ove sezone su mi najdraza ekipa poslije Bullsa i gledao sam par utakimica,najmladja ekipa u NBAmarseille_unique je napisao/la:ne navijam za clipperse ali navijam da udu u play off to mi je jedna velika zelja ove sezone NBA onda je sve moguce
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2010\2011
- alfarouqaminu
- Kontakt:
uz Oklahomudema je napisao/la:ove sezone su mi najdraza ekipa poslije Bullsa i gledao sam par utakimica,najmladja ekipa u NBAmarseille_unique je napisao/la:ne navijam za clipperse ali navijam da udu u play off to mi je jedna velika zelja ove sezone NBA onda je sve moguce

mislio je na utakmicu lakers-cllipers kad su dobili ih,ma dobar je djeluju puno zrelije igracki od svojih 21gamardelic1 je napisao/la:cuj pa procitaj sta si napiso bolan volim kako ga kobe i drugi gledaju dok je momak smiren i tako im lagano spusta jesu to mozda klipersi ha
- marseille_unique
- Kontakt:
ovaj momak ako doboje u clippersima howarda kao pojacanje ili bilo koejg jso jednog dobrog igraca, prica se da howard zeli u clipperse, bice veci od jamesa i bryanta zajedno ja vam kazem
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
mozda se blake nebi naigrao ali nebi da duncan sigurno ali zelja je jedno a stvarnost je drugo e dema nozda to jer nisam citao ranije komentare pa nisam razumio ovo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ali to je samo predpostavkamarseille_unique je napisao/la:ovaj momak ako doboje u clippersima howarda kao pojacanje ili bilo koejg jso jednog dobrog igraca, prica se da howard zeli u clipperse, bice veci od jamesa i bryanta zajedno ja vam kazem

Ljudi gledam po drugim forumima prica se o nekakvom strajku to jest o lockoutu...jel ste upoznati sa tim...jel znate nesto vise o tome

- marseille_unique
- Kontakt:
ja neam blage
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
ma ovo ljeta im istice valjda kolektivni ugovor il kako se vec zove uglavnom igraci i liga ce potpisat novi a i granica za salary cap ce izgleda bit miza nego sad,tim novim ugovorom se zele smanjit primanja igraca,pa neki misle da bi moglo doc do strajka u sta sumnjamalfarouqaminu je napisao/la:ali to je samo predpostavkamarseille_unique je napisao/la:ovaj momak ako doboje u clippersima howarda kao pojacanje ili bilo koejg jso jednog dobrog igraca, prica se da howard zeli u clipperse, bice veci od jamesa i bryanta zajedno ja vam kazem...ali zaista ako dodje howard bice najbolji twin towers..
Ljudi gledam po drugim forumima prica se o nekakvom strajku to jest o lockoutu...jel ste upoznati sa tim...jel znate nesto vise o tome
- Donnie Darko
- Kontakt:
svako ko prati nba trebao bi bit upoznat sa tim 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
dema je napisao/la:ma ovo ljeta im istice valjda kolektivni ugovor il kako se vec zove uglavnom igraci i liga ce potpisat novi a i granica za salary cap ce izgleda bit miza nego sad,tim novim ugovorom se zele smanjit primanja igraca,pa neki misle da bi moglo doc do strajka u sta sumnjamalfarouqaminu je napisao/la:ali to je samo predpostavkamarseille_unique je napisao/la:ovaj momak ako doboje u clippersima howarda kao pojacanje ili bilo koejg jso jednog dobrog igraca, prica se da howard zeli u clipperse, bice veci od jamesa i bryanta zajedno ja vam kazem...ali zaista ako dodje howard bice najbolji twin towers..
Zaista mislis da nece?
Ako bude ja cu se ubiti?

-
- Kontakt:
ali to je samo predpostavka
...ali zaista ako dodje howard bice najbolji twin towers..
[/quote]
ma ovo ljeta im istice valjda kolektivni ugovor il kako se vec zove uglavnom igraci i liga ce potpisat novi a i granica za salary cap ce izgleda bit miza nego sad,tim novim ugovorom se zele smanjit primanja igraca,pa neki misle da bi moglo doc do strajka u sta sumnjam[/quote]
Zaista mislis da nece?
Ako bude ja cu se ubiti?
[/quote]
isto kao i sto ce admir sa odsjeci sebi mu-da!!!!

ma ovo ljeta im istice valjda kolektivni ugovor il kako se vec zove uglavnom igraci i liga ce potpisat novi a i granica za salary cap ce izgleda bit miza nego sad,tim novim ugovorom se zele smanjit primanja igraca,pa neki misle da bi moglo doc do strajka u sta sumnjam[/quote]
Zaista mislis da nece?
Ako bude ja cu se ubiti?

isto kao i sto ce admir sa odsjeci sebi mu-da!!!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ajde strucnjace reci mi ti?Donnie Darko je napisao/la:svako ko prati nba trebao bi bit upoznat sa tim

- Donnie Darko
- Kontakt:
ma nece sebi stern dozvolit takvo nesto, prevelike su tu pare u pitanju. ako i dodje do toga sezona ce bit skracena na 50-ak tekmi.
aminu- nemam ti ja tu sta govorit jer sam na tu temu vec sve reko. i cinjenica je da bi to trebo znat svako ko prati nba
aminu- nemam ti ja tu sta govorit jer sam na tu temu vec sve reko. i cinjenica je da bi to trebo znat svako ko prati nba

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ovo ljeta im istice valjda kolektivni ugovor il kako se vec zove uglavnom igraci i liga ce potpisat novi a i granica za salary cap ce izgleda bit miza nego sad,tim novim ugovorom se zele smanjit primanja igraca,pa neki misle da bi moglo doc do strajka u sta sumnjam[/quote]lbj06miami je napisao/la:ali to je samo predpostavka...ali zaista ako dodje howard bice najbolji twin towers..
Zaista mislis da nece?
Ako bude ja cu se ubiti?

isto kao i sto ce admir sa odsjeci sebi mu-da!!!![/quote]
pa nisi valjda mislio stvarno

- Donnie Darko
- Kontakt:
kad objavljuju all starove?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
za nekih 5satiDonnie Darko je napisao/la:kad objavljuju all starove?

kako misliš kad objavljuju?
danas je zadnji dan za glasanje. znači već sutra će se znati ko je dobio najviše glasova.
a ostatak će se popuniti sedmicu pred All star
danas je zadnji dan za glasanje. znači već sutra će se znati ko je dobio najviše glasova.
a ostatak će se popuniti sedmicu pred All star
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
I sta bi na kraju ko je prvi playmaker istoka rose ili rondo? 

I mene bi to zanimalo, ali mislim da ce biti Rose jer je nekako popularniji, iako bi ja glasao za T-Mac-aalfarouqaminu je napisao/la:I sta bi na kraju ko je prvi playmaker istoka rose ili rondo?

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
-
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Veceras na areni1 poslje utakmice pitsburgha i jetsaESPN:
DOCUMENTARY:Winning Time: Reggie Miller vs NY Knicks
je li protiv njih postigao 8 poena za 13 sekundi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.