Osmo?ako je on nije u21HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:57Orašje je prvo trazilo Poturalića, a sada Bratstvo (ovi iz Orasja su vec dali neku ponudu...)Kako stvari stoje neće ga pustiti ako ne dobiju koliko traže za njega. Kako sam cuo postoji sansa da ga puste ukoliko dogovore jednog napadaca do 21 godine ( o tom po tom). Taj bi nam do u21 legao pravo..
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma nije osmo. Osmo će taman zamijeniti Bibića koji nije zadovoljio i preskup je. Ganjaju drugog napadača nije nikad nastupao za nas. Al ne bih o imenu, znaš da se ovdje prati sa svih strana da im se ne izjalovi.
- samoOlimpick
- Kontakt:
Imamović dok je u Veležu bio je bio odličan za Prvu federalku, ali godinu dana nije igro, Markez je lopata, maskota, Skoko je pravo fin igrač i s njim možete jako dobro ubost. Rema ko trener, bit ću blag pa ću samo reći nedokazan
Treba jos jedan stoper.Ako rema opet dovede nekog propalog(ne mislim na Marqueza) ne pise nam se dobro
Imamovic se skoro oprostio od nogometa i on ga "hoce" ccc. Adi Tahirovic sjecam se iz Jedinstva da je bio top pa on je bolji vjerovatno
- ASD
- Kontakt:
Imamović nije godinu dana igrao ali je bio top igrač. Vjerujem da je i dalje dobar.
-
- Kontakt:
Remetic je samo neka 2-4 mjeseca bio trener Neretve iz Metkovica. Jel neko zna jel dobio nogu iz tog kluba ili je otisao sam. Samo znam da je prvo osvanulo na transfermarktu da je Remetic novi trener Toska nego sto je isto objavljeno. Moje misljenje je da cemo sa ovim likom nazadovati, nije kapacitet jednostavno. Jos ako krene po starom, kafan zajedno sa igracima jadni mi.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Bili su tekstovi al’ nisam siguran jel’ otisao il je nogiran. Po meni nije ni vazno.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:42Remetic je samo neka 2-4 mjeseca bio trener Neretve iz Metkovica. Jel neko zna jel dobio nogu iz tog kluba ili je otisao sam. Samo znam da je prvo osvanulo na transfermarktu da je Remetic novi trener Toska nego sto je isto objavljeno. Moje misljenje je da cemo sa ovim likom nazadovati, nije kapacitet jednostavno. Jos ako krene po starom, kafan zajedno sa igracima jadni mi.
Sta je nazadovanje? Po meni samo ispadanje.
Infrastruktura je prioritet ako imalo razmisljamo
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Složio bih se sa Mančom. Nama da dodje za trenera Husref Musemic samo je bacanje para jer mi i Premijer liga ne idemo trenutno u isti koš, ovako će se manje para dati.. što se tiče Imamovica čuo sam da je pravo dobar igrač, to što nije igrao godinu ne mora ništa da znači pogotovo u našoj ligi. Izgleda da još jedan provjeren štoper dolazi, mnogo bolji od ova dva o kojima pišemo, tako da ćemo imat 3 solidna za rotirati. Vidjet ćemo na prozivci opet sve...MANUTDTe je napisao/la: ↑17 jan 2020, 21:50Bili su tekstovi al’ nisam siguran jel’ otisao il je nogiran. Po meni nije ni vazno.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:42Remetic je samo neka 2-4 mjeseca bio trener Neretve iz Metkovica. Jel neko zna jel dobio nogu iz tog kluba ili je otisao sam. Samo znam da je prvo osvanulo na transfermarktu da je Remetic novi trener Toska nego sto je isto objavljeno. Moje misljenje je da cemo sa ovim likom nazadovati, nije kapacitet jednostavno. Jos ako krene po starom, kafan zajedno sa igracima jadni mi.
Sta je nazadovanje? Po meni samo ispadanje.
Infrastruktura je prioritet ako imalo razmisljamo
Zašto svi govorite u superlativu o ovom Marquezu?
Nisam vidio da ga u Veležu hvale. I još nešto, svi koji dolaze su bivši igrači Veleža, jel to nešto ciljano tako ili Rema sa sobom vodi pajde?
Ozbiljno pitanje!
Nisam vidio da ga u Veležu hvale. I još nešto, svi koji dolaze su bivši igrači Veleža, jel to nešto ciljano tako ili Rema sa sobom vodi pajde?
Ozbiljno pitanje!
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Možda jer te najbolje poznaje a vjerovatno i što je na polusezoni teško dovesti kvalitetnog igrača, jer klubovi ne daju slobodne papire.
https://hns-cff.hr/natjecanja/3-hnl-jug/ImbecilniLudak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:42
Remetic je samo neka 2-4 mjeseca bio trener Neretve iz Metkovica. Jel neko zna jel dobio nogu iz tog kluba ili je otisao sam.
Prosudi sam.
Uzimam odgovor sa rezervom.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 07:04Možda jer te najbolje poznaje a vjerovatno i što je na polusezoni teško dovesti kvalitetnog igrača, jer klubovi ne daju slobodne papire.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
-
- Kontakt:
MVN1994 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47https://hns-cff.hr/natjecanja/3-hnl-jug/ImbecilniLudak je napisao/la: ↑17 jan 2020, 20:42
Remetic je samo neka 2-4 mjeseca bio trener Neretve iz Metkovica. Jel neko zna jel dobio nogu iz tog kluba ili je otisao sam.
Prosudi sam.
Uzimam odgovor sa rezervom.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 07:04Možda jer te najbolje poznaje a vjerovatno i što je na polusezoni teško dovesti kvalitetnog igrača, jer klubovi ne daju slobodne papire.

Ljudi ba sta vam je totalno nebitne stvari su to. Sad je cilj sto manje para bacit jer ne mozemo ni gore ni dole. I pocet razmisljat o infrastrukturi.
TŽV!
-
- Kontakt:
Kako mislis nebitne stvari ?
Kako mislis "razmisljati" o infrastrukturi ?
Pa o njoj se razmislja zadnjih 15 godina i nikako da se nesto smisli.
Sta se desava sa Poturalićem?Vidim pisalo se da ce se pojaviti na prozivci Bratstva,al nisam siguran dal se pojavio
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Baš tako. U nas nažalost uvijek i završi samo na razmišljanju.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑18 jan 2020, 15:03Kako mislis nebitne stvari ?
Kako mislis "razmisljati" o infrastrukturi ?
Pa o njoj se razmislja zadnjih 15 godina i nikako da se nesto smisli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.