FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ne ne nedaju im više ni u Vogošću, šalji u Ilijaš.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslano u Ilijas! Dobro ce im doci!muXmania je napisao/la:ne ne nedaju im više ni u Vogošću, šalji u Ilijaš.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako si u Tuzli, gledaj na TV Tuzla večernje dnevnike od 24. maja do 27. maja ove godine. Ako bude vijest da su odnekle došli neki kreditori da finansiraju Tuzlanski univerzitet sa 50 miliona maraka i stadion Tušanj sa 20 miliona maraka, koji se trebaju u potpunosti izgraditi u naredne dvije godine, onda ima nešta u ovome što sam ja čuo!harry_90 je napisao/la:odakle ti ta informacija ?? Bilo bi dobro,mada sumnjam u to .Raz_ba je napisao/la:Za dvije godine Tušanj će biti najbolji i najljepši stadion u državi BiH!!!
A đe da znam?!
I zaboravih reći, istovremeno će kreditirati izgradnju nekakve putne zaobilaznice u Zenici (15 miliona) koja se treba priključiti na 5C koridor, kao i izgradnju zgrade Općine (4 miliona) u Srebrniku.
A đe da znam?!
´arane kak´u si ti drogu uzeo da mi je znat´.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Kakva god je dobra je! Posalji malo!Frutek je napisao/la:´arane kak´u si ti drogu uzeo da mi je znat´.![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jesam iz Tuzle sam,valja mi naci tu televiziju,jer sam je izbrisaoRaz_ba je napisao/la:Ako si u Tuzli, gledaj na TV Tuzla večernje dnevnike od 24. maja do 27. maja ove godine. Ako bude vijest da su odnekle došli neki kreditori da finansiraju Tuzlanski univerzitet sa 50 miliona maraka i stadion Tušanj sa 20 miliona maraka, koji se trebaju u potpunosti izgraditi u naredne dvije godine, onda ima nešta u ovome što sam ja čuo!harry_90 je napisao/la:odakle ti ta informacija ?? Bilo bi dobro,mada sumnjam u to .Raz_ba je napisao/la:Za dvije godine Tušanj će biti najbolji i najljepši stadion u državi BiH!!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne moraš tražit, prati Kanton jer će isti ljudi doći kod kntonalne ministrice obrazovanja Mirzete Suljkić davide lokacju za Univerzitet u bivšoj kasarni HKG pa će prenijeti, pretpostavljam kantonalna TV, a onda će se sastati sa Jasminom da im to sve predstavi pa će nakon toga otići na Tušanj. Ako baš hoćejete javiću vam satnicu kad budu na tušnju pa otiđite pozdravite ljude. Možda će biti i na Federalnoj pošto će obići i Zenicu i Srebrnik radi njihovih projekata.harry_90 je napisao/la:
Jesam iz Tuzle sam,valja mi naci tu televiziju,jer sam je izbrisao(ionako nije neka tv),valja upratit od 24-27 maja,da vidim tu vijest.Dat 70 miliona za stadion i univerzitet nije mala stvar,al sve mislim da je to tresla se brda,rodio se miš.
A đe da znam?!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ako bude i pola istine u tome ja odo dzabalama pravit stadion i po kisi i po suncu i danju i nocu.... 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nemoj zaboravit šta si obećao. Ja sam nekad predlagao da se uključe ljudi u izgradnju stadiona, ako i nema neke velike ekonomske pomoći od toga, ima psihološke, ljudi bi se vezali za projekat i nosili to čitav život kao uspomenu. Ja bih to stvarno predvidio kao mogućnost.HeavensWonder je napisao/la:Ako bude i pola istine u tome ja odo dzabalama pravit stadion i po kisi i po suncu i danju i nocu....
Možda bi to bilo dobro predložiti Jasminu!
A đe da znam?!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li kakav info, hoce li nam dozvoliti ponovno okupljanje na Jali?
Ako ima i trenutak istine u ovome, kapa dole. Ako su se uspjeli pronaci investitori, Tuzla ce postati centar svijeta.
Eto nama repke u TZ, ali one A selekcije.

Ako ima i trenutak istine u ovome, kapa dole. Ako su se uspjeli pronaci investitori, Tuzla ce postati centar svijeta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Necu nikako....
Al da se dotaknem opet tvog posta... Ja mislim da uopste bez te ideje nema stadiona ! Cekati da nam nesto padne s neba dok mi nista ne radimo... Pa cekamo tako od 1976. pa dobili smo qrac u vise drzava i onoj i ovoj. Eh sad da bi se to uradilo treba predobra organizacija i jaca nego ijedna postojeca nevladina organizacija u BiH jer je to krupan zalogaj, nesto slicno onome kad su navijaci L'poola kupili petinu dionica kluba ja mislim... Dok god mi budemo skrstenih ruku cekali nema nista od toga, dok barem 15-20% za gradnju stadiona ne skupe navijaci Slobode. Pa onda bih volio koja ce budala otkinut stolicu kad mu cijeli stadion ljudi prodje kroz paksu...
btw. Najvaznija karika u svemu je da ovdje ne smije stajati nijedan osim navijackog interesa.. Sve ostalo vodi u kriminal i politikanstvo koje znamo koliko je pogubno
Al da se dotaknem opet tvog posta... Ja mislim da uopste bez te ideje nema stadiona ! Cekati da nam nesto padne s neba dok mi nista ne radimo... Pa cekamo tako od 1976. pa dobili smo qrac u vise drzava i onoj i ovoj. Eh sad da bi se to uradilo treba predobra organizacija i jaca nego ijedna postojeca nevladina organizacija u BiH jer je to krupan zalogaj, nesto slicno onome kad su navijaci L'poola kupili petinu dionica kluba ja mislim... Dok god mi budemo skrstenih ruku cekali nema nista od toga, dok barem 15-20% za gradnju stadiona ne skupe navijaci Slobode. Pa onda bih volio koja ce budala otkinut stolicu kad mu cijeli stadion ljudi prodje kroz paksu...
btw. Najvaznija karika u svemu je da ovdje ne smije stajati nijedan osim navijackog interesa.. Sve ostalo vodi u kriminal i politikanstvo koje znamo koliko je pogubno

Ova iformacija je milijardu posto tačna. Međutim postoji moguđnost da Jasmin odbije, mada bi bio lud da to uradi jer će mu stadion biti gotov pred lokalne izbore i to bi mu donijelo pobjedu. A novac je skoro poklon (najjeftiniji novac na kugli zemaljskoj) eto pratite od ponedjeljka do petka 24. - 28 biće na TV pa ćemo znati hoće li šta biti od toga.omerbavarac je napisao/la:Ima li kakav info, hoce li nam dozvoliti ponovno okupljanje na Jali?![]()
![]()
Ako ima i trenutak istine u ovome, kapa dole. Ako su se uspjeli pronaci investitori, Tuzla ce postati centar svijeta.Eto nama repke u TZ, ali one A selekcije.
![]()
A đe da znam?!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Care respect. Dosao si do vrlo vaznih informacija. Ovo nam svima ide u prilog.Raz_ba je napisao/la:Ova iformacija je milijardu posto tačna. Međutim postoji moguđnost da Jasmin odbije, mada bi bio lud da to uradi jer će mu stadion biti gotov pred lokalne izbore i to bi mu donijelo pobjedu. A novac je skoro poklon (najjeftiniji novac na kugli zemaljskoj) eto pratite od ponedjeljka do petka 24. - 28 biće na TV pa ćemo znati hoće li šta biti od toga.omerbavarac je napisao/la:Ima li kakav info, hoce li nam dozvoliti ponovno okupljanje na Jali?![]()
![]()
Ako ima i trenutak istine u ovome, kapa dole. Ako su se uspjeli pronaci investitori, Tuzla ce postati centar svijeta.Eto nama repke u TZ, ali one A selekcije.
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako Jasmin Imamović odbije pomoc za izgradnju stadiona Tušanj teba ga smjestiti pod hitno u ludaru!
Ionako baci koju ciglicu pred izbore i onda čeka da pobijedi!
Ionako baci koju ciglicu pred izbore i onda čeka da pobijedi!

Imal veze ovaj info sa posjetom Ibišević-Šimunić i neki Švabo sa JU Tušanj od prije neki dan? Slabo ko će iskeširati 70 miliona u ova doba drug
. I ako keširaju sad u Junu za dvije godine se ne može završiti gradnja čitavog kompleksa sa našim firmama osim ako se raja ne prihvati lopate mješalice i oplete 24/7/365. 

- slani grad
- Kontakt:
ne letite pred rudu..sad ce i taj 28. maj pa cemo vidjet....ja kad kupim kartu za sjever,jug ili istok tek tad cu rec da je stadion gotov...inace..imam i ja jedan zanimljiv info...naravno da je rekla-kazala
....stadion se trenutno NAMJERNO radi sporijim tempom da bi se pocetkom JULA krenulo u masovnije zahvate i radove sve u cilju presijecanja vrpce pred same izbore...znaci...IDE SE NA TEMPIRANJE RADOVA....odlicno svi znamo sta je DJasmin obecao Tuzli vezano za stadion i mislim da je ispucao sve kredite a toga je i on svijestan....jedini DZOKER koji drzi u rukavu je Tusanj...sa zavrsenom sjevernom tribinom bi makar malo povratio dobrano poljuljan ugled i sebe i sdp-a u gradu...i naravno digao svoju stranku ponovo za ljestvicu vise sto se grada tice...al zivi bili pa vidjeli 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- slani grad
- Kontakt:
nema taj posjet veze sa izgradnjom stadiona..i za tvoju info...stadion se nalazi na odlicnoj lokaciji i bilo je do sada najmanje 3 ponude privatnih firmi da grade stadion uz odredzenu naknadu i koncesiju kroz poslovne prostore..znaci...PARA JE BILO, IMA IH SAD I BIT CE IH...e sad..sto je gradska uprava kljakava i trazi svoj dio tala za tako veliki projekat je sasvim druga prica....jedan od najkonkretnijih je bio BOBAR iz Bijeljine..tada je zatalasao bas dosta u vezi stadiona....i kada je izasao sa konkretnom ponudom da gradi stadion Tusanj posto je srbin naravno da se digla i kuka i motika da ne dobije dozvole i papire..Biban25 je napisao/la:Imal veze ovaj info sa posjetom Ibišević-Šimunić i neki Švabo sa JU Tušanj od prije neki dan? Slabo ko će iskeširati 70 miliona u ova doba drug. I ako keširaju sad u Junu za dvije godine se ne može završiti gradnja čitavog kompleksa sa našim firmama osim ako se raja ne prihvati lopate mješalice i oplete 24/7/365.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Nema ovo veze sa Nijemcima niti evropskim novce. Ne radi se ovdje o donacijama, ovo je kredit sa najmanjom kamatom na kugli zemaljskoj, sa dugim grace periodom od najmanje 5 godina. Za tih pet godina (dok se kredit ne otplaćuje) stadion se može napraviti, svi poslovni prostori i ostali objekti koji su u sastavu stadiona koji počinju zarađivati prije početka otplate kredita tako da se stadion može sam otplaćivati.slani grad je napisao/la:nema taj posjet veze sa izgradnjom stadiona..i za tvoju info...stadion se nalazi na odlicnoj lokaciji i bilo je do sada najmanje 3 ponude privatnih firmi da grade stadion uz odredzenu naknadu i koncesiju kroz poslovne prostore..znaci...PARA JE BILO, IMA IH SAD I BIT CE IH...e sad..sto je gradska uprava kljakava i trazi svoj dio tala za tako veliki projekat je sasvim druga prica....jedan od najkonkretnijih je bio BOBAR iz Bijeljine..tada je zatalasao bas dosta u vezi stadiona....i kada je izasao sa konkretnom ponudom da gradi stadion Tusanj posto je srbin naravno da se digla i kuka i motika da ne dobije dozvole i papire..Biban25 je napisao/la:Imal veze ovaj info sa posjetom Ibišević-Šimunić i neki Švabo sa JU Tušanj od prije neki dan? Slabo ko će iskeširati 70 miliona u ova doba drug. I ako keširaju sad u Junu za dvije godine se ne može završiti gradnja čitavog kompleksa sa našim firmama osim ako se raja ne prihvati lopate mješalice i oplete 24/7/365.
A đe da znam?!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Posto Bosna ima tako los kreditni rejting odnosno najgori moguci zato bas i ne vjerujem u tu pricu... Nas su spasili sa MMFOm da ne bi dozivjeli sudbinu Grcke i boli ih qrac za jednu Slobodu i stadion Tusanj pa da nam daju takav kredit koji moze pokrenuti isto toliko Srednjih i Malih preduzeca koliko ih sad egzistira u cijeloj BiH.. Najgore sto meni bode oci jeste da je vecini Tuzlaka isto tako Sloboda na zadnjem mjestu kao i ovima sto daju te kredite !Raz_ba je napisao/la:Nema ovo veze sa Nijemcima niti evropskim novce. Ne radi se ovdje o donacijama, ovo je kredit sa najmanjom kamatom na kugli zemaljskoj, sa dugim grace periodom od najmanje 5 godina. Za tih pet godina (dok se kredit ne otplaćuje) stadion se može napraviti, svi poslovni prostori i ostali objekti koji su u sastavu stadiona koji počinju zarađivati prije početka otplate kredita tako da se stadion može sam otplaćivati.slani grad je napisao/la:nema taj posjet veze sa izgradnjom stadiona..i za tvoju info...stadion se nalazi na odlicnoj lokaciji i bilo je do sada najmanje 3 ponude privatnih firmi da grade stadion uz odredzenu naknadu i koncesiju kroz poslovne prostore..znaci...PARA JE BILO, IMA IH SAD I BIT CE IH...e sad..sto je gradska uprava kljakava i trazi svoj dio tala za tako veliki projekat je sasvim druga prica....jedan od najkonkretnijih je bio BOBAR iz Bijeljine..tada je zatalasao bas dosta u vezi stadiona....i kada je izasao sa konkretnom ponudom da gradi stadion Tusanj posto je srbin naravno da se digla i kuka i motika da ne dobije dozvole i papire..Biban25 je napisao/la:Imal veze ovaj info sa posjetom Ibišević-Šimunić i neki Švabo sa JU Tušanj od prije neki dan? Slabo ko će iskeširati 70 miliona u ova doba drug. I ako keširaju sad u Junu za dvije godine se ne može završiti gradnja čitavog kompleksa sa našim firmama osim ako se raja ne prihvati lopate mješalice i oplete 24/7/365.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.