Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
imas li Kies (ili Kies 3) na kompjuteru ? ako imas, ucitava li ti mobitel tamo ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Illmatic09
- Kontakt:
Ovo jos vidio nisam
Upalim kameru uslikam bezze i da se vratim u meni kad ono nista, crno a iza blic od kamere svjetli i ne gasi se, izvadim bateriju ugasi se, ubacim svjetli a tel ne mogu upaliti
Sad cu da ga korstim kao lampicu kad mi bude trebala navece kao ona na onim upaljacima
Samo je problem sto cu stalno morati stavljati bateriju u suprutnom ce mi svjetliti cijelo vrijeme
ali bice korisno za kampovanje

Ljudi ba zna li ko sta bi s one ponude iz bht..kao ko ima moja tv paket 2 god ima pravo na tablet (ne znsm nesto koja marka) za neku sicu..ja sam to nekad pocetkom godine izganjo i upisali su me u posti na nekakav spisak jer je tad vec bilo podijeljeno sve. I prekjuce sam bio u posti i mislio provjerit ali zakasnio, do tri rade.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako ti je pod garancijom nosi na popravakIllmatic09 je napisao/la:Ovo jos vidio nisamUpalim kameru uslikam bezze i da se vratim u meni kad ono nista, crno a iza blic od kamere svjetli i ne gasi se, izvadim bateriju ugasi se, ubacim svjetli a tel ne mogu upaliti
![]()
Sad cu da ga korstim kao lampicu kad mi bude trebala navece kao ona na onim upaljacima
Samo je problem sto cu stalno morati stavljati bateriju u suprutnom ce mi svjetliti cijelo vrijeme
![]()
Imo sam ja isti problem i pokušao sve nisam uspio, i odnio u telekom (pod garancijom bio) i nakon mjesec dobio nov mobitel
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odi opet provjeri, dosli su im vivax 9 inchni i 7 inchni tableti, sve je to u ogranicenim kolicinama doslobrazzo je napisao/la:Ljudi ba zna li ko sta bi s one ponude iz bht..kao ko ima moja tv paket 2 god ima pravo na tablet (ne znsm nesto koja marka) za neku sicu..ja sam to nekad pocetkom godine izganjo i upisali su me u posti na nekakav spisak jer je tad vec bilo podijeljeno sve. I prekjuce sam bio u posti i mislio provjerit ali zakasnio, do tri rade.
ja sam juce podigao, ne znam koliko je tacno doslo tableta, jedan odustao i odmah sam ja bio na redu na tom spisku tako da mi se posrecilo, a tablet je cisti prosjek, ne preporucujem neko duze "igranje" s njim jer je display los i smara dosta oci
imam ovaj od 9 inchi a ja sam bio narucio od 10 incha ali ga neka jos neko vrijeme, a nije mi se vise dalo cekati
- Illmatic09
- Kontakt:
Sto je najgore nije pod garancijom, ali evo danas radi, bas cudnoJoseMourinho je napisao/la:Ako ti je pod garancijom nosi na popravakIllmatic09 je napisao/la:Ovo jos vidio nisamUpalim kameru uslikam bezze i da se vratim u meni kad ono nista, crno a iza blic od kamere svjetli i ne gasi se, izvadim bateriju ugasi se, ubacim svjetli a tel ne mogu upaliti
![]()
![]()
Imo sam ja isti problem i pokušao sve nisam uspio, i odnio u telekom (pod garancijom bio) i nakon mjesec dobio nov mobitel
Elephone P7
260KM, Šta mislite o ovim kinsekim mobitelima, valjajul čemu ?

260KM, Šta mislite o ovim kinsekim mobitelima, valjajul čemu ?

Odličan
Ako ne bolujete od tih nekih brendova onda uzmite. Mobiteli će vremenom postati kao pc dijelovi gdje ne gledate toliko ime proizvođaća (osim procesora).
Prijatelj mi nabavio s5, koja mašina.
Ako ne bolujete od tih nekih brendova onda uzmite. Mobiteli će vremenom postati kao pc dijelovi gdje ne gledate toliko ime proizvođaća (osim procesora).
Ma kod nas narod gleda samo brend, ako je Samsung njima je dobar. Ovakav isti telefon da ima Logo Samsunga bio bi skuplji za 100-150KM.Neutral je napisao/la:Odličan![]()
550 - 600KM.
Kineski mobiteli su odlični, ne znam nikoga da se žalio na njih. Ako nešto i ode, imate mobitel šop koji popravljaju sve mobitele.
Kineski mobiteli su odlični, ne znam nikoga da se žalio na njih. Ako nešto i ode, imate mobitel šop koji popravljaju sve mobitele.
Ma slabo se ja razumijem oko tih telefona, al onako sam reko 100-150KM. Al hajd uzmi za ove pare sebi neki Samsung, Nokiu, LG... uzet ćeš neki 4" Ekran, Kamera 5MP i 0.3MP...Neutral je napisao/la:550 - 600KM.
Pametni su ljudi Kinezi, zato i jesu tako uspješni u svemu
ni kod procesora ne trebaš gledati ime već specifikacije.. kada kupuješ procesor, nećeš reći "uzet ću ovaj intelov pentium D a ne ovaj amd fx-8350, samo zato što je ovaj intel"Neutral je napisao/la:Ako ne bolujete od tih nekih brendova onda uzmite. Mobiteli će vremenom postati kao pc dijelovi gdje ne gledate toliko ime proizvođaća (osim procesora).
Nisi me razumio šta sam mislio reći. Diskusija koja je besmislena da se vodi na ovoj temi, zna se šta sam htio reći.
Uzmi taj P7, zalijepi jabuku eto ti mobitel od 800KM.
Rekoh već, kome ne smetaju ludosti oko brendova uživati će u tim mobitelima.
Uzmi taj P7, zalijepi jabuku eto ti mobitel od 800KM.
Rekoh već, kome ne smetaju ludosti oko brendova uživati će u tim mobitelima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A jeste dosadni sa tom anti-brend propagandom , svakom svoj cejf.
Ne možemo nikako biti dosadniji od onih sa pričom kada je iPhone vrh vrhova, a smeće precijenjeno u svim mogućim pogledima.
Općenito, mobiteli su precijenjeni, quad core, seriously? Za što će ti quad core, mobitel služi za sms i da imaš nekoga zvati. Skype, facebook, viber itd su samo dodaci koji odlično funcioniraju i na mobitelima od 300KM. Sve ostalo je preseravanje.
Drugo su ovisnici koji fale svoje mobitele koji su dobili na poklon ili im čale kupio da ga može staviti na stol u nekoj birtiji a na njemu 0.00 kredita.
Jedno je čejf, drugo je realnost i objektivnost.
Općenito, mobiteli su precijenjeni, quad core, seriously? Za što će ti quad core, mobitel služi za sms i da imaš nekoga zvati. Skype, facebook, viber itd su samo dodaci koji odlično funcioniraju i na mobitelima od 300KM. Sve ostalo je preseravanje.
Drugo su ovisnici koji fale svoje mobitele koji su dobili na poklon ili im čale kupio da ga može staviti na stol u nekoj birtiji a na njemu 0.00 kredita.
Jedno je čejf, drugo je realnost i objektivnost.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e nek mi kinez napravi telefon s dobrim displayom kao samsung i isti s odlicnim odzivomBelminM23 je napisao/la:Ma kod nas narod gleda samo brend, ako je Samsung njima je dobar. Ovakav isti telefon da ima Logo Samsunga bio bi skuplji za 100-150KM.Neutral je napisao/la:Odličan![]()
Sent from my TPC-9150 using Tapatalk
i ta prica oko quadcore-a ti ne stoji. Nije isto quadcore na pcu i mobitelu. Da je kinez dobar ko bilo koji brand ili da je telefo od 250=telefonu od 600... niko ne bi bacao kes.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Vi niste svjesni koliko znaci brend kod cijene, a fala bogu uvijek ce biti masa raje koji ce se kurcit najboljim=najboljim brendom sto trenutno jeste Samsung kod mobitela 
Kinez zna dobre mobitele itekako napravit i ko kupuje mob normalno po nekoj potrebi i nije mu za kurcenja onda kinez je sjajna opcija za njega jer sve može sto i ovi novi mobiteli a cijena je manja za 50% i više
Kinez zna dobre mobitele itekako napravit i ko kupuje mob normalno po nekoj potrebi i nije mu za kurcenja onda kinez je sjajna opcija za njega jer sve može sto i ovi novi mobiteli a cijena je manja za 50% i više
Ma jašta, ne bi niko bacao pare. Nike, adidas dukserice 140KM, druge dukserice napravljenje od potpuno istog materijala 70 - 80KM. Nije brend važan, zato i imaju milijarde
Kupiš mobitel od 200 - 300KM i malo bolji tablet i to je to. Dati 1000KM za mobitel je besmisleno.
Kupiš mobitel od 200 - 300KM i malo bolji tablet i to je to. Dati 1000KM za mobitel je besmisleno.
Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
bra'oQUARESMA 18<<< je napisao/la:
odi opet provjeri, dosli su im vivax 9 inchni i 7 inchni tableti, sve je to u ogranicenim kolicinama doslo
ja sam juce podigao, ne znam koliko je tacno doslo tableta, jedan odustao i odmah sam ja bio na redu na tom spisku tako da mi se posrecilo, a tablet je cisti prosjek, ne preporucujem neko duze "igranje" s njim jer je display los i smara dosta oci
imam ovaj od 9 inchi a ja sam bio narucio od 10 incha ali ga neka jos neko vrijeme, a nije mi se vise dalo cekati
It was turned around so that right looked wrong