PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 28 jul 2016, 00:17

MocMahale444 je napisao/la:Cuj onog ratnika zemberek te **** :urnebes:
I ovaj @Sariel usao ovamo pun adrenalina, nervozan, garant i on cijepao drva danas ko Beclija. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2016, 00:17

Frajer bio na liniji a srbe zove bracom... Moze bit bidne.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2016, 00:20

Možda je bio na liniji bijelog. Pa se skida neuspješno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 28 jul 2016, 00:21

jurisicduska je napisao/la:Ja živim radim i rođen sam u Sarajevu, cijeli svoj život tu, ja veze nemam o čemu oni pričaju nekad. Odakle im to i ko im puni glavu, ima arapa al jednog sretneš negdje slučajno, u bbiu najčešće, reklo bi se da na svakom koraku Arapi i Turci, ima na Univerzitetu privatnom ovih studenata Turaka , ok, ali ništa bitno i značajno. Ima i Šveđana, Holanđana, Albanaca, Kineza da ne nabrajam poenta je jasna i mnogih drugih. Pogotovo ljeti.
E vidis ja sam prije godinu mozda i jace radio na par kuca u Sarajevu koji su kupili arapi i jos taj covjek sto se brine o radovima kaze da su citavo naselje gotovo pokupovali kuce, da su tu prije Srbi zivjeli vecinom, ne znam mjesto kako se zove znam da je prema Ilidzi odnosno tu nas je on cekao pa dalje smo isli za njim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2016, 00:22

i aneks je prema ilidzi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2016, 00:23

Ili dodju dvije stranke, dva covjeka za jedne glasaju Hrvati, za druge Bosnjaci. Kazu ovo je moje, ovo je tvoje. Nemoj Velez pod BB nije nam niti jednim niti drugim u cilju, najvise glasova dobijemo kada pravimo podjele.
Napadaju se preko medija, ovaj jedan kaze bolje ce nam biti pod Vrapcicima. Drugom dobro jer BB ostaje za Hr glasace, od Vrapcica ne bude nista ali vec bude kasno ..
Za svo to vrijeme obje stranke lagano dogovorima uzmu izbore.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2016, 00:24

tuzlak1987 je napisao/la:Ili dodju dvije stranke, dva covjeka za jedne glasaju Hrvati, za druge Bosnjaci. Kazu ovo je moje, ovo je tvoje. Nemoj Velez pod BB nije nam niti jednim niti drugim u cilju, najvise glasova dobijemo kada pravimo podjele.
Napadaju se preko medija, ovaj jedan kaze bolje ce nam biti pod Vrapcicima. Drugom dobro jer BB ostaje za Hr glasace, od Vrapcica ne bude nista ali vec bude kasno ..
I sta je pisac htio reci?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2016, 00:24

FrancescoTotti je napisao/la:
Frajer bio na liniji a srbe zove bracom... Moze bit bidne.
Pobjegao od kuce na liniju :rol: tako kaže

Turci i arapi mu dušmani i okupatori :urnebes: a Srbi sa kojima je ko biva ratovao su mu braca, prica o nekoj genetici i tome slicno

Znaci, frajer se udara nekim opasnim supstancama :hmmmmm: problem je što to isfurava ovdje na forumu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 jul 2016, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 28 jul 2016, 00:24

što si ti posebno pametan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2016, 00:24

Veležu je nuđeno da se vrati pod BB.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2016, 00:26

HElo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ja živim radim i rođen sam u Sarajevu, cijeli svoj život tu, ja veze nemam o čemu oni pričaju nekad. Odakle im to i ko im puni glavu, ima arapa al jednog sretneš negdje slučajno, u bbiu najčešće, reklo bi se da na svakom koraku Arapi i Turci, ima na Univerzitetu privatnom ovih studenata Turaka , ok, ali ništa bitno i značajno. Ima i Šveđana, Holanđana, Albanaca, Kineza da ne nabrajam poenta je jasna i mnogih drugih. Pogotovo ljeti.
E vidis ja sam prije godinu mozda i jace radio na par kuca u Sarajevu koji su kupili arapi i jos taj covjek sto se brine o radovima kaze da su citavo naselje gotovo pokupovali kuce, da su tu prije Srbi zivjeli vecinom, ne znam mjesto kako se zove znam da je prema Ilidzi odnosno tu nas je on cekao pa dalje smo isli za njim.
Znaci nisi radio u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 00:26

Kad prije ispisaste 5 stranica

P.S. sloboda ima ime :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 28 jul 2016, 00:27

Ma to se kaze nudjeno Velezu, ustvari nudjeno tadasnjim politicarima koji su govorili u ime Veleza
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2016, 00:27

HElo je napisao/la:
To ti majstore nije Sarajevo. Kupuju vikendice tamo negdje u nekim zabitima, to je istina. Ali u Sarajevu nix. I to cijelo mjesto može bit 4 kuće. Ako me razumiješ. Nije to nikakav broj aman zaman. Garantujem ti da u kantonu Sarajevo ima više Amerikanaca sa kućom ili stanom nego Arapa, daleko više.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2016, 00:27

FrancescoTotti je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ili dodju dvije stranke, dva covjeka za jedne glasaju Hrvati, za druge Bosnjaci. Kazu ovo je moje, ovo je tvoje. Nemoj Velez pod BB nije nam niti jednim niti drugim u cilju, najvise glasova dobijemo kada pravimo podjele.
I sta je pisac htio reci?
Da se ne sere Velezu za rezultate i to pripisuje samo nesposobnosti uprave. Jedno je nama graditi klub u Sarajevu, Tuzli, a drugo njima jer su u nezavidnoj situaciji ..

Ako neko misli da moze neka pokusa, odustao bi zbog uljeza za sedam dana. Da dodje covjek i kaze uloziti cu 50 mil u novi stadion Veleza, pa lagano bi ga i Hr i Bos politicari izebali da bi covjek samo otisao.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jul 2016, 00:29

Sariel je napisao/la: **** li te dodik jes cuo balavac.
Ja sam u tvojim godinama od kuce na liniju pobjego .da bi takvi ko ti sad moglii srat.a seres jer nemas pojma o cemu pricas.ovde tresete svoje komplekse a neko glavu izgubit moze.vrijedjate na sve moguce nacine i onda se ibretite.a veze sa zivotom nemate.
Sta sam slago ? Kazes nikom nikad dlaka s glave nije zafalila? Rekoh kazani se ne slazu s tobom.
Turci su okupatori osmanlije.vi koji ih podrzavate ste sluge okupatorskei izdajnici roda svog.
Srbi su nam zemljaci.i braca.genetika ne laze.na stranu rat.
**** vam uciteljice.ismijavate ovde i vrijedjate24 sata dnevno nekaznjeno.pa jebrm ti drzavu i ko ovo dopusti.
Dobro, hajde, ako sam i pretjerao sa Dodikom, ali to je zasluga pojedinih ti komšija koji su ovde stvarno imali retoriku vrlo sličnu njegovoj. A i zbog tog sa genetikom, podjsetilo me to na jednu priču, znaš na koju ;)

To da sam ja vrijeđao ovde 24h ili ispoljavao komplekse si baš promašio, slobodno možeš provjeriti kad sam posljednji post na ovom forumu ostavio prije večeras :thumbup: Čak i večeras sam manje-više normalno diskutovao, sem kad upadne onaj (J)ovan, sa njim stvarno ne možeš normalno jer je on toliko puta demantovao sam sebe da nema svrhe sa njim normalno razgovarati. Evo i tebi pokušavam normalno odgovoriti

Stvarno ne znam kako da te uvjerim u to da je bilo ko, ko bi htio doći ili živjeti u Sarajevu, ma kako se zvao i koje vjere bio, dobrodošao ovde. Znam da nije lijepo upoređivati zločine, jer žrtve su žrtve, ali spominješ zločine nad Srbima a onda te iste, za koje znamo kakvih i koliko istih su uradili baš nama, nazivaš braćom?

Besmisleno je ovo... yebem ja tu braću koja su ti dželati i koljači u tri rata. A sa Turcima mi imamo neku drugu zajedničku poveznicu
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 28 jul 2016, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2016, 00:30

Virtu4l je napisao/la:Veležu je nuđeno da se vrati pod BB.
To je tako kvalitetno iscenirano jer se znalo da ce ovi odbiti, a ovi sto su nudili dogovorili se za takav scenarij.
Onda kao Ljubo dao pare za tribine da se ljudima zamazu oci ..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2016, 00:31

joker90 je napisao/la:
I ovaj @Sariel usao ovamo pun adrenalina, nervozan, garant i on cijepao drva danas ko Beclija. :lol:
**** te drva.daj svoj cv podastri pa da ti kazem koliko cijepam.
I svi vi redom tantavicari jedni besposleni trujete i ono malo normalnog svijeta sto je ostalo i sto bi nesto pametno i reklo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2016, 00:33

Ima Sariel tema za normalno progovorit, ovdje se raja više šprda nego što ozbiljno piše.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2016, 00:34

Sariel je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
**** te drva.daj svoj cv podastri pa da ti kazem koliko cijepam.
I svi vi redom tantavicari jedni besposleni trujete i ono malo normalnog svijeta sto je ostalo i sto bi nesto pametno i reklo.
Opusteno, forum je ovo :)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, mnon46, svemalim1, Vanja8 i 39 gostiju.