bio je on i te kako svjestan da ga snimaju,zasto ni jednom nije pomenuo zasto trazi pare,a sad na sva zvona prica kako je navodno Sloboda igrala za Sarajevo.wobly92 je napisao/la:Pa vidiš da je Azmir i javno izaš'o s tim, i misliš da nije bio svjestan da ga snimaju? Nek je opr'o javno onog seljaka. Da sam na Azmirovom mjestu otkrio bih sve kome se kad plaćalo iz Sarajeva prošle sezone. Al to sam ja, Azmir je mnogo pametniji. Polako.PipiDugaCarapa je napisao/la:Samo zelim čestitati novinarima koji su bili na pravom mjesto i u pravo vrijeme, te snimili onu raspravu Azmira i Dine !!!
Kup je vaš u svakom slučaju kao što sam ti i najavljivao.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
gramparada
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako nije prokomentiran, pa na naslovnoj reakcije i selimovica i husicaFaustinoAsprilla je napisao/la:Za razliku od vecine navijaca u hercegovini cijenio sam ovaj portal . Mozda nije bilo toliko vijesti i informacija o mom klubu ali nekako sam i razumio , sarajevski portal, prednost sarajlijama . Volim procitati i sta se dogadja kod konkurencije. Ali , da ni jednom rjecju nije prokomentiran ovaj sukob selimovic-husic , da se oni koji vole rec da promoviraju bh sport ni jednom rjecju ne osvrnu na spomenutih '20.000' , sramotno.
Predlazem redakciji da iduceg 'idola nacija' uruce dini selimovicu i azmiru husicu . Popola
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Upravo o tome i govorim! Procitaj te izjave. Novinar i ne pita ono najbitnije , vec uopceno . cisto eto da ima izjavairfo je napisao/la:Kako nije prokomentiran, pa na naslovnoj reakcije i selimovica i husicaFaustinoAsprilla je napisao/la:Za razliku od vecine navijaca u hercegovini cijenio sam ovaj portal . Mozda nije bilo toliko vijesti i informacija o mom klubu ali nekako sam i razumio , sarajevski portal, prednost sarajlijama . Volim procitati i sta se dogadja kod konkurencije. Ali , da ni jednom rjecju nije prokomentiran ovaj sukob selimovic-husic , da se oni koji vole rec da promoviraju bh sport ni jednom rjecju ne osvrnu na spomenutih '20.000' , sramotno.
Predlazem redakciji da iduceg 'idola nacija' uruce dini selimovicu i azmiru husicu . Popola
. radi takvih poput tebe. avaz objektivnije izvjestio.
Zna se zbog cega i protiv koga su plaćeni. Husic je zaboravio spomenuti i predzadnje kolo prošle sezone.
Nama motivacija da pregazimo i jedne i druge.
Nama motivacija da pregazimo i jedne i druge.
Napisao sam to u jednom od prethodnih postova. Kao eto, tu su izjave Selimovica i Husica, tj. jadne floskule, a ono najbitnije iz videa ni da spomenu.FaustinoAsprilla je napisao/la:Za razliku od vecine navijaca u hercegovini cijenio sam ovaj portal . Mozda nije bilo toliko vijesti i informacija o mom klubu ali nekako sam i razumio , sarajevski portal, prednost sarajlijama . Volim procitati i sta se dogadja kod konkurencije. Ali , da ni jednom rjecju nije prokomentiran ovaj sukob selimovic-husic , da se oni koji vole rec da promoviraju bh sport ni jednom rjecju ne osvrnu na spomenutih '20.000' , sramotno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Iako lizes pakas sarajlijicama necete u PL nikada. Yebo vas pocasni gradjanin Bihaca. Duduci!Bihac96 je napisao/la:Svaka čast Husicu za ulaganje u Slobodu ali nije on čist lik.Djeluje mi takav da samo čeka neki belaj i u onoj utakmici u Tuzli Sloboda-Jedinstvo imao je neki duel sa našom upravom i mislim na još nekoj utakmici kad su bili u federalnoj ligi
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Iako lizes pakas sarajlijicama necete u PL nikada. Yebo vas pocasni gradjanin Bihaca. Duduci!Bihac96 je napisao/la:Svaka čast Husicu za ulaganje u Slobodu ali nije on čist lik.Djeluje mi takav da samo čeka neki belaj i u onoj utakmici u Tuzli Sloboda-Jedinstvo imao je neki duel sa našom upravom i mislim na još nekoj utakmici kad su bili u federalnoj ligi
Došlo vrijeme da ako kažeš nešto odmah si dupelizac nekome
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
normalno da ima kada cine sve da se porede sa gradom, a realno nama je tuzla bitno nesto kao cir na guzici
Đe su pare?
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Ovo je bio penal na Sloboda-Sarajevo ? iz ovog ugla na snimku tuzlanskog previse ga vuce onaj iz slobode rukama ???
Ne znam sto se tolko bunite oko toga
Ne znam sto se tolko bunite oko toga
Dok se navijači sarajeva i Slobode prepiru tko je koga namlatio, nitko ne spominje ključnu stavar, a to je ta kakve se pare spominju i ko je kome dužan, i tko je za koga kakve usluge činio!? To je poanta svega, a najviše za Tužiteljstvo BiH. Ne oglase li se oni sutra do podne onda se ova liga može komotno i ukinuti, jer će time biti legalizirana možebitna kupovina utakmica, i samim ti natjecanje kao takvo nema nikakvog smisla.
Nema navedena institucija nilakve veze sa tim. Sloboda je premirana kao jos jedan klub da "otkinu" odredjene ekipe.espresso je napisao/la:Dok se navijači sarajeva i Slobode prepiru tko je koga namlatio, nitko ne spominje ključnu stavar, a to je ta kakve se pare spominju i ko je kome dužan, i tko je za koga kakve usluge činio!? To je poanta svega, a najviše za Tužiteljstvo BiH. Ne oglase li se oni sutra do podne onda se ova liga može komotno i ukinuti, jer će time biti legalizirana možebitna kupovina utakmica, i samim ti natjecanje kao takvo nema nikakvog smisla.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nevjerovatna stvar je da su ljudi digli toliko prašinu oko sudjenja. Svako neutralan ko hoce da vidi, vidjece povlacenje igraca Slobode i cist penal ko suzu, osim toga se zale na zute kartone? pa zar tolika prašina oko toga jel jos koji igrac Sarajeva trebao dobiti zuti karton, ili Sloboda koji karton manje? Znaci razumio bi da smo vam dali go iz nepostojeceg penala, da je svirao neke nepostojece ofsajde itd...ali ovako smijesni ispadate.. Samo da hoce izaci na cijela utkmica da stvarno vidimo koliko ste objektivni...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Nekima je ova tuca zanimljiva, da je ne daj Boze pala mrtva glava, opet kazem ne daj Boze ... daj mlao dođite sebi ako nemate kome.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vidi vratio se Virtualni. A jesi dugo izdrzao.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa ako si stariji momak uticite na te svoje grin strit huliganse.Rikardo je napisao/la:Nekima je ova tuca zanimljiva, da je ne daj Boze pala mrtva glava, opet kazem ne daj Boze ... daj mlao dođite sebi ako nemate kome.
tuzlanska Sloboda
Ma on ti se vrati samo kad treba kakve teorije o namještanjima Sarajeva prosipati!samo_lijevo je napisao/la:Vidi vratio se Virtualni. A jesi dugo izdrzao.
- amazon
- Kontakt:
Jesu to ovi debili sto su kao strajkovali na forumu fksinfa. Ma to su pacijenti haverusamo_lijevo je napisao/la:Vidi vratio se Virtualni. A jesi dugo izdrzao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovaj sukob Azmira i Dine, prica oko premija, para, namjestanja utakmica ce da dobije poseban epilog, ukljucit ce se savez i istrazni organi.
Vidjet cete u narednim danima !
Da ne pricam o kaznama zbog navijaca, tuce, ne bi me cudilo da nam opet zabrane gostujuce navijace !
Vidjet cete u narednim danima !
Da ne pricam o kaznama zbog navijaca, tuce, ne bi me cudilo da nam opet zabrane gostujuce navijace !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.