OFFTOPIC!terabajt je napisao/la: Kao prvo to nije ratna zastava nego je to zastava Bosnjackog naroda u bih koja je ustavom i zakonom priznata kao takva obrazuj se malo. Vi srbi imate trobojku nasa je ljiljanka znaci nacionalna zastavaa to sto ne kontas sta cu ti ja. A plavo zuta zastava je zastava drzave bosne znaci postoji razlika izmedju te 2 zastave to neki ni bosnjaci ne kontaju.
Čuj zastava bošnjačkog naroda... Zamolio bih te da mi pronađeš taj "ustav i zakon" kojim je spomenuta zastava usvojena kao zastava bošnjačkog naroda. Kažeš još nekom da se obrazuje...
Ta zastava zasnovana na grbu bosanskog kralja Tvrtka I, zastava Republike Bosne i Hercegovine, zastava koju je tad predložio HDZ koliko znam, nije zastava bošnjačkog naroda, već kao što sam napisao - zastava Repulike Bosne i Hercegovine, koja je kako ti kažeš "ustavom i zakonom priznata", znači zastava svih građana RBiH a ne samo jednog! To što su je Srbi većinski odbili, a Hrvati kasnije zbog hrvatsko-bošnjačkih sukoba također (a kao što sam napisao, bila je prijedlog HDZ-a, znači prijedlog Hrvata), a što danas uglavnom simpatišu samo Bošnjaci je posebna priča...
Ako negdje griješim neka me neko ispravi ali ovaj @terabajt nikako...