Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Nedjelja, 16.08.2015 - 1. Kolo
HNK Kupres-HNK Sloga 1 - 6
HNK Rama-FK Turbina 1 - 4
HNK Tomislav- NK Kamešnica 6 - 1
NK Šujica-HNK Grude 0 - 2
HŠK Posušje- HNK Stolac 3 - 0
NNK Troglav 1918-HNK Brotnjo 1 - 2
FK Klis- FK Igman 3 - 1
HNK Neum-FK Blagaj 1:0
HNK Kupres-HNK Sloga 1 - 6
HNK Rama-FK Turbina 1 - 4
HNK Tomislav- NK Kamešnica 6 - 1
NK Šujica-HNK Grude 0 - 2
HŠK Posušje- HNK Stolac 3 - 0
NNK Troglav 1918-HNK Brotnjo 1 - 2
FK Klis- FK Igman 3 - 1
HNK Neum-FK Blagaj 1:0
Do 12 kola treba uzeti 23 boda a onda 4 ključne utakmice za veće ambicije na proljeće1950 je napisao/la:Troglav 1 -2 Brotnjo

1. Troglav 1918- BROTNJO
2. BROTNJO-Klis
3. Neum - BROTNJO
4.BROTNJO-Blagaj
5.Igman - BROTNJO
6.Sloga (Uskoplje) - BROTNJO
7.BROTNJO - Stolac
8.Grude - BROTNJO
9.BROTNJO - Kamešnica
10.Turbina - BROTNJO
11. BROTNJO - Kupres
12.Rama - BROTNJO
13.BROTNJO - Tomislav
14.Šujica - BROTNJO
15.BROTNJO - Posušje
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam bio na utakmici danas. Šteta za poraz, pogotovo jer se spominje čist poništen pogodak u zadnjim minutama, ali dobro, valjda uskoro dođe prva pobjeda, a u daljini i pobjeda u Čitluku. 

Hayley <3
Bas se pitam ocetel ove sezone uspjet izgurat sa 16 klubova
Tko je glavni favorit za rang vise? Volio bi vodjeti Posusje u Prvoj Federalnoj, samo zbog stadiona

- badblueboylivno
- Kontakt:
Trebalo bi, osim ako Rama ne odustane. 
Više je favorita, nema izrazitog kao lani Sloga. Posušje je vjerojatno najveći, Brotnjo, Turbina, Igman, možda i Tomislav su tu iza (mada se za Brotnjo godinama priča pa ništa=, a u nekom ludom scenariju i Troglav, mada je već u problemima zbog domaćeg poraza. Vidjet ćemo kako će to izgledati nakon prvih 5-6 kola. Ne znam što je s Blagajem, spominjali su se u istoj rečenici s ambicijama i lovom.
Ima li itko išta o Slogi Uskoplje, šest komada u gostima?!

Više je favorita, nema izrazitog kao lani Sloga. Posušje je vjerojatno najveći, Brotnjo, Turbina, Igman, možda i Tomislav su tu iza (mada se za Brotnjo godinama priča pa ništa=, a u nekom ludom scenariju i Troglav, mada je već u problemima zbog domaćeg poraza. Vidjet ćemo kako će to izgledati nakon prvih 5-6 kola. Ne znam što je s Blagajem, spominjali su se u istoj rečenici s ambicijama i lovom.

Ima li itko išta o Slogi Uskoplje, šest komada u gostima?!
Hayley <3
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Izgleda Brotnjo i Posusje prvi favoriti,ali vidit cemo jos
Drago mi je vidjeti da se Troglav vratio,samo naprijed
Ne znam kakvo je stanje u Igmanu i Turbini,imaju li oni ambicija za 1- ligu FBih
Drago mi je vidjeti da se Troglav vratio,samo naprijed
Ne znam kakvo je stanje u Igmanu i Turbini,imaju li oni ambicija za 1- ligu FBih
HNK Branitelj Mostar 1992
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
U jednu ruku mi je i drago što smo izgubili jučer. Jer Igman nije toliko jak koliko ga hvale po facebook stranicama. Po onim postovima ispade da je Igman Barcelona a svi ostali neki kanta klubovi. Jučer prvo poluvrijeme prejako odigrali,baš se vidjelo da smo bolji ali drugo neprepoznatljivo. Igrači se valjda previše opustili ili su fizički pali,ne znam,ali trener neće da vadi Šabanovića koji doslovno puza po terenu,ne može lik više,i pravi jednu jedinu izmjenu u čitavoj utakmici. Valjda će ih ovaj poraz malo spustiti na zemlju i da ćemo protiv Neuma krenuti ka vrhu tabele.
Support your local club !
Očekujem pobjede protiv Klisa,Neuma i Blagaja i onda derbi protiv Igmana u Konjicu. Brotnjo ima odličnu ekipu za ovu ligu i imamo se pravno nadati prvom mjestu mada da budemo medu prva tri ja sam sretan
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Do Igmana treba sve pobjede ostvariti što bi trebalo i da bude i onda ova dva gostovanja šta bude budeGrdan je napisao/la:Do 12 kola treba uzeti 23 boda a onda 4 ključne utakmice za veće ambicije na proljeće1950 je napisao/la:Troglav 1 -2 Brotnjo.
1. Troglav 1918- BROTNJO
2. BROTNJO-Klis
3. Neum - BROTNJO
4.BROTNJO-Blagaj
5.Igman - BROTNJO
6.Sloga (Uskoplje) - BROTNJO
7.BROTNJO - Stolac
8.Grude - BROTNJO
9.BROTNJO - Kamešnica
10.Turbina - BROTNJO
11. BROTNJO - Kupres
12.Rama - BROTNJO
13.BROTNJO - Tomislav
14.Šujica - BROTNJO
15.BROTNJO - Posušje

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Eh eto,1. kolo nove sezone je iza nas. Bilo je tu nekih iznenađenja kao što su velika pobjeda Klisa nad Igmanom i pobjeda Neuma u debiju protiv Blagaja. Sigurni su bili Tomislav i Sloga savladavši Kamešnicu odnosno Kupres sa po 6-1. Grude su na gostovanju u Šujici odnijeli puni plijen dok je Posušje relativno lagano stiglo do bodova protiv Stoca. Turbina je savladala povratnika Ramu sa 1-4 a Brotnjo je odnijelo bodove sa stadiona "Zgona" pobjedivši Troglav sa 1-2.
U 2. kolu se sastaju:
HNK Sloga – FK Blagaj
FK Igman – HNK Neum
HNK Brotnjo – FK Klis
HNK Stolac – NK Troglav 1918
HNK Grude – HŠK Posušje
NK Kamešnica – NK Šujica
FK Turbina – HNK Tomislav
HNK Kupres – HNK Rama
Sloga će protiv Blagaja tražiti potvrdu bodova sa Kupresa dok će se Igman morati vaditi protiv Neuma na svom terenu. Brotnjo će dočekati Klis a svoje prve bodove u novoj sezoni tražit će ekipe Stoca i Troglava u Stocu. Ekipe koje su prvo kolo slavile,ekipe Gruda i Posušja sastaju se u Grudama. Kamešnica koja je demolirana u Tomislavgradu dočekuje Šujicu dok će derbi kola odigrati Turbina i Tomislav u Jablanici. U zadnjoj utakmici sastaju se Kupres i Rama.
Eto ga,komentarišite,prognozirajte,nemojte samo ko na kladionici tipe bacat
U 2. kolu se sastaju:
HNK Sloga – FK Blagaj
FK Igman – HNK Neum
HNK Brotnjo – FK Klis
HNK Stolac – NK Troglav 1918
HNK Grude – HŠK Posušje
NK Kamešnica – NK Šujica
FK Turbina – HNK Tomislav
HNK Kupres – HNK Rama
Sloga će protiv Blagaja tražiti potvrdu bodova sa Kupresa dok će se Igman morati vaditi protiv Neuma na svom terenu. Brotnjo će dočekati Klis a svoje prve bodove u novoj sezoni tražit će ekipe Stoca i Troglava u Stocu. Ekipe koje su prvo kolo slavile,ekipe Gruda i Posušja sastaju se u Grudama. Kamešnica koja je demolirana u Tomislavgradu dočekuje Šujicu dok će derbi kola odigrati Turbina i Tomislav u Jablanici. U zadnjoj utakmici sastaju se Kupres i Rama.
Eto ga,komentarišite,prognozirajte,nemojte samo ko na kladionici tipe bacat

- badblueboylivno
- Kontakt:
U međuvremenu kup, Igman - Troglav 1918, u srijedu.
Ajmo moji po dvije pobjede!

Hayley <3
HNK Sloga – FK Blagaj- Pobjeda Sloge sa hendikepom ,nakon demoliranja Kupresa, sve osim pobjede Sloge iznenađenje
FK Igman – HNK Neum-Nakon neočekivanog poraza od Klisa Igman se mora vaditi protiv Neuma 1 ko kuća
HNK Brotnjo – FK Klis- Nakon velike pobjede protiv Troglava očekujem pobjedu protiv Klisa 2-0 lagano
HNK Stolac – NK Troglav 1918- Troglav kvalitetniji prema tome 2
HNK Grude – HŠK Posušje- I jedni i drugi otvorili prvenstvo pobjedom ovo mi mirše na x
NK Kamešnica – NK Šujica- Kamešnica kvalitetnija pobjeda od 3 razlike
FK Turbina – HNK Tomislav- derbi nezahvalno prognozirati ali reći ću x
HNK Kupres – HNK Rama- Sva tri znaka moguća
FK Igman – HNK Neum-Nakon neočekivanog poraza od Klisa Igman se mora vaditi protiv Neuma 1 ko kuća
HNK Brotnjo – FK Klis- Nakon velike pobjede protiv Troglava očekujem pobjedu protiv Klisa 2-0 lagano
HNK Stolac – NK Troglav 1918- Troglav kvalitetniji prema tome 2
HNK Grude – HŠK Posušje- I jedni i drugi otvorili prvenstvo pobjedom ovo mi mirše na x
NK Kamešnica – NK Šujica- Kamešnica kvalitetnija pobjeda od 3 razlike
FK Turbina – HNK Tomislav- derbi nezahvalno prognozirati ali reći ću x
HNK Kupres – HNK Rama- Sva tri znaka moguća
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Što se tiče Stoca,naprijed tvoji !badblueboylivno je napisao/la:U međuvremenu kup, Igman - Troglav 1918, u srijedu.

Očekume protiv Klisa u subotu minimalno 300 ljudi na stadionu samo da vrijeme posluži jer odavno se nije živilo za klub ko ovih dana
Prekid u Konjicu, Beštije napale gostujuće navijače.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ozbiljno?KLIS je napisao/la:Prekid u Konjicu, Beštije napale gostujuće navijače.
Hayley <3
Prati Igmanovu fb stranicu.badblueboylivno je napisao/la:Ozbiljno?KLIS je napisao/la:Prekid u Konjicu, Beštije napale gostujuće navijače.
- badblueboylivno
- Kontakt:
FK Igman - NK Troglav 1918 3:0 (Šabanović, Kašić x2)
Znači sad Igman igra protiv Posušja i pobjednik tog duela ima još jednu prepreku do plasmana u Kup BiH.
Znači sad Igman igra protiv Posušja i pobjednik tog duela ima još jednu prepreku do plasmana u Kup BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.