Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Izet Hajrovic
Sam pao sam se ubio. Kad je bio u top formi i mozda i jedan od najboljih igraca svicarske lige poletio je za glupe turke i Galatasaray i to na pola sezone. Od tada samo ide iz provalije u drugu provaliju.
Dabogda da se iz ovih g0vana izvuce, steta zaista. Za njega bi sad igranje u prosjecnom svajcarskom klubu bio san snova. A onu formu koju je imao dabogda da ikad povrati. Situacija u kojoj je, gore je od bilo kojih pucanja ligamenata. Psihicki slomljen. Zao mi ga.
Dabogda da se iz ovih g0vana izvuce, steta zaista. Za njega bi sad igranje u prosjecnom svajcarskom klubu bio san snova. A onu formu koju je imao dabogda da ikad povrati. Situacija u kojoj je, gore je od bilo kojih pucanja ligamenata. Psihicki slomljen. Zao mi ga.
15.10 - 15.06 ...
Ja se ne sjecam da li je on u to vrijeme imao ponude sem turaka ili je poletio za novcima. Sta je zapelo u Werderu ako je u Galati bio u nemilosti trenera.
Sukobi ili nemilost sa trenerom ili njegova limitranost da ne moze dati ono sto trener zeli to samo Bog zna.
Sukobi ili nemilost sa trenerom ili njegova limitranost da ne moze dati ono sto trener zeli to samo Bog zna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JackTheStripper
- Kontakt:
Mozda je zena uticala na njega. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- DragonGirl
- Kontakt:
Maloprije čitajući malo po španskim medijima i stranicama kluba o njemu, da vidim piše li razlog zbog kojeg još uvijek nije u kadru, naletim na ovo kao naslov jednog intervjua:

Dakle piše kako je sa 6 godina rekao baki da će jednog dana igrati u Eibaru i da je to san. U komentarima ispod na Twitteru ljudima je smiješno, zezaju ga. Mislim, da li je moguće da je ovako nešto stvarno izjavio?Hajrovic: "Con 6 años le dije a mi abuela que algun dia jugaria en el Eibar. Es un sueño"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Maloprije čitajući malo po španskim medijima i stranicama kluba o njemu, da vidim piše li razlog zbog kojeg još uvijek nije u kadru, naletim na ovo kao naslov jednog intervjua:
Dakle piše kako je sa 6 godina rekao baki da će jednog dana igrati u Eibaru i da je to san. U komentarima ispod na Twitteru ljudima je smiješno, zezaju ga. Mislim, da li je moguće da je ovako nešto stvarno izjavio?Hajrovic: "Con 6 años le dije a mi abuela que algun dia jugaria en el Eibar. Es un sueño"
Ma frajer je budala totalna, i ne cudi me ako je to izjavio.. pa da ga zbog glupih izjava izostavljaju treneri ni to me ne bi cudilo, ja mu ne bi dao da igra da ovako nesto glupo izjavi.
This time next year we'll be millionaires.
Joj Izi gdje ces to rec 
- Gabon
- Kontakt:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- calcio
- Kontakt:
Hipsterski fazoni. Dok je vecina djece sanjala da igra u najvecim klubovima on je mastao da jednog dana obuce dres Eibara. 
- DragonGirl
- Kontakt:
Eto ko razumije španski može vidjeti kako su ljudi reagovali u komentarima. A možda je i izmišljena izjava, ko zna, mislim reći nešto ovakvo je stvarno smiješno i nevjerovatno.Gabon je napisao/la:
- Ponos Torina
- Kontakt:
da jos sa 6 godina je govorio svojoj nani "san mi je da zaigram za Eibar jednog dana"
Zemljo otvori se

Zemljo otvori se
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Gabon
- Kontakt:
Ipak je izmisljena izjava..DragonGirl je napisao/la:Eto ko razumije španski može vidjeti kako su ljudi reagovali u komentarima. A možda je i izmišljena izjava, ko zna, mislim reći nešto ovakvo je stvarno smiješno i nevjerovatno.Gabon je napisao/la:
Iz priloga drugi izjava...vidi se da je sprdnja i sa ostalim..
npr.
Halilovic: "Creí firmar por el Sporting de Lisboa. Es lo que pasa por buscar a un agente en MilAnuncios"
Ostale...
https://twitter.com/La_Iiga
- calcio
- Kontakt:
Hajrovic: I nana je oduvijek navijala za Eibar.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma nisam ni gledala ostalo, ali vidim veliki broj retweetova i onako realnih komentara pa sam mislila da je intervju stvaran a izjava možda izvučena iz konteksta, dodata ili tako nešto, jer je prosto nevjerovatna ovakva kakva je napisana, bez obzira i na njegove dosadašnje izjave. Ali eto, moja greška, žao mi je što nisam odmah provjerila to detaljnije, ovako ispada da sam potrčala da mu se narugam, a nije mi to bio cilj, jednostavno mi je zazvučalo toliko neobično da sam htjela vidjeti i šta drugi misle, IZETE, IZVINJAVAM SE!
A i vi povucite sve to što ste napisali o momku, nema smisla
A i vi povucite sve to što ste napisali o momku, nema smisla
Prevara od igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Gabon
- Kontakt:
U neku ruku zahvaljuci prevari od igracaCartman je napisao/la:Prevara od igraca.
Nesto sam propustio, jel to Izet "korak unazad" zabio 10 golova u kvalifikacijama, imao 8 asistencija, 5 puta sacuvao nas gol i bio nas najbolji odbrambeni pa nas on odveo na SP?
- Gabon
- Kontakt:
Citaj u neku ruku..

Zapravo su nas Tino Sven, Avdija, pjevac Hadzic, Papke odveli na SPobagol je napisao/la:Nesto sam propustio, jel to Izet "korak unazad" zabio 10 golova u kvalifikacijama, imao 8 asistencija, 5 puta sacuvao nas gol i bio nas najbolji odbrambeni pa nas on odveo na SP?
- invincible1921
- Kontakt:
Strucni stab Werdera, Galate i Eibara su budale, a vi ste pametni ...ma daj ba fraer ima sut i to je to. Nekad ga prosere zabije poneki go i kraj...smijesan igrac govorim to od SP
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.