Ja vam dušman nisam, poslije FKS, Velež mi je najdraži klub u ovoj državi. Ti si ničim izazvan uletio ovdje sa kitama u stau i sličnim parolama, stoga te moramo vratiti gdje ti je mjesto - na FBiH prepucavanja.dzelllo je napisao/la:uNbx je napisao/la:Dzelo, dok ne izroni Velež, hvataj se cvajtarskih kaljuža i mani se ove teme.
I opet aBd u inat svim dusmanima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
joker90 je napisao/la:Odavno se to u Bosni praktikuje..Rimes87 je napisao/la: Ti ne želš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.
Jel malo 4?
Kao sto se i u cijeloj Evropi slicno oblacilo neovisno o vjeri
Aj sad idi pogledaj na kalendar i vidi koja je godina
Protiv?nista efikasno.Besic je napisao/la:![]()
Franzo šta imaš protiv arapskog?Mi ćemo ga sad u škole uvodit.
Ti si normalan, pusti budale, ne znaju oni sta je multi-kultiRimes87 je napisao/la:Opet oni ne čitaju. Hajde ba, i ja se našao raspravljat na prepucavanjima. Sve je u dure. Samo vi po svom. Sarajevo je multi-kulti, Tuzla je pravoslavni grad i tako to.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bar nismo koze!HElo je napisao/la:Slozna klapa kerova sa podforuma FK Teheran
Ili mozda obicne majmuncine!
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dzaba brate, reci ti to njima na hiljadu jezika, nacrtaj im oni nece znat sta jejurisicduska je napisao/la:
كأس kas, što znači trofej.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
: 
jurisicduska je napisao/la:Nemojte tako bordo braćo, Velež je klub prema kojem se treba odnositi sa poštovanjem, sarajevski klubovi i Velež, vrijedno pomena u ovoj ligi / državi. Neka Veležovaca al ovih pravih.
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 27 jul 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Teheran, pokrivene muslimanke, strani jezik koji se koristi na čaršiji i slicno - sve to skupa nema nikave veze sa temom PL prepucavanje, zar neRimes87 je napisao/la:
Ti ne želiš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.
Jel malo 4?
Ali nebitno to
Ta tvoja jaranica iz Hrvatske ili odakle vec, je garant neka zatucana tuka kojoj je sve nazadno ono što ne konta.....skoro 1500 godina se muslimanke pokrivaju, toliko je stara ta tradicija, to je aksiom, pravilo, a o aksiomima samo budale raspravljaju (što kaže Aristotel), to se prihvata ili ne prihvata.
Mo'š misliti, neka jaranica iz p. materine se sjebala što je vidjela "nindže" po Sarajevu, i zato je to Teheran....mislim ono, sjajno
pozdravi jaranicu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jul 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
A što baš je dobra slika, osjeti se humor u tragovima.
Mene čudi što braće Arapa nema u Tuzli kad je opće poznato da je to plodno tlo za razvoj biznisa i turizam,a povrh svega multietično i otvoreno za sve 
Dajgle nikova ima nas više nego nekih fukara likova
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kolega ti je trazio dokaz da se ikad u Bosni to praktikovalo, prije ovih Arapa koji su dosli, dobio ga je i neka suti. Znam da si jedva docekao da sta lanes na pokrivenu zenu, sjecamo se mi neki tvog prvog akaunta i onog ispada koji si imao u vezi njih, cetnicicu.JovanGeca je napisao/la: Kao sto se i u cijeloj Evropi slicno oblacilo neovisno o vjeri
Aj sad idi pogledaj na kalendar i vidi koja je godina
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uspjeh bez i ...kad se vec pravis pametnim balavac jedan.**** te arapskijurisicduska je napisao/la:
كأس kas, što znači trofej.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kolektor za vanago je kod vas oduvijek...neka ih kod brace po septickoj...Besic je napisao/la:Mene čudi što braće Arapa nema u Tuzli kad je opće poznato da je to plodno tlo za razvoj biznisa i turizam,a povrh svega multietično i otvoreno za sve
To je to jarane, ti si u pravulet3 je napisao/la:Teheran, pokrivene muslimanke, strani jezik koji se koristi na čaršiji i slicno - sve to skupa nema nikave veze sa temom PL prepucavanje, zar neRimes87 je napisao/la:
Ti ne želiš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.
Jel malo 4?
Ali nebitno to
Ta tvoja jaranica iz Hrvatske ili odakle vec, je garant neka zatucana tuka kojoj je sve nazadno ono što ne konta.....skoro 1500 godina se muslimanke pokrivaju, toliko je stara ta tradicija, to je aksiom, pravilo, a o aksiomima samo budale raspravljaju (što kaže Aristotel), to se prihvata ili ne prihvata.
Mo'š misliti, neka jaranica iz p. materine se sjebala što je vidjela "nindže" po Sarajevu, i zato je to Teheran....mislim ono, sjajno![]()
pozdravi jaranicu
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad kozama nestane argumenata samo povlace ovu temu teheran arapi sandzaklije bla bla.
Najveci sovinisti poslije manjinskog naroda u BiH su tuzlaci.
Onaj debil napravio neku tabelu u paintu, radio na njoj sedam dana i dodje ovdje lijepi tu sliku na svakom postu, misli sto vise puta postavi imace vise efekta

Najveci sovinisti poslije manjinskog naroda u BiH su tuzlaci.
Onaj debil napravio neku tabelu u paintu, radio na njoj sedam dana i dodje ovdje lijepi tu sliku na svakom postu, misli sto vise puta postavi imace vise efekta
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pitaju se forumasi iz Sarajeva.
Vidi haljine jest lijepa
Gospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pitaju se forumasi iz Sarajeva.
Vidi haljine jest lijepa
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma pusti ba Toti budale, aplicirali za posao utovar istovar krompira na heci, dobili odbijenicu nisu dovoljno kvalifikovani, pa im Sarajevo krivo za sve.
Slijedeći put probajte samo istovar.
Slijedeći put probajte samo istovar.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj rinuka nije on nikakav monstrum, momak je samo malo glup, malo glup.
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.