AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 24 feb 2015, 20:16

Moguće da su precijenjeni ali opet prije par sezona pružali su oni odlične partije, obojica su imali nezgodne povrede možda postoji i strah od dueala...

Uglavnom ne možemo sa sigurnošću reći šta će biti sa njima dvojicom ali vrijeme će pokazati, za sada su bliži da propadnu i vjerovatno hoće ukoliko ne odu iz ovog Milana. :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 feb 2015, 22:19

Možda ne bi fakat bilo loše De Sciglia staviti na stopera, u defanzivi je uvijek odličan bio, a na stoperu njegov očajni centaršut neće doći do izražaja. Što se tiće njegovih fizičkih dispozicija to i ne mora nesto puno značiti. Sad sam baš gledao iste je visine kao recimo S. Ramos ili Koscelny, dok je viši od T. Silve, Mascerana a o Kanavaru da ne pričam. Mala mišića i mase nabaciti i to je to, mogao bi biti solidan stoper.

Nego zna li neko od vas sa kime večeras mi igramo u ligi prvaka, tražim i tražim al ne mogu da nađem!!!

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 24 feb 2015, 22:24

Vjerovatno protiv Liverpoola u Istanbulu, tu redovno igramo svake sedmice na areni :cry:
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 feb 2015, 22:26

Odmaramo večeras a i narednih godina kako se čini :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 feb 2015, 22:53

Jest vala tuzno gledati LS bez Milana, a poslije one himne me pogotovo neka tuga obuzme. :plac: kuknjava

sto je najzalosnije, nema nama ls jos (najmanje) 2 godine. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 feb 2015, 09:57

_forzamilan_ je napisao/la:Možda nije do taktike ni trenera možda su samo De Sciglio i Shaarawy precjenjeni italijani kao mnogi dosada a mi malo pre subjektivni jeste li možda pomislili na to? Shaarawy od one dobre polusezone nije dao 2 gola i odigrao 2 utakmice da valja...
Ja to nedavno govorio, da vise nema opravdanja za Faraonove lose igre (te blokada u glavi, te strah u duelima, te lose formacije, te sto sjedi na klupi, pa kad igra onda je nesto trece...) pa me Rope htio tuci. :mrgreen: :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 25 feb 2015, 10:49

Megatalenti kakvim je Stephan bio predstavljen,sa svoje 22-23 godine već postaju glavni igrači svojih ekipa.A Shaarawy niti je to postao niti ce postati u skorije vrijeme,osim ako nije tzv. "late bloomer".Idta stvar važi za De Sciglia, a što je najgore i ja sam bio ubjeđen da će biti veliki igrači,ali kako stvari sada stoje,nema od toga ništa.

Al' izgleda da sa Niangom makar neću pogriješiti.

I nemojte se tješiti,Milan neće igrati LP sve dok ona dvojica ne laprknu.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 feb 2015, 11:13

Tebe sam cini mi se htio tuci radi spominjanja Taarabta, a ne ovog. :lol:

Pa dobro, ja nikada nisam bjezao od cinjenice da je on prilicno razocarao i da nije opravdao ocekivanja, ali ono sto zelim reci da nije sve crno ili bijelo, postoji pozadina svega radi koje je on postao to sto jeste. Plasljivost, nekontinuitet i nedostatak samopouzdanja je samo nusprodukt.
Postoji 50% njegove krivice, te njegova osjetljivost i pucanje pod pritiskom, te sezona odsustva, te njegove godine (za dosta ovih stvari je bilo iznad njegove moci da upravlja time, al' boze moj, to je on i ne moze se pobjeci od toga), ali postoji i ta druga strana, jednostavno imam utisak da Pippo nije umio izvuci ni 50% onoga sta on moze i da ga je svojim suludim taktickim idejama cak i unazadio. Pa on je skoro citavu polusezonu proveo izigravajuci beka, desetinama metara udaljen od gola i totalno odsjecen od svega, bez da je Pippo ikada pokusao nesto promjeniti (jedina utakmica gdje je nesto promijenio je bio Real i tu se vidjelo koliko on moze i koliko umije biti ubojit kada ga stavis blizu gola).

Jako malo je igraca koji su sa 22 godine glavna karika u klubu (racunajuci vece ekipe od kojih su ocekivanja ogromna), al' iskreno cisto sumnjam da bi se ijedan od njih proslavio u ovakvom Milanu. Mozda Pogba i Hazard bi kao uspjeli nesto, al' vecina ostalih vrsnjaka, tesko.

Mislim, meni je u sustini svejedno. Neka propadne, neka ga prodaju, neka eksplodira negdje drugo, neka uvijek ostane prosjecan igrac... yebe mi se, meni ni u dzep ni iz dzepa, nije mi ni prijatelj niti rod da ja razbijam glavu zbog njega, kao osoba mi je potpuno nebitan u zivotu.
Al' cijenim tu njegovu strast, ljubav i pozrtvovanost prema Milanu (malo je danas takvih) i imam potrebu ponekad ih braniti, pronaci razumijevanje i reci da se ne trebaju olako dizati ruke od njih jer razumijem da im nije lako, pogotovo kada su i povrede ukljucene u sve to.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 15:27

Koliko se zalažeš za njih imam utisak da ti obojica pošalju po trećinu svoje plate svaki mjesec :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 feb 2015, 16:08

Šta li kreteni rade na treninzima, evo sad je i Rami povrijeđen. Kao da su od stakla jbt.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 feb 2015, 16:13

Zar ti stvarno mislis da sam tako lak, pa da me se parama moze kupiti? Razocarao si me druze fahraon. :nedam: :nedam: :nedam:

Moram braniti svoju generaciju... :P
Ma ne mogu ni nazvati ovo nekim branjenjem ili zalaganjem, eto to je jednostavno moj stav, misljenje, vidjenje situacije, nazovite to kako god zelite. Eto branit cu Cercija, branit cu Destra, branit cu bilo koga ako osjetim da to treba i ako naravno imam argumente za to, kao i sto cu tog istog Saravija ili Silju kritikovati kad zasluze, sto i jesam veci dio sezone.
Nije tajna da su mi obojica dragi, to su na neki nacin djeca Milana i vole taj klub (pa kakvi god da su, nasi su), ne prave probleme, nisu na teret klubu svojim platama tako da, neka ih tu, vise volim njih gledat nego one hajvane poput Muntarija, Essiena i ostalog smeca. Ono sto ja u sustini zelim reci da ih se ne treba olako odricati i da im se treba dati jos jedna sansa jer su jos uvijek balavi, a sta ce od njih biti na kraju, ko zna, lako je na kraju krajeva sutnuti nogom ako se ne dokazu. Niti je to moja briga, ja od njih nemam nista, sebi ce graditi karijeru a ne meni. :zzz:

Nemam pojma sta im rade, al' ovo nije normalno, u roku od mjesec dana se izredalo 80% igraca sa povredama, a svi su izgurali polusezonu bez ijedne povrede skoro.
Ima tu svega, istezanje misica, listova, lomovi, operacije, koljena, ramena, nos, pa cak i pete... :zviz: bravo za milanlab, nadmasit ce sami sebe :tokralju:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:54

Ma šalim se ja, ne bi se ti prodao nikad :P

Nek' im se dadne druga šansa ja sam za, i onako nemamo plaho boljih igrača pa da njih dvojica mogu pasti u zaborav. Glavni problem je što su opet u bolnici a ne na terenu :hmmmmm:

Ma cijeli se klub raspada, od čistačice koja je pošla fušerit preko MilanLaba do igrača koji su za kantonalne lige :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 feb 2015, 18:10

Cerci se svađao sa Pipom nakon tekme sa Cesenom, derao se na njega i rekao mu da ga više ne uvodi u zadnjim minutama. Poludili svi majke mi.
Forza Milan!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 18:12

Maestro21 je napisao/la:Cerci se svađao sa Pipom nakon tekme sa Cesenom, derao se na njega i rekao mu da ga više ne uvodi u zadnjim minutama. Poludili svi majke mi.
Podržavam Cercija, jedan od rijetkih koji "zna lopte" sjedi na klupi a igraju Poli, Destro...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 feb 2015, 18:16

FaraonTM je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Cerci se svađao sa Pipom nakon tekme sa Cesenom, derao se na njega i rekao mu da ga više ne uvodi u zadnjim minutama. Poludili svi majke mi.
Podržavam Cercija, jedan od rijetkih koji "zna lopte" sjedi na klupi a igraju Poli, Destro...
I Pipo je pukotina žešća, umjesto da prilagodi igru i formaciju Cerciu i Hondi on njih zakuje na klupu. Ko ne bi popizdio kad gleda onako mučenje i bezidejnost.

Cerci se ionako nasjedio na klupi dok je bio u Atletiku, dođe među poluamatere i opet na klupi završi.
Forza Milan!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 18:20

Maestro21 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
I Pipo je pukotina žešća, umjesto da prilagodi igru i formaciju Cerciu i Hondi on njih zakuje na klupu. Ko ne bi popizdio kad gleda onako mučenje i bezidejnost.

Cerci se ionako nasjedio na klupi dok je bio u Atletiku, dođe među poluamatere i opet na klupi završi.
Upravo tako :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 feb 2015, 20:47

Meni je neshvatljivo sa ovim kadrom igraca igrati u ovoj formi, pokrij se brate koliko ti je jorgan dug i ne izmisljaj topku vodu.
Nije ni cudo sto nam ne ide, ovaj Milan nema identitet, nema svoj stil igre, od raznoraznih rotacija i promjena su se svi pogubili, ne znaju kud gone. A gdje i ne bi.

I ono sto mi je posebno kretenski, sam je ubrzavao dolazak Susa (za kojeg smo bezveze isplatili dio novca iako bi dosao na ljeto besplatno), Ginkela i Cercija, a sad ti isti griju klupu i to naustrb gorih igraca od sebe. Sta si ih onda koji ku'rac trazio? :roll:
Mogu misliti kako je to frustrirajuce, dodjes negdje da napokon igras, budu ti obecane bog zna koje sarene lazi i opet si primoran gledati kako svakakvo smece dobija priliku ispred tebe.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 feb 2015, 10:32

Evo sad arapi nude za 30% kluba 300 milijuna, ako su pametni pristace na ovo Inter je cijeli prodan za ove pare :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 feb 2015, 12:23

Sad i ja citam to, da hoce vise bilo sta samo da se maknemo sa mrtve tacke. Opet tesko da ce Berla pristat na to, Boga pitaj sta je u njegovoj glavi. :crazy:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 feb 2015, 14:36

muha milanez je napisao/la:Sad i ja citam to, da hoce vise bilo sta samo da se maknemo sa mrtve tacke. Opet tesko da ce Berla pristat na to, Boga pitaj sta je u njegovoj glavi. :crazy:
Ma pocinje i njemu pucati mozak i od kluba i svega https://translate.google.hr/translate?s ... edit-text=

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.