NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Paulu izgleda gotov PO.
Nije mi izgledalo strasno, hodo je maloprije ali saznat cemo uskoro. Nek ga i rest game 6, tesko ce tamo uzet ionako, i nek igra game 7.NEZALAGANJE je napisao/la:Vjerujem da hoce ako bude mogao hodati,ali cisto sumnjam prijatelju.Nema s ovom povredom igre,a i ako bude igrao samo moze stetiti ekipi jer s povredom loze nema mijenjanja brzine sto mu treba za izolacije koje igrate.Gotovo je ovo,osim ako ne izvucete cudo i dobijete ih i bez njega.alemsa je napisao/la:Igrat ce CPFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lica igraca Houstona ko da su izgubili tekmu
Ma nista ovaj gsw nije strasan, slijedece sezone prolaze ovo.
Ako CP ne igra gotovo je, al vjerujem da ce ga skrpiti nekako da zavrsi Ratnike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- TupacShakur
- Kontakt:
Harden postavio NBA rekord sa najviše uzetih trica bez pogotka. Rekord bio 9 (Rose, Rashard i JJ), on ispalio dvije više bezuspješno. 
Edit: Ipak je John Starks prije 25 godina imao isti broj pokušaja.
Edit: Ipak je John Starks prije 25 godina imao isti broj pokušaja.
Zadnja izmjena: TupacShakur, dana/u 25 maj 2018, 05:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne bi mu bio prvi put da sa jednom zdravom nogom izbaci prvake.harden je napisao/la:Ako CP ne igra gotovo je, al vjerujem da ce ga skrpiti nekako da zavrsi Ratnike
Ipak nikadaClutch je napisao/la: Sada ili nikada Jamese Hardenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma moze masit sta hoce, coj'k je na ivici da zabije karinu do grla ekipi sa 4 allstara i KDomTupacShakur je napisao/la:Harden postavio NBA rekord sa najviše uzetih trica bez pogotka. Rekord bio 9 (Rose, Rashard i JJ), on ispalio dvije više bezuspješno.
Ma meni se cini da je ono bio grc CP, tesko se u onoj situaciji pull hamstring, vrlo rijetko.
Igrao cp3 ili ne rakete ce svejedno proci.Sjecam se jos u regularnom djelu kad sam piso da su rakete bolji tim od goldena vecina me je ismijavala.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Čuo da ga prozivaju da Rus nije jedini divljakL-Train je napisao/la:Gdje se Durant sakrio zadnji napad?
Samo da odigra nekako CP3, pa ko koga uzme. Očajno loša serija a opet napeta i zanimljiva.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kakva chokemaster partija, tron je njegovharden je napisao/la:Ipak nikadaClutch je napisao/la: Sada ili nikada Jamese Hardenu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni je bas strasno izgledalo.Kad je pao nije se mogao podici niti vratiti u odbranu u kljucnim momentima.Druga stvar,ovako vruc je odmah izasao.Sve ti je jasno i ne volim sto crnjacim,ali je tako.Rubio protiv vas odseta sa parketa najnormalnije i to nije problem sa lozom,ako je nisi totalno pokidao.Problem je sto trcanja nema.alemsa je napisao/la: Nije mi izgledalo strasno, hodo je maloprije ali saznat cemo uskoro. Nek ga i rest game 6, tesko ce tamo uzet ionako, i nek igra game 7.
Ma nista ovaj gsw nije strasan, slijedece sezone prolaze ovo.
Cekao sam ishod ove tekme i sa ovom pobjedom i bez povrede CPa,sam vjerovao u vas prolaz.Totalno su ovi izbaceni iz svog ritma.Padaju 90% slijedeci PO,osim ako ne urade opet neko cudo u ovom FAu.
Ova ekipa treba pobjedivati i na Marsu,uopce ne lice na sebe.
Sumnjam @nez cinio mi se kao grc, nedavno mu se desilo slicno. Pa je bio ok, jos je otiso u svlacionicu, ali vidjet cemo
Nakon 2-2 ko dobije game 5, uzima seriju u 87% slucajeva
Za sve je kriva Drayova mamaS-Y-L-A-R je napisao/la:Čuo da ga prozivaju da Rus nije jedini divljakL-Train je napisao/la:Gdje se Durant sakrio zadnji napad?![]()
Samo da odigra nekako CP3, pa ko koga uzme. Očajno loša serija a opet napeta i zanimljiva.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Popraviti će to ili Lebron ili ovi, ako ne i jedni i drugi pogotovo ako CP ne bude mogao nažalost.alemsa je napisao/la: Nakon 2-2 ko dobije game 5, uzima seriju u 87% slucajeva
41.21.1.
Quinn Cook tijesno 2. mjestoClutch je napisao/la:Kakva chokemaster partija, tron je njegovharden je napisao/la:Ipak nikadaClutch je napisao/la: Sada ili nikada Jamese Hardenu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj Boze,jer zasluzujete prolaz,a time i vjerovatno titulu ove godine.alemsa je napisao/la:Sumnjam @nez cinio mi se kao grc, nedavno mu se desilo slicno. Pa je bio ok, jos je otiso u svlacionicu, ali vidjet cemo
Ma znao bi da je grc,jbga i LeBrona su fatali prije pa nisam vidio onakvu facu kao kod Paula.Bas mi se cini da je bio svjestan da je loza u pitanju.alemsa je napisao/la:Sumnjam @nez cinio mi se kao grc, nedavno mu se desilo slicno. Pa je bio ok, jos je otiso u svlacionicu, ali vidjet cemo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Najvažniji šut uzima Cook
I onda 6 prodata lopta Greena
a Durant
, mislim Thomson isto užasan, Curry prosječan... Nisu ni zaslužili...
Otvara se sada Clevelandu ili Bostonu...
Otvara se sada Clevelandu ili Bostonu...
Vidjet cemo, daj Boze da nije. Kad bi Harden mogo iznjet jednu od ove dvije, CP bi se vratio game 3 u finalu i da jeste hamstring
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.