Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Aerials » 09 mar 2016, 20:54

@kanarinac

A ti si bio na zapadu? :)

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 09 mar 2016, 20:56

Sto se tice igraca njanjajeva prisutna je velika qrcobolja kod svih osim Benke...Da vam nije sudija za opstanak bi se borili.
A onaj klaun je najsmijesniji.Yebo sam mu danas sve po spisku. YEBOTE ZIVOT ON SE ZALI NA SUĐENJE KOJI SOSON NEVJEROVATNO :lol:

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 09 mar 2016, 21:02

SaLL/ihovic je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:Zasto su Tuzlaci insistirali na tome da ne bude TV prijenos, trazili sulude cifre TV kucama i td...
Baš naprotiv svi smo se bunili zašto nema prenosa a sada i znamo razlog ;)
Ko se bunio, vi navijaci?
Vasa uprava je insistirala da ne bude prijenos trazeci sulude cifre od TV kuca, cak su nasi pokusali da se dogovre da se stream radi, vasi nisu dali..
Zasto?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 mar 2016, 21:12

Ukinut ligu i to je to... nismo mi narod za ovog.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 mar 2016, 21:14

A onih 15 narkomana koji su uletjeli treba prebiti dobro zbog njih 200 nas dobilo batine od kornjaca
Samo Sarajevo

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 mar 2016, 21:17

VanCipelic je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:Zasto su Tuzlaci insistirali na tome da ne bude TV prijenos, trazili sulude cifre TV kucama i td...
Baš naprotiv svi smo se bunili zašto nema prenosa a sada i znamo razlog ;)
Ko se bunio, vi navijaci?
Vasa uprava je insistirala da ne bude prijenos trazeci sulude cifre od TV kuca, cak su nasi pokusali da se dogovre da se stream radi, vasi nisu dali..
Zasto?
Aaaa pa zato je Azmir tražio pare od Dine.Vjerovatno je tim parama mislio platit te TV kuće
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 mar 2016, 21:19

Dok se vaši papci svađaju na onaj način, moja upravi meni omogući sve one igrače te mi omogući da na NAŠEM stadionu igramo europske utakmice. Bravo, gospodo !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 09 mar 2016, 21:25

Za razliku od vecine navijaca u hercegovini cijenio sam ovaj portal . Mozda nije bilo toliko vijesti i informacija o mom klubu ali nekako sam i razumio , sarajevski portal, prednost sarajlijama . Volim procitati i sta se dogadja kod konkurencije. Ali , da ni jednom rjecju nije prokomentiran ovaj sukob selimovic-husic , da se oni koji vole rec da promoviraju bh sport ni jednom rjecju ne osvrnu na spomenutih '20.000' , sramotno.

Predlazem redakciji da iduceg 'idola nacija' uruce dini selimovicu i azmiru husicu . Popola

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 mar 2016, 21:29

PipiDugaCarapa je napisao/la:Dok se vaši papci svađaju na onaj način, moja upravi meni omogući sve one igrače te mi omogući da na NAŠEM stadionu igramo europske utakmice. Bravo, gospodo !
A da nisu bojkotovali bi ih i počeli navijat za Olimpic? :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 09 mar 2016, 21:32

wobly92 je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Samo zelim čestitati novinarima koji su bili na pravom mjesto i u pravo vrijeme, te snimili onu raspravu Azmira i Dine !!!
Pa vidiš da je Azmir i javno izaš'o s tim, i misliš da nije bio svjestan da ga snimaju? Nek je opr'o javno onog seljaka. Da sam na Azmirovom mjestu otkrio bih sve kome se kad plaćalo iz Sarajeva prošle sezone. Al to sam ja, Azmir je mnogo pametniji. Polako.
Kup je vaš u svakom slučaju kao što sam ti i najavljivao.
bio je on i te kako svjestan da ga snimaju,zasto ni jednom nije pomenuo zasto trazi pare,a sad na sva zvona prica kako je navodno Sloboda igrala za Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 mar 2016, 21:34

FaustinoAsprilla je napisao/la:Za razliku od vecine navijaca u hercegovini cijenio sam ovaj portal . Mozda nije bilo toliko vijesti i informacija o mom klubu ali nekako sam i razumio , sarajevski portal, prednost sarajlijama . Volim procitati i sta se dogadja kod konkurencije. Ali , da ni jednom rjecju nije prokomentiran ovaj sukob selimovic-husic , da se oni koji vole rec da promoviraju bh sport ni jednom rjecju ne osvrnu na spomenutih '20.000' , sramotno.

Predlazem redakciji da iduceg 'idola nacija' uruce dini selimovicu i azmiru husicu . Popola
Kako nije prokomentiran, pa na naslovnoj reakcije i selimovica i husica :facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 09 mar 2016, 21:38

irfo je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:Za razliku od vecine navijaca u hercegovini cijenio sam ovaj portal . Mozda nije bilo toliko vijesti i informacija o mom klubu ali nekako sam i razumio , sarajevski portal, prednost sarajlijama . Volim procitati i sta se dogadja kod konkurencije. Ali , da ni jednom rjecju nije prokomentiran ovaj sukob selimovic-husic , da se oni koji vole rec da promoviraju bh sport ni jednom rjecju ne osvrnu na spomenutih '20.000' , sramotno.

Kako nije prokomentiran, pa na naslovnoj reakcije i selimovica i husica :facepalm:
Upravo o tome i govorim! Procitaj te izjave. Novinar i ne pita ono najbitnije , vec uopceno . cisto eto da ima izjava
. radi takvih poput tebe. avaz objektivnije izvjestio. :tokralju: :tokralju:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 09 mar 2016, 21:49

Zna se zbog cega i protiv koga su plaćeni. Husic je zaboravio spomenuti i predzadnje kolo prošle sezone.
Nama motivacija da pregazimo i jedne i druge.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2016, 21:53

Napisao sam to u jednom od prethodnih postova. Kao eto, tu su izjave Selimovica i Husica, tj. jadne floskule, a ono najbitnije iz videa ni da spomenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2016, 21:59

Bihac96 je napisao/la:Svaka čast Husicu za ulaganje u Slobodu ali nije on čist lik.Djeluje mi takav da samo čeka neki belaj i u onoj utakmici u Tuzli Sloboda-Jedinstvo imao je neki duel sa našom upravom i mislim na još nekoj utakmici kad su bili u federalnoj ligi :mrgreen:
Iako lizes pakas sarajlijicama necete u PL nikada. Yebo vas pocasni gradjanin Bihaca. Duduci!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 mar 2016, 22:13

Probisvjet je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Svaka čast Husicu za ulaganje u Slobodu ali nije on čist lik.Djeluje mi takav da samo čeka neki belaj i u onoj utakmici u Tuzli Sloboda-Jedinstvo imao je neki duel sa našom upravom i mislim na još nekoj utakmici kad su bili u federalnoj ligi :mrgreen:
Iako lizes pakas sarajlijicama necete u PL nikada. Yebo vas pocasni gradjanin Bihaca. Duduci!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Došlo vrijeme da ako kažeš nešto odmah si dupelizac nekome :D Ja tu ne mogu ništa što vi mrzite sve je van Tuzle.Kolike komplekse imaš prema sarajlijama je dovoljan pokazatelj da samo ako nešto napiše odmah im se uvlacis u guzicu a u suprotnom nikakve veze s njima to nema.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 09 mar 2016, 22:20

normalno da ima kada cine sve da se porede sa gradom, a realno nama je tuzla bitno nesto kao cir na guzici

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 mar 2016, 22:26

Đe su pare?

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 mar 2016, 22:26

:D

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 mar 2016, 22:59

Ovo je bio penal na Sloboda-Sarajevo ? iz ovog ugla na snimku tuzlanskog previse ga vuce onaj iz slobode rukama ???

Ne znam sto se tolko bunite oko toga

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.