New York Knicks
Re: New York Knicks
A šta je sa Carmelom ?
Kad igra trpa nemilice ali to igranje nije tako često u posljednje vrijeme.
Kad igra trpa nemilice ali to igranje nije tako često u posljednje vrijeme.
Ima povrijeđeno koljeno od 25. decembra nakon što je u sudaru s Cambyjem povrijedio koljeno i od tada nije 100%, ali doktori očigledno ne rade svoj posao pa mu nisu dali dovoljno vremena da se oporavi tj. pustili su ga da igra, a posao doktora je da igraču ne da da igra iako on to želi.
Do jučer je imao vodu u tom istom koljenu i uprkos tome je igrao. Opet doktori i Woodson ne rade svoj posao. Koljeno je ponovo povrijedio protiv Clevelanda prije desetak dana, A par minuta PRIJE POVREDE je pitao Woodsona da napusti igru, a ovaj mu je rekao da nastavi igrati.
Također, igranje po 40+ minuta pogoršava situaciju, a pogodimo čija je to krivica.
Jednostavno, Woodson je trener koji je radio odličan posao do početka decembra, ekipa je igrala fantastičnu odbranu, a sada odjednom sve ide na silu, a što je najtužnije i jadnije ekipa ne igra odbranu. Vidjećemo kako će ovo izgledati u playoffu.
Do jučer je imao vodu u tom istom koljenu i uprkos tome je igrao. Opet doktori i Woodson ne rade svoj posao. Koljeno je ponovo povrijedio protiv Clevelanda prije desetak dana, A par minuta PRIJE POVREDE je pitao Woodsona da napusti igru, a ovaj mu je rekao da nastavi igrati.
Također, igranje po 40+ minuta pogoršava situaciju, a pogodimo čija je to krivica.
Jednostavno, Woodson je trener koji je radio odličan posao do početka decembra, ekipa je igrala fantastičnu odbranu, a sada odjednom sve ide na silu, a što je najtužnije i jadnije ekipa ne igra odbranu. Vidjećemo kako će ovo izgledati u playoffu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Tako znači, nisam toliko upoznat sa tim povredama u Knicksima. Mislim ko šta tačno ima. Podsjeća me pomalo na Bullse, Deng i Noah uvijek pod nakvim povredama igraju. To mi ide pravo na živce, pusti ih neka zaliječe u potpunosti povrede pa neka igraju. Valjda se radi toga odugovlači sa Rose-om ili radi keša u filmićima, reklami itd. Amerika je to.
Knicksi su jedna od rijetkih ekipa koja može parirati Heatu, ali sa potpuno 100% spremnim igračima. Onaj Felton pomalo "kaki" sa šutevima. Mislim da ih svakako uzima previše. Imaju Novaka u rotaciji, a onaj Copland ili kako se već šreziva je pun pogodak. Shumpert ni blizu kao prije, očigledno je ACL učinio svoje. Još sada imaju Martina.
Sve u svemu dobra ekipa, puno konkurentnija nego prije.
Sretno.
Knicksi su jedna od rijetkih ekipa koja može parirati Heatu, ali sa potpuno 100% spremnim igračima. Onaj Felton pomalo "kaki" sa šutevima. Mislim da ih svakako uzima previše. Imaju Novaka u rotaciji, a onaj Copland ili kako se već šreziva je pun pogodak. Shumpert ni blizu kao prije, očigledno je ACL učinio svoje. Još sada imaju Martina.
Sretno.
Hvala.Neutral je napisao/la:Tako znači, nisam toliko upoznat sa tim povredama u Knicksima. Mislim ko šta tačno ima. Podsjeća me pomalo na Bullse, Deng i Noah uvijek pod nakvim povredama igraju. To mi ide pravo na živce, pusti ih neka zaliječe u potpunosti povrede pa neka igraju. Valjda se radi toga odugovlači sa Rose-om ili radi keša u filmićima, reklami itd. Amerika je to.
Sretno.
Definitivno kada smo sto posto zdravi i spremni da možemo parirati svakoj ekipi u ligi, prva dva mjeseca sezonu su to pokazala iako smo igrali bez Amarea i Shumpa.
Ne treba forsirati sada neke ekstra minute i rizikovati povrede jer se sada gubi titula. Vidjećemo kako će se stvari odvijati u aprilu.
Citao sam ja jutros pitanja sa twitera kod Jareda i bilo je pitanje kao da potpisemo Delontea i T-Maca a da se otpusti White i ne znam koga je jos lik napisao.Carlo je napisao/la:Dobar je K-Mart, zaslužio je ugovor do kraja sezone. Priča se da pratimo Delonte Westa i priča se da bi moglo otpustiti Whitea i njega dovesti. Vidjećemo u narednih par dana šta će se izdešavati.DejaNMG je napisao/la:K-Mart potpisan do kraja sezone, ocekivano, posebno posle ovih problema sa povredama.
Melo će se priključiti ekipi u LAu, još uvijek se ne zna hoće li igrati. Bilo li lijepo kada ne bi igrao.
Ne znam, White po meni ne dobija prilike da pokaze sta zna a Delonte bi nam dobro dosao.

Veceras utakmica na SK, tesko da ista pozitivno mozemo ocekivati.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Dejo, nadamo se najboljem, spremni smo za najgore 

T-Maca da potpisemo
to da covjek aBd prodje prvu rundu napokon 

Vraca li se ko za New York veceras i ima li ikakve sanse da se dobiju Clippersi? Ne smiju Flopperi treci da zavrse. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne vraca se niko, nazalost.Greivis je napisao/la:Vraca li se ko za New York veceras i ima li ikakve sanse da se dobiju Clippersi? Ne smiju Flopperi treci da zavrse.
Thomas - Martin (i on ima povredu koljena, ali igra vjerovatno) - Copeland - Shumpert - Felton
Ukoliko Felton i Smith budu sutali preko 50% onda mozemo dobiti.
Sretan rođendan Copeu.NY_KnicksPR @NY_KnicksPR
Starters for this afternoon in Los Angeles: Felton, Shumpert, Copeland (it's his birthday), Martin, Thomas.
Nadam se da Woody neće vaditi Copea nakon par minuta nego da će ga ostaviti koliko i ostale startere jer je puno korisniji od Novaka koji može samo tricu pogoditi i ništa više.
SramotaJared Zwerling @JaredZwerling
Steve Novak has missed each of his last 12 3-point attempts. That is the longest streak of his career. #Knicks
Ako treba neka odmaraju do playoffa.Ian Begley @IanBegley
RT @HerringWSJ: Woodson says he not sure abt Anthony or Chandler's status for tomorrow against Utah, either. #Knicks

Breen, Jeff Van Gundy i Woody.
Dobar početak za sada. Cope odličan.
Odlična četvrtina dok JR nije ušao. Čovjek čim je ušao prva tri šuta su mu bila preko ruke. Mislim, pomjeraj tu loptu, ne zadržavaj je.
Sve u svemu dobro je, na -3 smo.
Odlična odbrana, usput.
Sve u svemu dobro je, na -3 smo.
Odlična odbrana, usput.
Uništiše nas u skokovima. Sreća pa imaju 10 turnovera inače bi smo bili donji. Woodson radi neke sumnjive rotacije koje su niđe veze. Igra small ball protiv Jordana i Griffina, dakle niđe veze.
30% šutamo što je strašno, strašno loše. JR 3-11, Camby i Martin 1-5, katastrofa.
Također, loš protok lopte. Lopta je kod playmakera u prvih 15 sekundi napada i onda se šutaju neki sumnjivi šutevi, to naravno ide na dušu Woodsona.
30% šutamo što je strašno, strašno loše. JR 3-11, Camby i Martin 1-5, katastrofa.
Također, loš protok lopte. Lopta je kod playmakera u prvih 15 sekundi napada i onda se šutaju neki sumnjivi šutevi, to naravno ide na dušu Woodsona.
0-4 na road tripu. Četvrti poraz zaredom. Glavni i odgovorni: Mike Woodson.
Vidjećemo kako će ovo izgledati kada se vrate Chandler i Anthony.
Vezano za utakmicu. Katastrofa od nekih igrača, posebno Smitha koji je šutao 4-20, da je šutao oko 50% vjerovatno bi pobjedili. Čovjek je -19 u plus/minus kategoriji.
Vidjećemo kako će ovo izgledati kada se vrate Chandler i Anthony.
Vezano za utakmicu. Katastrofa od nekih igrača, posebno Smitha koji je šutao 4-20, da je šutao oko 50% vjerovatno bi pobjedili. Čovjek je -19 u plus/minus kategoriji.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 17 mar 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ekipa koja se oslanja na šut ima u velikom broju utakmica šut od 30ak%
Novak konačno ubacio koju tricu. Sreća pa su Clippersi loši večeras inače bi rezultat bio dosta ubjedljiv.
Camby je dosta loš,treba mu utakmica do PO.
Četvrti poraz zaredom i sutra utakmica protiv Jazzera za kraj ove zapadne turneje.

Camby je dosta loš,treba mu utakmica do PO.
Četvrti poraz zaredom i sutra utakmica protiv Jazzera za kraj ove zapadne turneje.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma jbs poraz k'o poraz, samo da dodjemo sto zdraviji do PO i titula lagano. 

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
titula kantonalne lige dejo.DejaNMG je napisao/la:Ma jbs poraz k'o poraz, samo da dodjemo sto zdraviji do PO i titula lagano.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sa zdravim timom i igrom sa početka sezone sve je moguće ali ono što je ne moguće je zdrav tim i igra sa početka sezoneCarlo je napisao/la:titula kantonalne lige dejo.DejaNMG je napisao/la:Ma jbs poraz k'o poraz, samo da dodjemo sto zdraviji do PO i titula lagano.

I'm not insane, my mother had me tested!
Ma nije da je moguce, vec je logicno. 

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Vidjećemo za mjesec dana šta će se dešavati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.