Sportski komentatori
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
"Čini mi se da mu ga je dao..............karton mislim" Sasa
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Slicnu provalu je imao jednom dok su prenosili Europsku ligu. Prenosili su neku utakmicu (nebitno koju) i govorili rezultate sa drugih terena, a onda Vugdo majstorski rece: "Porto u Lisabonu vodi 1-0 protiv Sparte"BluesForever je napisao/la:Saša Vugdalic "Trpanje u Ajaxu 0-3"![]()
![]()
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
I ovakav Vugdalić je svemirski brod za Bilića, Ahmetovića, Muratovića i kompaniju.
Kada smo kod komentatora, nevjerovatna neinformiranost Igora Kristića sinoć, malo sam prebacivao i čak je i Bilić imao svježije podatke od njega. Ali navikli smo da komentatori BHT-a samo prate EPL, a ni to ne prate kako treba.
Kada smo kod komentatora, nevjerovatna neinformiranost Igora Kristića sinoć, malo sam prebacivao i čak je i Bilić imao svježije podatke od njega. Ali navikli smo da komentatori BHT-a samo prate EPL, a ni to ne prate kako treba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja se barem posteno nasmijem Vugdalicu,jer zna izvaliti kao nitko
Inace komentatori su na nasim podrucijma katastrofa,a bez dvojbe najgori su Bilic i Gojko sa SK.Po meni najbolji je nekako Dragan Cica sa SK,jer ima dosta dobrih informacija i zna se "prepustiti" utakmici 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad OBN prenosi ligu prvaka ja stavim na MUTE !! Ono se nemoze slusat!!
na Areni Nikola Radočaj

Neznam kako nadju te komenatore? MOzda biraju najore od najgori hheheheh
na areni su dosta dobri komentatori, na prvu mi je obn bio simpatican, sad me dosta nervira
Kaze Vugdalic prije pocetka utakmice ,od 1 min. edo, dijamant, dzekson,dzeki, ili rodila ga majka
Kaze Vugdalic prije pocetka utakmice ,od 1 min. edo, dijamant, dzekson,dzeki, ili rodila ga majka
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Da, istina je da Vugdalić pretjeruje, mada, ja ga ne shvatam ozbiljno, kada gledam tekmu na OBN - u, većinom se samo koncentrišem na Adisa, i meč, a na njegove provale se samo nasmijem.
Sada, svako ima svoje.
Sada, svako ima svoje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Koncetrisi se ti na Adrijanu.zizu1991 je napisao/la:Da, istina je da Vugdalić pretjeruje, mada, ja ga ne shvatam ozbiljno, kada gledam tekmu na OBN - u, većinom se samo koncentrišem na Adisa, i meč, a na njegove provale se samo nasmijem.
Sada, svako ima svoje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nedavno ja dodjem kuci i vidim na netu ono svedska-engleska 4-2, ibra zabijao makazicama, i prebacim na SK kad ono snimak pocinje, e reko sad da fino uzivam. kad cuh tog gojka odma mi do tekme nije biloNarin je napisao/la:Gojko je gori.I da gledas najbolju utakmicu,on te jednostavno uspava sa svojim komentiranjem.D10S je napisao/la:OBN ako zeli imati ugled ozbiljne televizije mora otpustiti Vugdalica. Ono sto on prica je nedopustivo. Kratak vokabular, neinformisanost, laprdanje svakakvih gluposti, nagadajanje, nikakva potkrijepljenost cinjenicama za bilo sta sto kaze. Od svih komentatora na Balkanu, Vugdalic je daleko najgori. Da Bog sacuva...
al lik mensecini sve više i više tekmi prenosi na sportklubu
nema potpisa
De ga yebi, kako ću se koncentrisati na Adrijanu kada je tekma u toku ? Gdje da je gledam ? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Saša je kralj,ne serite 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
classic je napisao/la:
RETARDOS MRTVI...
DaBogda glas izgubio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Heroj, a ne zločinacLBJ MVP je napisao/la:Saša je kralj,ne serite
NAPRIJED NARODE!
- Zenichanin
- Kontakt:
Pravi bosanceros, vid' mu glave ko u međeda

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Pravda za SašuZeman je napisao/la:Heroj, a ne zločinacLBJ MVP je napisao/la:Saša je kralj,ne serite
DRUG NEBI TI PUNCA
Sve zavisi ko šta voli... stvar je ukusa,ja kod novinara ne volim smaranje statistikama i priču o osnovnoj školi golmana u poznim godinama,te naravno konstantno pogrešno izgovaranje prezimena.... Gojko je svakako jedan od boljih komentatora,naravno jedan je Zvonko Mihajlovski.Adi_Zepce je napisao/la:Ja se barem posteno nasmijem Vugdalicu,jer zna izvaliti kao nitkoInace komentatori su na nasim podrucijma katastrofa,a bez dvojbe najgori su Bilic i Gojko sa SK.Po meni najbolji je nekako Dragan Cica sa SK,jer ima dosta dobrih informacija i zna se "prepustiti" utakmici
Sabahudina sam volio slušat od bh novinara jer pored bisera znao je dati tekmi dinamiku... ono čuveno ne znam da li ko pamti " Ima naš Hasan snage za još dvije vake"....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Spaho viđen u komercijali 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.