BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
WOW! Cestitke momcima

Re: RE: Re: BiH tenis
Najbolja jeste to je fakt. Ali nisu ni imali neku konkurenciju jer su im prethodnici bili panjevi panjeva.shminka je napisao/la:Najbolja bh tenis reprezentacija ikad, naravno da ćemo ih kovati u zvijezde, gdje bismo drugo?
Vjerovatno je došlo do promjena timova, zato piše otkazano, garant Grigelis igra za domaći timbhsport je napisao/la:Što je ovo odgodjeno zar nije u dvorani?
Da, Bašić/Brkić-Grigelis/Mugevicius
Dovoljno je pohvaliti ih, kad kazem okivat u zvijezde mislim pod time da ne treba stvarat hype sto smo pobjedili desetkovanu Litvaniju kao hebeni favoriti. Sve zasluge i cestitke momcima. Ali nije ovo sad nesto extra wow!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
@Shminka ti si u teniskim vodama, znaš li slučajno kakva je situacija sa mladima, bar u Sarajevu, ima li iko ikakvog potencijala.
Ovde ima u Mostaru Sanin Zukić, 18 godina, mada nisam ni za njeg siguran je li kadar bit jači Futures igrač nekad u budućnosti.
Ima još mlađi Hamza Šantić, isto iz Mostara, koji trenira u Međugorju sa Željkom Dodigom, bratom od Ivana. On je ove godine sa 16 postao državni prvak do 18.
Ovdje ima njegov promo video sa 14 godina ali nekako meni to tanko djeluje.
I jedan i drugi prije da ce bit treneri ili americki college igraci nego profesionalci, neko moje misljenje...
Sto se tice djevojaka znam za Adelu Joldić, 16 godina, iz Tuzle koja je prije 2 godine na europskom Mastersu u Italiji osvojila 2. mjesto. U finalu je pruzila dobar otpor (4:6, 6:7) Potapovoj koja je nedavno osvojila juniorski Wimbledon. Mozda od nje ima najvise ocekivanja.
Ovde ima u Mostaru Sanin Zukić, 18 godina, mada nisam ni za njeg siguran je li kadar bit jači Futures igrač nekad u budućnosti.
Ima još mlađi Hamza Šantić, isto iz Mostara, koji trenira u Međugorju sa Željkom Dodigom, bratom od Ivana. On je ove godine sa 16 postao državni prvak do 18.
Ovdje ima njegov promo video sa 14 godina ali nekako meni to tanko djeluje.
Sto se tice djevojaka znam za Adelu Joldić, 16 godina, iz Tuzle koja je prije 2 godine na europskom Mastersu u Italiji osvojila 2. mjesto. U finalu je pruzila dobar otpor (4:6, 6:7) Potapovoj koja je nedavno osvojila juniorski Wimbledon. Mozda od nje ima najvise ocekivanja.
Nema ništa, najviše što se može je dobiti stipencija za koledž i većina na to i cilja, druženje, zdravo odrastanje, noga u **** i pravac USA 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima jedan iz Zenice, Fatih Šišić. Ima 9 godina, u BiH je gotovo sve osvojio. Nedavno je igrao na nekon turniru u Njemačkoj do 12 god. i tu je došao do 1/4 finala i tim ulaskom je dobio pozivnicu za drugi turnir u Nici, isto do 12 god, koji održava Patrick Mourtoglou. A nakon tog turnira u Njemačkoj je igrao u Srbiji i tu je bio 3.
Roditelji mu kažu da je imao ili ima još pozive iz tri kluba iz Hrvatske da kod njih trenira.
Evo video sa nekog treninga iz marta ove godine:
Roditelji mu kažu da je imao ili ima još pozive iz tri kluba iz Hrvatske da kod njih trenira.
Evo video sa nekog treninga iz marta ove godine:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fino malac udara, svidja mi se volej, ali jos je premlad, bar da navrsi 14 godina pa da vidimo kakav ce bit.
Damir opet na GGL, pa Simon, prilika za popravni xD
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li spisak reprezentacija koje su sada sa nama u grupi? Da otprilike vidimo kakve su nam šanse za ostati u njoj.
Sabrine mi moje!
Svaka čast momci. Sad se vidi što se igrao DC, nadam se da će neko veliko ime doći dogodine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jel' dvorana?shminka je napisao/la:Damir opet na GGL, pa Simon, prilika za popravni xD
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
PortugalBosnianKingdom je napisao/la:Ima li spisak reprezentacija koje su sada sa nama u grupi? Da otprilike vidimo kakve su nam šanse za ostati u njoj.
Nizozemska
Rumunjska
Austrija
Mađarska
Slovačka
Ukrajina
Pobjednik meca Bjelorusija-Danska (Bjelorusija vodi 2:1)
Porazeni iz meca Poljska-Njemacka (Poljska gubi 2:1)
Pobjednik meca Izrael-Švedska (igra se 28.-30.10.)
Švicarska ako izgubi od Uzbekistana (vodi 2:1)
Rusija ako izgubi od Kazahstana (vodi 1:0)
Edit: za ostat u skupini potrebna je 1 pobjeda
za ispast 2 ili cak 3 poraza, ovisi o zdrijebu
za uci u Svjetsku skupinu potrebne su 2 pobjede u ovoj skupini i pobjeda u Play-Offu
Evo u Play-offu sad igraju Uzbekistan i Švicarska gdje i jedna i druga momcad imaju samo 1 igraca u Top 200 (nijednog u Top 100) u ekipi i netko od njih ce igrat Svjetsku skupinu
Sudeci po svemu ovome minimum je ostanak u ovoj diviziji a uz povoljan zdrijeb nije se nemoguce ni docepati Play-Offa. Za ulazak u Svjetsku skupinu trebalo bi nas posrat da igramo sa nekim nositeljem bez glavnih igraca, tipa kako je prosralo Uzbekistan protiv Švicarske (I opet gube 2:1 a Švica igra bez Rogera, Stana, Chiudinellija i jos nekog ko im je 5. reket, tj igraju Laaksonen i neki 500+ igraci
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 17 sep 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest dvorana.
Bravo momci. Historijski uspjeh. Pokazatelj da i u tenisu napredujemo. Ući ćemo nekad i u WG.
Može Damir sa GGLom, idemo na pobjedu. Simo Damir, tipujem da jedan od njih dvojice ide u bolnicu. Sreća pa nije spori hard jer bi svaka izmjena bilo preko 30 udaraca. Nijedan ne zna ni neće napast.
Bravo momci. Historijski uspjeh. Pokazatelj da i u tenisu napredujemo. Ući ćemo nekad i u WG.
Može Damir sa GGLom, idemo na pobjedu. Simo Damir, tipujem da jedan od njih dvojice ide u bolnicu. Sreća pa nije spori hard jer bi svaka izmjena bilo preko 30 udaraca. Nijedan ne zna ni neće napast.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda neće pretjerati večeras, na onom klipu nevjernik Damir kaže da će sutra igrati onaj koji bude mogao hodati hah
a i Tomo kaže treba to sad proslaviti
Damir donirao 6k maraka bolnici u Bihaću
a i Tomo kaže treba to sad proslaviti
Damir donirao 6k maraka bolnici u Bihaću
Na challengeru u Izmiru igraju i Mirza i Aldin i Tomo. U prvom kolu dobar zrijeb za svu trojicu, ponajtezi za Mirzu (protiv Milojevica). Ukoliko obojica prodju prvo kolo, Mirza i Tomo igraju medjusobno u drugom...
Nista od Svicarske u nas, pobijedili su Uzbekistan 3:2 i ostali u Svjetskoj skupini.
Update:
Update:
Portugal
Nizozemska
Rumunjska
Austrija
Mađarska
Slovačka
Ukrajina
Bjelorusija
Poljska
Pobjednik meca Izrael-Švedska (igra se 28.-30.10.)
Zadnja izmjena: Galion, dana/u 18 sep 2016, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Daj Austriju da nam dodje Thiem ako on uopste igra DC 
Bori se veliki Fatić Nerman za 5-0 xD
Kao što reče @Uno, ni Fedex ni Stan više neće igrati DC tako da
Bravo za momke! Približavamo se eliti, imamo sve uslove i za svjetsku grupu, a i dvoranu od 12k mjesta za osvajanje Svjetske grupe.
Kako god, svaka ekipa iz prve grupe ima jednog ili dvojicu igrača u top 100, tj. i nama je davno bilo mjesto tu. Tako da, sa svakim imamo šanse, a sa srećom u žrijebu možemo se boriti i za Svjetsku grupu, zašto ne
Nadam se da je dobro došao Damir ovaj jedan meč na hardu nakon šljake obzirom da igra u Metzu naredne sedmice, a podloga je skoro pa identična (ova u Metzu za trun brža). Volio bih ga vidjeti protiv Simona jer sam 100% siguran da ga može dobiti.
Bravo za momke! Približavamo se eliti, imamo sve uslove i za svjetsku grupu, a i dvoranu od 12k mjesta za osvajanje Svjetske grupe.
Kako god, svaka ekipa iz prve grupe ima jednog ili dvojicu igrača u top 100, tj. i nama je davno bilo mjesto tu. Tako da, sa svakim imamo šanse, a sa srećom u žrijebu možemo se boriti i za Svjetsku grupu, zašto ne
Nadam se da je dobro došao Damir ovaj jedan meč na hardu nakon šljake obzirom da igra u Metzu naredne sedmice, a podloga je skoro pa identična (ova u Metzu za trun brža). Volio bih ga vidjeti protiv Simona jer sam 100% siguran da ga može dobiti.
Ma dobro, ne treba ocekivati da ce pobjediti ni GGL-a a do Simona je dug put onda, ovaj indoor klizavi hard Damiru ne odgovara nikako, mislim da mu je to najmrza podloga, uslovi koje najmanje voli, tako da eventualna pobjeda ce biti zlata vrijedna
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.