FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
58
31%

Ukupno glasova: 190

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 21 maj 2022, 21:24

izdzezveubrazil je napisao/la:
21 maj 2022, 21:13
Jesu, ali nemoj brojati bezveze Dinu Islamovića :D

Lijepo se s momkom rastati, a u seniore prebaciti Jovaševića, da ne bi imali u Jovaševiću novog Islamovića za dvije godine.
A ruku na srce, kako se mogao pokazati kad mu nikad nije pružena neka pristojna prilika i minutaža u kontinuitetu. Momak je super igrao za juniore prije one teške povrede, ranije nastupao za repku na Euru za kadete u Engleskoj.Ja bi ga ostavio da prođe ljetne pripreme kako treba, pa nek dijete bude tu i sljedecu sezonu, davati mu priliku na utakmicama lakšeg intenziteta za početak, a može pokrpiti i to U - 21 mjesto.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 maj 2022, 21:26

Lijepo se s momkom rastati, a u seniore prebaciti Jovaševića, da ne bi imali u Jovaševiću novog Islamovića za dvije godine.
Tako je.Isto i sa Imamovicem,Konjalicem i Besicem.Nazalost njihovo je proslo.Ne mozes imati 21-22 godine a jedva 200 minuta za prvi tim.Ako ne mozes u 3 posudbe pokazati da zasluzujes FKS onda hvala i sretno.Zao mi je posebno Besica,od njega sam puno vise ocekivao...

Gurati maksimalno Traku,Jovasevica,oba Ramica,Bijelonja,Pramenkovic,Alisah itd
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 maj 2022, 21:35

Pratio sam ga još dok je zabijao za Partizan i Videoton, za ovu ligu bi bio kapitalac.Treba i njega i brata probati dovesti u paketu :D

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 maj 2022, 21:43

Fanimo je bio babuka, ne mogu ga prežaliti nikako ...
Hebib će nas u grob otjerati.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Mirvic
Kontakt:

Post Postao/la Mirvic » 21 maj 2022, 21:55

Tatar Scepović Avramovski
Cataković
Ramić Kapić
Bureković Lazić Mujakić Ovčina
Dizdarević

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 21 maj 2022, 21:57

Lucas je napisao/la:
21 maj 2022, 21:24

A ruku na srce, kako se mogao pokazati kad mu nikad nije pružena neka pristojna prilika i minutaža u kontinuitetu. Momak je super igrao za juniore prije one teške povrede, ranije nastupao za repku na Euru za kadete u Engleskoj.Ja bi ga ostavio da prođe ljetne pripreme kako treba, pa nek dijete bude tu i sljedecu sezonu, davati mu priliku na utakmicama lakšeg intenziteta za početak, a može pokrpiti i to U - 21 mjesto.
Ali evo kao što ti napisa dole NajvećaRadosti, to je fakat gubljenje vremena, nemamo mi sad vremena za to. Ja nisam rekao da je on kriv, ali sad je prošao voz sa njim. Ako će se dovesti lijevi bek, Jovašević treba biti prva rezerva i to je to.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 maj 2022, 21:58

Dolazi nam jedan talenat Zeljeznicara. Doduse, prvo ce nastupati za juniore, pa dalje ko zna...
Borojevic radi dobar posao !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 21 maj 2022, 22:05

NazorUso je napisao/la:
21 maj 2022, 21:58
Dolazi nam jedan talenat Zeljeznicara. Doduse, prvo ce nastupati za juniore, pa dalje ko zna...
Izvinite na upadu, nema od Kočevića ništa, i one informacije sa one rumours stranice nisu vjerodostojne, frajer kupi informacije sa foruma i objavljuje. Sinoć frajer sa Slobodine teme napisa da će Muminović vjerovatno završiti kod njih nije prošlo pola sata taj rumours objavljuje Muminović blizu povratka u Slobodu.

Sportski pozdrav!
mosa lošmi stićko tit-ula!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 maj 2022, 22:09

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 maj 2022, 22:11

Sezona za zaborav, ništa nismo postigli.
Bez trofeja, izgubili koeficijent i Evropu, izgubili pare za plasman.
Hajde barem da smo nekog mladog igrača afirmisali, ovako dali minute Hebibu, Ahmetu i sličnim.

Ako budemo pametni, mi možemo sad sve iz korijena da promjenimo, pa da uradimo sličnu stvar kao Zrinjski prošle sezone.
Najbitnije da se rješimo škarta , tu je možda i neki potencijalni klan.
Ne može da ne valja 20 trenera, a isti igrači uvijek kolo vode.

Znači marš napolje: Kanurić, Palić, Šećerović, Kobiljar, Bodul, Cmiljanić, Bagarić.
Bagarić je najgori napadač u historiji Sarajeva. Ima 2 metra, a nijedan skok ne može da dobije, spor, lijen, ma fuj. Izgubim volju za životom kad ga vidim.
Buket cvijeća i dres dati Ahmetu, Velkoskom, Hebibu i Dupovcu.
Ahmete hvala za sve druže, ali ne možeš više bgm.
Hebibe dosta je više onih promašaja, branio sam te prije, ali kap je prelila čašu.
Ako on ne ode , mene Koševo neće vidjeti sljedeće sezone.

Laziću produžiti ugovor obavezno ! Babuka !
Ovako bi tim trebao izgledati: Dizdarević/Šahinović, Trako, Lazić, Ševelj, dovesti Burekovića, rezerva Jovašević, gore gurnuti malog Tareta Ramića, Kapić, Ališah rezerva, Suljić, Avramovski, Irfan Ramić rezerva, špic nam treba, desetka , desno krilo.
Stranci moraju biti nivo Avramovskog, njih 4-5 , ostalo sve djeca naša. To je recept za uspjeh.

Nemojte biti navijači rezultata, moramo biti uz klub pa makar igrali u Kantonu.

I kada teško je , kad redaš poraze,
Pjesma sa sjevera nikad ne prestaje,
I kad ti budu svi leđa okrenuli,
Uvijek će sjever tvoj za tebe ginuti ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 maj 2022, 22:25

1921boy je napisao/la:
21 maj 2022, 22:05
NazorUso je napisao/la:
Izvinite na upadu, nema od Kočevića ništa, i one informacije sa one rumours stranice nisu vjerodostojne, frajer kupi informacije sa foruma i objavljuje. Sinoć frajer sa Slobodine teme napisa da će Muminović vjerovatno završiti kod njih nije prošlo pola sata taj rumours objavljuje Muminović blizu povratka u Slobodu.

Sportski pozdrav!
Ja imam info za jednog drugog igraca, a ne za Nerimana. Imas pp.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 21 maj 2022, 22:31

Nista od Mbappea, bili smo blizu dogovora, kaze svidjela mu se vizija Ismira za buducnost, al ipak produzio ugovor :thumbdown:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 21 maj 2022, 22:44

NazorUso je napisao/la:
21 maj 2022, 22:25
1921boy je napisao/la:
21 maj 2022, 22:05
NazorUso je napisao/la:

Sportski pozdrav!
Ja imam info za jednog drugog igraca, a ne za Nerimana. Imas pp.
Nije to neka velika tajna,Jaganjac je u pitanju😉

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 21 maj 2022, 23:09

Dakle po Vedadu, SD ce bit imenovan za koji dan, a nakon toga ce se trazit novi trener. Znaci ovo za Trivunovica je cisto bubanje i izmisljotina.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 21 maj 2022, 23:47

@ Testo za odlaske se slazem za svakog igraca, sem kobiljara ne bih se slozio da on treba da ide, momak je brz, dobar tehnicar, zna loptu podvaliti itd.
04.10.2009 !

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 21 maj 2022, 23:55

scudetto89 je napisao/la:
21 maj 2022, 23:47
@ Testo za odlaske se slazem za svakog igraca, sem kobiljara ne bih se slozio da on treba da ide, momak je brz, dobar tehnicar, zna loptu podvaliti itd.
Igrač koji sebi dopusti da onako izgleda u fizičkom smislu, ne treba ovom klubu i tačka. Isto vrijedi i za Šećerovića.
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

CYN3
Kontakt:

Post Postao/la CYN3 » 22 maj 2022, 00:00

Testo je napisao/la:
21 maj 2022, 22:11
Sezona za zaborav, ništa nismo postigli.
Bez trofeja, izgubili koeficijent i Evropu, izgubili pare za plasman.
Hajde barem da smo nekog mladog igrača afirmisali, ovako dali minute Hebibu, Ahmetu i sličnim.

Ako budemo pametni, mi možemo sad sve iz korijena da promjenimo, pa da uradimo sličnu stvar kao Zrinjski prošle sezone.
Najbitnije da se rješimo škarta , tu je možda i neki potencijalni klan.
Ne može da ne valja 20 trenera, a isti igrači uvijek kolo vode.

Znači marš napolje: Kanurić, Palić, Šećerović, Kobiljar, Bodul, Cmiljanić, Bagarić.
Bagarić je najgori napadač u historiji Sarajeva. Ima 2 metra, a nijedan skok ne može da dobije, spor, lijen, ma fuj. Izgubim volju za životom kad ga vidim.
Buket cvijeća i dres dati Ahmetu, Velkoskom, Hebibu i Dupovcu.
Ahmete hvala za sve druže, ali ne možeš više bgm.
Hebibe dosta je više onih promašaja, branio sam te prije, ali kap je prelila čašu.
Ako on ne ode , mene Koševo neće vidjeti sljedeće sezone.

Laziću produžiti ugovor obavezno ! Babuka !
Ovako bi tim trebao izgledati: Dizdarević/Šahinović, Trako, Lazić, Ševelj, dovesti Burekovića, rezerva Jovašević, gore gurnuti malog Tareta Ramića, Kapić, Ališah rezerva, Suljić, Avramovski, Irfan Ramić rezerva, špic nam treba, desetka , desno krilo.
Stranci moraju biti nivo Avramovskog, njih 4-5 , ostalo sve djeca naša. To je recept za uspjeh.

Nemojte biti navijači rezultata, moramo biti uz klub pa makar igrali u Kantonu.

I kada teško je , kad redaš poraze,
Pjesma sa sjevera nikad ne prestaje,
I kad ti budu svi leđa okrenuli,
Uvijek će sjever tvoj za tebe ginuti ...
Potpis :kafa: svaka cast, to je to...samo bi jos dodao Mujakica i Varesanovica a od pojacanja Haris Ovcina i Benjamin Tatar..
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 maj 2022, 00:03

38 bodova nam bjezi prvi

Dabogda nikad lopte ne vidjeli svi koji su bili dio ovoga
NEMA NAZAD

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 maj 2022, 00:04

Nadam se da ce igraci dobiti dobar plan i program rada u ovoj kratkoj pauzi do prozivke, da ne bi ubrzo imali nekog novog Šečerovića.I vjerujem da ce novi trener nametnuti žestok tempo od prvog dana priprema, najpametnije bi bilo otici u Sloveniju i tamo sve to odraditi i odigrati nekoliko utakmica sa jakim protivnicima.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], iliyaa8, kanarinac, Uvijeknapravojstrani i 51 gost.