A onaj aplauz pod bijjelim Brijegom je samo dokaz za koga su navijali prije 92'

Sve receno..Benko je napisao/la:Kakav je samo godspodin Meho Kodro! Hvala Vam sto ste odgojili onakvog covjeka. Ko je gledao intervju vidjelo se s kakvom ljubavi prica prema Mostaru"Najveći i najljepši grad na svijetu".
Benko je napisao/la:Kakav je samo godspodin Meho Kodro! Hvala Vam sto ste odgojili onakvog covjeka. Ko je gledao intervju vidjelo se s kakvom ljubavi prica prema Mostaru"Najveći i najljepši grad na svijetu".
[youtube][/youtube]Adma je napisao/la:Benko je napisao/la:Kakav je samo godspodin Meho Kodro! Hvala Vam sto ste odgojili onakvog covjeka. Ko je gledao intervju vidjelo se s kakvom ljubavi prica prema Mostaru"Najveći i najljepši grad na svijetu".
Ima li igdje taj intervju za pogledati?
otkud ti sada to?aS_Roma je napisao/la:Nema mi odvratnijih igraca kao sto je ovaj Vladavic, nije mi i djaba prije antipatican bio do bola, al gledaj svaka druga on fol povrijedjen, kune se lafo u Velez , a samo ceka da se ispari, bolje da gurate neko dijete da igra
pa et sam povezi neke stvari pa ces shvatiti, a da u 32 / 33 godini trazi raskid ugovora jeAlemC85 je napisao/la:otkud ti sada to?aS_Roma je napisao/la:Nema mi odvratnijih igraca kao sto je ovaj Vladavic, nije mi i djaba prije antipatican bio do bola, al gledaj svaka druga on fol povrijedjen, kune se lafo u Velez , a samo ceka da se ispari, bolje da gurate neko dijete da igraje li to nešto znaš ili?
to zato što nemamo dovoljno ozbiljnih ljudi u klubu, koji će udariti šakom od sto i spriječiti da se rade ovakve stvari, jer je prvenstvo već postalo neregularno. ako se ovo dopušta šta tek očekivati kada se krene s skraćenjem lige i kada se vidi kako su se izdavale licence pojedinim klubovima. znači velež je glup što vraća dugove i što igra po pravilima UEFA-e i FIFA-e?MostaracVelezovac je napisao/la:Samo se Velezu moze desit da padne sa 6. na 7. mjesto u toku reprezentativne pause.![]()
Liga nam je haos.
nemojte samo vi prizivat uefu i fifu...jer ovi ako se STVARNO natovare na kosti ovoj smijuriji od lige i pocnu istrazivat regularnost iste nece je igra 4 kluba....ni vi a ni mi sigurno nismo u ta 4....petokruzni sistemAlemC85 je napisao/la:to zato što nemamo dovoljno ozbiljnih ljudi u klubu, koji će udariti šakom od sto i spriječiti da se rade ovakve stvari, jer je prvenstvo već postalo neregularno. ako se ovo dopušta šta tek očekivati kada se krene s skraćenjem lige i kada se vidi kako su se izdavale licence pojedinim klubovima. znači velež je glup što vraća dugove i što igra po pravilima UEFA-e i FIFA-e?MostaracVelezovac je napisao/la:Samo se Velezu moze desit da padne sa 6. na 7. mjesto u toku reprezentativne pause.![]()
Liga nam je haos.
ti baš ne možeš bez nasstaragarda je napisao/la:nemojte samo vi prizivat uefu i fifu...jer ovi ako se STVARNO natovare na kosti ovoj smijuriji od lige i pocnu istrazivat regularnost iste nece je igra 4 kluba....ni vi a ni mi sigurno nismo u ta 4....petokruzni sistemAlemC85 je napisao/la:to zato što nemamo dovoljno ozbiljnih ljudi u klubu, koji će udariti šakom od sto i spriječiti da se rade ovakve stvari, jer je prvenstvo već postalo neregularno. ako se ovo dopušta šta tek očekivati kada se krene s skraćenjem lige i kada se vidi kako su se izdavale licence pojedinim klubovima. znači velež je glup što vraća dugove i što igra po pravilima UEFA-e i FIFA-e?MostaracVelezovac je napisao/la:Samo se Velezu moze desit da padne sa 6. na 7. mjesto u toku reprezentativne pause.![]()
Liga nam je haos.![]()
i tebi ovo normalno?staragarda je napisao/la:nemojte samo vi prizivat uefu i fifu...jer ovi ako se STVARNO natovare na kosti ovoj smijuriji od lige i pocnu istrazivat regularnost iste nece je igra 4 kluba....ni vi a ni mi sigurno nismo u ta 4....petokruzni sistemAlemC85 je napisao/la:to zato što nemamo dovoljno ozbiljnih ljudi u klubu, koji će udariti šakom od sto i spriječiti da se rade ovakve stvari, jer je prvenstvo već postalo neregularno. ako se ovo dopušta šta tek očekivati kada se krene s skraćenjem lige i kada se vidi kako su se izdavale licence pojedinim klubovima. znači velež je glup što vraća dugove i što igra po pravilima UEFA-e i FIFA-e?MostaracVelezovac je napisao/la:Samo se Velezu moze desit da padne sa 6. na 7. mjesto u toku reprezentativne pause.![]()
Liga nam je haos.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.