[youtube][/youtube]
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Od 3:20 Djuricicev show od sinoc...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kakav talenat je ovaj momakmarconato je napisao/la:Od 3:20 Djuricicev show od sinoc...![]()
[youtube][/youtube]
Mens sana in corpore sano.
Po novinarima, on je vec igrac Benfice... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ljajić opet asistent, ovog puta Aqulaniju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo i Bosko usao, pridruzio se na terenu Ljajicu i Tomovicu...
U Serie A imamo toliko igraca da mozemo sastaviti sasvim solidan tim: Brkic - Basta, Cosic, Tomovic - Kuzmanovic, Radovanovic, Stankovic, Krsticic - Stevanovic, Ljajic - Jankovic.
Jeste da nema klasicnog spica, al hebije...
U Serie A imamo toliko igraca da mozemo sastaviti sasvim solidan tim: Brkic - Basta, Cosic, Tomovic - Kuzmanovic, Radovanovic, Stankovic, Krsticic - Stevanovic, Ljajic - Jankovic.
Jeste da nema klasicnog spica, al hebije...
Jankovic asistencija... 
Tadic gol i dvije asistencije! 
Jedno pitanje 
Zasto za tekmu protiv Hrvatske nisu pozvani Krasic i Nemanja Matic
?
Zasto za tekmu protiv Hrvatske nisu pozvani Krasic i Nemanja Matic
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Malo nas hebes a? 
Nije, nije.marconato je napisao/la:Malo nas hebes a?
Ozbiljno pitam
Pogotovo za Krasica, povreda ili ?
Edit
Za Nemanju sam nasao da je povremeni reprezentativac, mada je meni dobar igrac.
A za Krasica nista
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nemanja je u svađi sa selektorom a Krasić u Turskoj igra malo i slabo.
Izgleda je Mitrovic pozvan umjesto Scepovica...
- djoleprijedor
- Kontakt:
U odnosu na Šćepovića,Mitrović je Drogba! I drago mi je što je pozvan,a ako bog da,možda i dobije šansu na Maksimiru,bar 10-15 minuta....ovo su utakmice za njegamarconato je napisao/la:Izgleda je Mitrovic pozvan umjesto Scepovica...
Jah,samo treba moliti Boga da ne zaigra u ovoj utakmici. Njega isprovocira jedan Stamenkovic u dresu Neftchia a da ga ne isprovocira pun Maksimir.Crveni u najavi ako bude igrao. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A hebie ako on bude igrao prije Djordjevica i Djurdjica, mada, kad je Miha u pitanju nista nije nemoguce... 
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=76&t=7307
Od sada postoji ova tema i na njoj se pise sve vezano za utakmicu.Ovde se pisu iskljucivo one stvari koje se ticu samo reprezentacije Srbije.
Od sada postoji ova tema i na njoj se pise sve vezano za utakmicu.Ovde se pisu iskljucivo one stvari koje se ticu samo reprezentacije Srbije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sumnjam ja da će on početi utakmicu,a veliko je pitanje da li će uopšte dobiti šansu protiv Hrvata,pored Đorđevića i Đurića...ali eto,volio bih da debituje,pa makar protiv Škota...po meni je bolji materijal nego Šćepović.Moje mišljenjeDevil je napisao/la:Jah,samo treba moliti Boga da ne zaigra u ovoj utakmici. Njega isprovocira jedan Stamenkovic u dresu Neftchia a da ga ne isprovocira pun Maksimir.Crveni u najavi ako bude igrao.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ništa od Mitrovića, prebačen je u mladu repku, vraća se Šćepoteli.
Ajmo malo hipotetički, šta mislite kad bi Šćepović u petak ušao sa klupe u 75. minutu, zabio dva gola za preokret i pobjedu Srbije?
Prosto je nestvarno koliko momka pljuju, počevši od grobara pa nadalje.
Bila bi to strašna kosmička pravda. 
Ajmo malo hipotetički, šta mislite kad bi Šćepović u petak ušao sa klupe u 75. minutu, zabio dva gola za preokret i pobjedu Srbije?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Varja uz Srbiju
Vidovnjakinja iz Sočija Varja (85), koju mediji u Rusiji nazivaju nasljednicom bugarske proročice baba Vange, za "Pravdu" je otkrila da će Srbija pobijediti Hrvatsku 22. marta u Zagrebu i da će se "orlovi" plasirati u Brazil, gdje će stići do finala.
"Ne pratim fudbal, stara sam za sport, ali vidim da će se ta utakmica 22. marta završiti pobjedom Srbije sa jednim golom razlike i da će na kraju uspjeti da ode na Svjetsko prvenstvo, gdje će osvojiti drugo mjesto", kaže Varja, a prenosi "Pravda".
Sad sam siguran u dobar ishod

Vidovnjakinja iz Sočija Varja (85), koju mediji u Rusiji nazivaju nasljednicom bugarske proročice baba Vange, za "Pravdu" je otkrila da će Srbija pobijediti Hrvatsku 22. marta u Zagrebu i da će se "orlovi" plasirati u Brazil, gdje će stići do finala.
"Ne pratim fudbal, stara sam za sport, ali vidim da će se ta utakmica 22. marta završiti pobjedom Srbije sa jednim golom razlike i da će na kraju uspjeti da ode na Svjetsko prvenstvo, gdje će osvojiti drugo mjesto", kaže Varja, a prenosi "Pravda".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.