kako je donio pobjedu ?ja se ne sjecam da je gol barce za 3:2 bio neregularan naspram oba sinocna realova gola
kako mozes sinocnu smijuriju porediti sa utakmicom barca- sevilla

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
aha, kad kažeš "to smo" pretpostavljam da misliš na sebe i ostale kuntalonceHegemonista je napisao/la:Nije, to smo već apsolvirali na topicu o Primeri. Spasio ih je od debakla. :kava:
naravno da se ne sjećaš, zato se sjećaš da su oba realova neregularna, čudna li čudabarca_87 je napisao/la:@sveti
kako je donio pobjedu ?ja se ne sjecam da je gol barce za 3:2 bio neregularan naspram oba sinocna realova gola
kako mozes sinocnu smijuriju porediti sa utakmicom barca- sevilla
a ti si kao meni replicirao argumentima? ajde molim teHegemonista je napisao/la:Pogledaj što sam napisao i pokušaj mi replicirati s argumentima. Nismo na RMB-u da samo govorimo o greškama na štetu protivnika Barce.
Donnie Darko je napisao/la:ti godinama pricas o odredjenim greskama, i to sa 20+ razlicitih profilaRickBlaine je napisao/la:ali pet dana pricati o nekoj gresci
...ubilo se za potpisa.RickBlaine je napisao/la:Uvijek ce se pomagati i Madridu i Barci, a i grijesit ce se sa ostalima. Yebiga, sta ces sad.
bitch pleasemadridist je napisao/la:
Pogledaj slobodno, neće ti ništa bit'. Detaljno analizirano.madridist je napisao/la:Yebiga, cuntalonce ne gledam godinama ni slučajno(osim clasica) tako da ću ti kao starom borcu vjerovat na riječ da je ovaj clip vrijedan tog bitch please .
odgovor ti je standardno smijesanLenBias je napisao/la:da sudije pravilno sankcionisu simuliranje barcelona nikada utakmicu ne bi zavrsila sa 11 igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.