FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gavrićofili na aparatima! 
Ako bih birao izmedju Nese i Djokanovica, izbor u svakom slucaju bi bio Andrej...
Tog malog treba forsirati.
Tog malog treba forsirati.
Da to bi bila opasnija ekipa s njim, onim zutim malim, i Vranjesem ispred, gdje bi mogao bas otvarat igru svojim dodavanjem na krila itd. A ima ko da trci za njega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ode Gavrić ovo je bolje od pojačanja samo da je otišao i Džafić ali nema veze ali ne zna trčati kamoli šta drugo
FKS
-
Samozdravlje
- Kontakt:
I Sovsic je bio dobar covjek . Neso brate , hvala za titulu . Sretno ti , pa i da za zelju igras .
Sjetim se onog Crnogorca stoper , 2 god. 5 tekmi . Naravno opravdano kad mu djete bi bolesno , a onda zabijao u EL i repki CG .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sad su svi nespremni
[/quote]
Znam ja da si Ti namazan Denchi
Da nije Šofranac?Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:19
I Sovsic je bio dobar covjek . Neso brate , hvala za titulu . Sretno ti , pa i da za zelju igras .
Sjetim se onog Crnogorca stoper , 2 god. 5 tekmi . Naravno opravdano kad mu djete bi bolesno , a onda zabijao u EL i repki CG .
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
? Jel to i Zinedin ne ostaje ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma jok, ja ovog Gavru zovem Zisko zbog frizure.
Isti onaj papak iz Goražda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Historicar
- Kontakt:
Vjerujem, da Vinko i Hadžija, imaju u planu, da nekog dovedu u vezni red.Nadam se samo, da Velkoski više nikad, neće igrati zadnjeg veznog.
Salcin,Djokanovic,Zidan na klupi ja nikoga nebi dovodio osim ako Zidan ode.Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:32Vjerujem, da Vinko i Hadžija, imaju u planu, da nekog dovedu u vezni red.Nadam se samo, da Velkoski više nikad, neće igrati zadnjeg veznog.
Mislim nema dogovora za produzenje posudbe jos koliko znam....tako da moze se i to ocekivat...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prijavi me moderatoru ako ti smeta.
Dok Džeko dobro ne pocrni, biće u potpisu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo ti provociraj, sad će štrumpf na more pa ti je pa-pa sa foruma
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Helemnejse i 17 gostiju.