi bilo puno lakse....Izvini Vugdalicu nisam te poznao....111 je napisao/la: A Boga ti misliš proci tako lako , kad su ovi parkirali centrotransov bus ispred Čeha u produžecima?? kako? na koji nacin?? cak su i šutirali i onaj sve branio ili su blokirali ostali.
jesu li navaljivali citavo vrijeme, stoperi Dante i Boateng igrali na 30 metara od gola protivnika, a Nojer na centru.
Sve se sabilo dole pred gola Čelzija, 20 igraca se skoncentrisalo na malom prostoru i ti hoces neke prolaze![]()
![]()
pa daj ba, ne zezaj nas ovdje...ima nas koji se malo razumijemo u fudbal
Ko još igra bez golmana?AA23 je napisao/la:A zamislite da nije bilo Cecha? BM bi davno dobio ovaj meč..
111 je napisao/la:.
pa daj ba, ne zezaj nas ovdje...ima nas koji se malo razumijemo u fudbal

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.