FK Radnički Lukavac

lukavac_21
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la lukavac_21 » 23 jun 2013, 19:37

Adi dautovic&co. strikes back. Teski nam dani dolaze

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 24 jun 2013, 14:36

lukavac_21 je napisao/la:Adi dautovic&co. strikes back. Teski nam dani dolaze
?
1921
1989

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 24 jun 2013, 15:59

lukavac_21 je napisao/la:Adi dautovic&co. strikes back. Teski nam dani dolaze
Hocel ga opet ganjat po terenu :D

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 24 jun 2013, 19:09

Samo mu ovaj put nece pomoc ono cik cak trcanje ko tad. Neke stvari nisu za foruma ko je upucen zna o cemu pricam. Zalosno samo sto se adis priklonio toj struji koja gleda samo licnu promociju

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 jun 2013, 19:18

lukavac_21 je napisao/la:Samo mu ovaj put nece pomoc ono cik cak trcanje ko tad. Neke stvari nisu za foruma ko je upucen zna o cemu pricam. Zalosno samo sto se adis priklonio toj struji koja gleda samo licnu promociju

Hajd ziv bio kad si poceo ovakve informacije i kvalifikacije iznositi, ucini to do kraja. Ja bih, kao covjek iz unutrasnjosti kluba, volio znati o cemu pises, jer ocigledno je da znas vise nego bilo ko u Upravi.

Ako imas nesto protiv Adija rjesavaj to s njim. Ovako, pisanje pod pseudonimima i sakrivanje iza nickova, te prozivke Adija i Adisa anonimnih forumasa mogu raditi samo neprijatelji Radnickog, a sve mi se cini da si jedan od njih.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2013, 19:28

Zoom088 je napisao/la:Ovako, pisanje pod pseudonimima i sakrivanje iza nickova, te prozivke Adija i Adisa anonimnih forumasa mogu raditi samo neprijatelji Radnickog
Jašta. :roll:
Kao što su neprijatelji Radničkog oni koji ne podržavaju krađu ili bilo koji drugi lopovluk. A, svi znamo šta se desilo jednom takvom. Posebno to moraš znati ti, jer ipak si iz unutrašnjosti kluba. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 24 jun 2013, 23:38

Upravo tako monolog. Ako ne razmisljas isto odmah si neprijatelj. Problem je izgleda upravo to sto sam dobro obavijesten pa hajmo proglasit neprijateljem prije nego kaze nesto sto ne bi trebao. Jel to treba kriti da su se neki bivsi clanovi uprave i sadasnji poceli intezivno druziti sa lovicem po kafanama a znamo kako je imovina radnickog zavrsila kad su je ti vodili( bivsa cikmina) a sada je izgleda dosla na red i basta tj ulaz na stadion. A takodje neki clanovi uprave su na optuznici zbog mahinacija upravo sa bivsim predsjednikom kluba. Citava ta ekipa pije sa lovicem. A zoom nam evo par godina obecava da ce izaci sa papirima crno na bjelo u javnost sa prevarama od bajre preko patare pa nadalje ali izgleda da se necim kupila tisina. Sve ovo i jos mnogo vise se lomi preko radnickog ali naravno ja sam neprijatelj kluba tako da ......
Nek ste vi u tzv pohodu na premijer ligu doveli trenera iz slavinovica. Koliko znam klub se finansira iz opstinskih sredstava znaci i mojim parama pa imam pravo da znam kako i kome te pare idu. Ako je crnkic rjesenje onda bolje da smo drmu doveli iz huskica u istom rangu igraju i proleter i huskici.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2013, 23:56

htio bi se samo kratko ubacit na vasu temu vezanu za crnku...u zivotu nisam vidio veceg amatera i levatine od trenera za 30 godina kolko pohodim Tusanj..lik je smijurija od trenera...doduse,ovaj nesretnik karic mu opasno prijeti..napisao sam i na temi Slobode...nadam se da sam se u vezi obadvojice grdno z.a.j.e.b.o al tesko :(
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 25 jun 2013, 14:21

mislim da bi najbolji potez za dovodjenje igraca i bio kao sto kruze price dolazak Hidanovica(Mikija) iz Puracica , te povratak Elke Kuduza .. Nadam se da Dzanic nece napustiti klub jer je definitvno drugu polusezonu uz Jaranovica najjaci igrac .

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 25 jun 2013, 16:45

Jeli danas prozivka igraca?Imali kakvih zvanicnih informacija,odlasci,dolasci? :roll:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 jun 2013, 18:07

kakav je ovaj Trumic sto je presao u Slobodu ... cuo sam sve najbolje , dvaput ga gledao ali nedovoljno ...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 jun 2013, 14:20

dobar igrac,,,mozda je bio najbolji u ekipi u drugom djelu sezone...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 26 jun 2013, 14:33

sodaacm je napisao/la:dobar igrac,,,mozda je bio najbolji u ekipi u drugom djelu sezone...
Slažem se da je Trumić ponajbolji u timu ove sezone, to je činjenica. Ali ovo "najbolji u ekipi u drugom dijelu sezone" je totalno provaljena izjava, čovjek je 7 utakmica bio suspendovan u drugom dijelu sezone. Pored prije svega Jaranovića, pa onda Džanića, u drugom dijelu sezone nezahvalno je napisati ovo gore.

Ponavljam, odličan veznjak, ali ako je igrač koji je odigrao pola polusezone, nije ga tu bilo u nekim utakmicama od najvećeg značaj u ovoj sezoni (protiv Viteza, pa onda protiv Jedinstva, pa protiv Slobode), po tebi najbolji u drugom dijelu sezone, onda neka nam i Jaranović i Mehanović i Džanić i Bekrić i Lugavić i Tasić i Jusufović (igrači koji su iznjeli drugi dio sezone) idu, jer si po tebi oni u svojih 11, 12, 14 utakmica postigli manje nego Trumić koji je pola vremena proveo na "godišnjem odmoru" zbog suspenzija.

STRAŠNO!
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 26 jun 2013, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2013, 15:09

i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 jun 2013, 17:13

@casper.... decak mozda ti mene nisi razumio , htio sam da kazem da je najbolji igrac(barem po mom ukusu) u nasoj ekipi,,, a to sto nije igrao pola tekmi to je druga stvar,,, u drugoj polusezoni ono sto je igrao pokazao je da je veoma dobar, tehnicki potkovan... a na kraju krajeva covjek pitao kakav je i ja mu odgovorio , neznam koji je tebi qurac...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 jun 2013, 17:20

i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice
Jebote to ce vam sloboda biti u plavom :D sledece sezone.... imamo i skiju i njegovu ekipu da vam posaljemo da za vas navijaju, prejaki momci vase fukare bi mogli nesto nauciti od njih :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 26 jun 2013, 17:29

Onda fino napišeš "Po mom mišljenju/ukusu", a ne da ukanališ ostalih 5-6 igrača koji su pokazali mnogo više za mnogo više.

Piši u svoje ime, jer dečaci kao ja ne čitamo misli kada napišeš "dobar igrac,,,mozda je bio najbolji u ekipi u drugom djelu sezone..." - tu se nigdje ne spominje tvoj ukus niti da je to tvoje mišljenje. S toga te molim da završimo sa ovim dijalogom, očigledno je o čemu pričaš.

Btw: Mehanović je završio sa Slobodom prije sad će i mjesec dana preko Saje ManaĐera. Isto tako i Misi i Trumić.

Vezano za igrače koji su otišli ili su u procesu odlaska sa Jošika, najiskrenije se nadam da će se uklopiti u novu sredinu (gdje god da odu), u zadnjih godinu dana prisustvovao sam na 35 (propustio u Čapljini, i utakmice u Crnoj gori) utakmica Radničkog i većinu tih igrača sam upoznao poprilično dobro (tih koji odlaze) stoga vjerujem da sam donekle mjerodavan i znam zašto sam napisao ovo gore da se nadam da će se uklopiti.

Ajčućemose.

Jasmin1986
Kontakt:

Post Postao/la Jasmin1986 » 26 jun 2013, 18:15

[quote="RUDARSKA2"]i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice[/
Golman Hodzic trenira dok Bekric se nije jos pojavio nikako ne znam otkud ti to aa prica se da ce doci

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 26 jun 2013, 20:43

Kad je prozivka?
Zna li se tačno ko je sve napustio klub, ko zna neka napiše imena i prezimena, ne u šiframa.
1921
1989

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 jun 2013, 22:07

RUDARSKA2 je napisao/la:i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice
ha ,ha ha
Baš si me nasmijao.Znaš li ti da još prozivka nije bila bolan,Kakve ti dezinformacije ovdje širiš?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.