AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jel' to i mi postajemo naftaši? 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma bolje je i to nego da ovako tonemo,kad vec on ne ulaze u klub neka preuzme neko ko ce biti aktivniji po tom pitanju 
Ma naravno nego onako se zezam
S kim igramo za vikend, ne pratim više ništa uopšte...
S kim igramo za vikend, ne pratim više ništa uopšte...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Valjda idemo Chievu u goste,Subota 20:45 
Neko ko se bolje razumije u to, sta mi ustvari imamo od toga sto bi prodali arapima 30% dionica? Koliko bi ulagali u klub, kako to sve ustvari fercera?
Ja sam za to da neko kupi preko 50% odnosno da bude vecinski vlasnik, ali i da klub ipak jednim dijelom bude vezan za talijane (ili ti ga porodicu Berlusconi), ne bih volio da postanemo stopostotni naftasi. Mislim, ako vec moram birati.
Generalno gledajuci, ovdje je samo pitanje vremena kada ce Berla popustiti, ovoliko interesanata u zadnjih par mjeseci samo govori da je itekako otvorena mogucnost za prodaju.
Ja sam za to da neko kupi preko 50% odnosno da bude vecinski vlasnik, ali i da klub ipak jednim dijelom bude vezan za talijane (ili ti ga porodicu Berlusconi), ne bih volio da postanemo stopostotni naftasi. Mislim, ako vec moram birati.
Generalno gledajuci, ovdje je samo pitanje vremena kada ce Berla popustiti, ovoliko interesanata u zadnjih par mjeseci samo govori da je itekako otvorena mogucnost za prodaju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tako to obicno ide, prvo se kupi određeni procenat a poslije ostalo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il Club più titolato al mondo!
Hvala na odgovoru, subota je ipak rezervisana za izlazak, da su neka druga vremena možda bih i razmislioUrbyEmanuelson je napisao/la:Valjda idemo Chievu u goste,Subota 20:45
@rope
U suštini ja to ovako vidim, oni će dati lupam 300 miliona u klub, od tih para bi se trebalo uložiti u igrački kadar i te stvari u vezi tima. Naravno, Milan će zauzvrat reklamirati te neke Arape a i oni sami kao vlasnici 30% kluba će vjerovatno imati svoj dio od ostalih sponzorskih ugovora.. Vjerujem da će se nešto pitati i oko transfera jer ako opet glavni budu Galliani i Berlusconi mislim da će više od pola tih arapskih para otići Berlusconiju u džep a onda ti faktički ti Arapi dođu kao sponzori od kojih većina para ide Silviu (kao što ide i od trenutnih vjerovatno) tako da će se oni dosta pitati u samom klubu ali opet neke važne stvari neće moći donositi bez Berlusconija
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma nema od toga ništa. Milan se prodaje već deceniju od Tacija, Ferrera koji je neki dan umro pa do ovih arapa i sl. Sve šuplja.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sa tih 30% dionica bi vjerovatno funkcionisalo poput sponzorstva Emirates-a, samo sto bi se malo vise izdvajalo na igracki kadar. Pretpostavljam da se prije kupovine dionica ugovorom obavezuje koliko mora ulagati... a onda kada se odluci Berla prodati jos dionica, u tom slucaju bi taj sto je kupio 30% imao neku prednost da to kupi, ako zeli...
Ma na kraju cemo imati 10 vlasnika pomalo.
Ma na kraju cemo imati 10 vlasnika pomalo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
fake navijačFaraonTM je napisao/la:Hvala na odgovoru, subota je ipak rezervisana za izlazak, da su neka druga vremena možda bih i razmislioUrbyEmanuelson je napisao/la:Valjda idemo Chievu u goste,Subota 20:45![]()
je l' se to u Visokom nema gdje vani gledat' tekma?
Ima i važnijih stvari od Milana if you know what i meanChinaglia je napisao/la:fake navijačFaraonTM je napisao/la:Hvala na odgovoru, subota je ipak rezervisana za izlazak, da su neka druga vremena možda bih i razmislioUrbyEmanuelson je napisao/la:Valjda idemo Chievu u goste,Subota 20:45![]()
![]()
je l' se to u Visokom nema gdje vani gledat' tekma?
Pa da znaš da je u svim lokalima Telemach (tj. Sport Klubovi) a mali dio Visokog odnosno privatnih domaćinstava koristi Moju TV i Arene... Tako da je Visoko poTelemahnitalo
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tad su bila neka druga vremena, imalo se trosilo se i to nemilice. Sada se sve obrnulo, pritisle godine na ledja, kriza, veliki finansijski gubitci, opca nezainteresovanost vodjenja kluba, kao da je doslo do nekog zasicenja._forzamilan_ je napisao/la:Ma nema od toga ništa. Milan se prodaje već deceniju od Tacija, Ferrera koji je neki dan umro pa do ovih arapa i sl. Sve šuplja.
A koliko ga je briga za sve, pokazuje da vec sedmicama zakazuje odlazak u Milanello i na kraju... otkaze. Zaboli njega ka*ina za klub, ocigledno ima precih stvari (necu ni da zamisljam koje su to prece stvari).
Ne znam, meni ovo sve u zadnje vrijeme mirise na prodaju, a smijem se kladiti da ce se kroz godinu-dvije to i realizovati. Ne samo sto se odjednom pojavio veliki broj interesanata (postoji razlog zasto odjednom svi osjecaju sansu, ocigledno je dato na znanje da je pedofil raspolozen prodavati dionice) vec je tu ukljuceno jos par stvari, kao da se sve priprema pred prodaju. Daj boze.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pomirili se (lafo, to ono pred medijima) Cerci i Pippo, al' opet klupa.
Nije ni taj Pippo uredu sto od go'vana pravi pitu i postavlja neke izmisljenje formacije koje jednostavno ne odgovaraju nijednom tipu igraca kojeg imamo u napadu (doduse, Menezu sve odgovara jer je on uvijek glavni), al' eto, vidjet cemo danas na sta ce to liciti, vjerovatno ni na sta. Mislio jednom pobijedio mrtvu Cesenu tako i idemo opet sve isto, al' klinac.
Barcelona trazi Silju
Braida brat nas, dize mu cijenu.
Dobro, jesam ja prdio neki dan da mu treba dati sansu, ali kada bi bilo istine neke istine u svemu tome, bez razmisljanja bih prodao i uzeo Darmiana, momak je svemirski brod za ovog.
Nije ni taj Pippo uredu sto od go'vana pravi pitu i postavlja neke izmisljenje formacije koje jednostavno ne odgovaraju nijednom tipu igraca kojeg imamo u napadu (doduse, Menezu sve odgovara jer je on uvijek glavni), al' eto, vidjet cemo danas na sta ce to liciti, vjerovatno ni na sta. Mislio jednom pobijedio mrtvu Cesenu tako i idemo opet sve isto, al' klinac.
Barcelona trazi Silju
Dobro, jesam ja prdio neki dan da mu treba dati sansu, ali kada bi bilo istine neke istine u svemu tome, bez razmisljanja bih prodao i uzeo Darmiana, momak je svemirski brod za ovog.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pozdrav drugovi.
Evo i mene nakon pauze.
Rekoh posle meca sa Empolijem da necu pisati ovdje dok je ovaj konj na klupi, ali nemogu, jace je od mene, ali da Inzaghi ima moju podrsku, nema.
Sve ko fol neke formacije, hem igrat cemo 433 i sve podrediti tome, a formacije se mijanjaju ko carape, cas jedna cas druga. Primavera nam je **** zesca da tako kazem, a prvi tim jos gori.
Za silju se vec pisalo da su ta dva tima zainteresovana, samo ne znam sta su vidjeli u njemu. daji ga pa i za 5 M, samo da ga vise ne gledam u Milanu.
vecerasnja formacija:

Nek je njemu Poli nenadjebiv, a to sto neko poput Cercija grije klupu to nikom nista.
Evo i mene nakon pauze.
Rekoh posle meca sa Empolijem da necu pisati ovdje dok je ovaj konj na klupi, ali nemogu, jace je od mene, ali da Inzaghi ima moju podrsku, nema.
Sve ko fol neke formacije, hem igrat cemo 433 i sve podrediti tome, a formacije se mijanjaju ko carape, cas jedna cas druga. Primavera nam je **** zesca da tako kazem, a prvi tim jos gori.
Za silju se vec pisalo da su ta dva tima zainteresovana, samo ne znam sta su vidjeli u njemu. daji ga pa i za 5 M, samo da ga vise ne gledam u Milanu.
vecerasnja formacija:

Nek je njemu Poli nenadjebiv, a to sto neko poput Cercija grije klupu to nikom nista.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Evo sad opet najavljuju Mexesa i Alexa u prvih 11.
Šilju neka prodaju ako hoće i sada, nema od tog hedalja ništa, ili je povrijeđen ili igra kao zadnja piz.da.
Od večerašnje tekme ne očekujem mnogo, Zuka će da iskara Boneru, volio bih da ga Paloski zabije.
Pipo retard opet Cercia i Hondu parkirao na klupu, bitno je da Poli najjači veznjak na čizmi ima svoje mjesto u timu.
Šilju neka prodaju ako hoće i sada, nema od tog hedalja ništa, ili je povrijeđen ili igra kao zadnja piz.da.
Od večerašnje tekme ne očekujem mnogo, Zuka će da iskara Boneru, volio bih da ga Paloski zabije.
Pipo retard opet Cercia i Hondu parkirao na klupu, bitno je da Poli najjači veznjak na čizmi ima svoje mjesto u timu.
Forza Milan!
Ma Mexes je babo za sve nase stopere, kad vidim ovog mrtvog Alexa dodje mi da se ubijem
Sta je sa Paletom, Rami-jem, Zapatom. Abateom. gdje se oni pogubise.
Sta je sa Paletom, Rami-jem, Zapatom. Abateom. gdje se oni pogubise.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mi smo Chievo jedva pobijedili prosli put (a namucili su nas i one tamo sezone), a sad na gostujucem terenu ce biti pogotovo tesko.
Doduse, ja sam nazalost primoran da navijam za sve druge osim Milana, to je jedini nacin da se smijeni Pippo.
Ocigledno je da Milan fura na igru sa krilima, takvi se igraci dovode koji ce se lako uklopiti u taj sistem i taman kad fino mozes sloziti ekipu (imas dobra krila, devetku, nema povreda), ovaj mjenja na neku tamo lijevu formaciju koja je strana za nase igrace. Mi nit' imamo kreativca za ovo (Bonaventura to nije niti mu lezi to kao neke druge pozicije), nit' imamo igrace u vrhu napada kojima to odgovara, Menez je neka vrsta libera koji luta svugdje po terenu, a Destro je samim tim igrac manje jer mu nema ko dati loptu. Odnosno mozda i ima, ali mu ne daju.
I ove konstantne promjene i rotacije nece donijeti nista dobro, igraci nemaju pojma ni ko su ni sta trebaju igrati, vascijelu sezonu. Ni ne cudi me.
Sto se Polija tice, bas citam kako ga unazad par sedmica hvale za partije, i sami mediji i raja na forumima. A ja, ne znam sta bih rekao... mislim, ne iskljucujem mogucnost da ja to ne vidim na nacin na koji bi trebao jer ga ne simpatisem, sta znam.
Doduse, ja sam nazalost primoran da navijam za sve druge osim Milana, to je jedini nacin da se smijeni Pippo.
Ocigledno je da Milan fura na igru sa krilima, takvi se igraci dovode koji ce se lako uklopiti u taj sistem i taman kad fino mozes sloziti ekipu (imas dobra krila, devetku, nema povreda), ovaj mjenja na neku tamo lijevu formaciju koja je strana za nase igrace. Mi nit' imamo kreativca za ovo (Bonaventura to nije niti mu lezi to kao neke druge pozicije), nit' imamo igrace u vrhu napada kojima to odgovara, Menez je neka vrsta libera koji luta svugdje po terenu, a Destro je samim tim igrac manje jer mu nema ko dati loptu. Odnosno mozda i ima, ali mu ne daju.
I ove konstantne promjene i rotacije nece donijeti nista dobro, igraci nemaju pojma ni ko su ni sta trebaju igrati, vascijelu sezonu. Ni ne cudi me.
Sto se Polija tice, bas citam kako ga unazad par sedmica hvale za partije, i sami mediji i raja na forumima. A ja, ne znam sta bih rekao... mislim, ne iskljucujem mogucnost da ja to ne vidim na nacin na koji bi trebao jer ga ne simpatisem, sta znam.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rami i Abate se vraćaju tek za 15 dana, Zapata za 10. Paletta je vjerovatno još nespreman pa će početi sa klupe.
Furali smo mi igru sa krilima ali sad čovjek promijenio formaciju i parkirao na klupu dva krila, ako Hondu možemo nazvati krilom
Bitno je da Menez može da igra u svakoj kombinaciji.
Furali smo mi igru sa krilima ali sad čovjek promijenio formaciju i parkirao na klupu dva krila, ako Hondu možemo nazvati krilom
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.