Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ako nece nemora, nikada ga ne treba ni zvati 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Doslo se malo do para i Denvera i proku.rcilo se..
Podrska Mahmutovicu,ovakvi nam ne trebaju ako ne zele igrat za BiH srcem,vec ih trebas molit i jos moras pazit sto ces im reci,da se ne uvrijede..
Imamo mi Teletovica,Sutala,Stipanovica,Gordica,Djedovica itd
Podrska Mahmutovicu,ovakvi nam ne trebaju ako ne zele igrat za BiH srcem,vec ih trebas molit i jos moras pazit sto ces im reci,da se ne uvrijede..
Imamo mi Teletovica,Sutala,Stipanovica,Gordica,Djedovica itd

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Nurkicu ...haj necu da ti govorim ruzne rijeci
On je sve zakuho tj njegovo mendzer ali i on sam. Eo na kraju opet je dobio poziv od saveza u fazonu "Je.bo sve zaboravicmo haj samo zaigraj" on je opet odbio i sad glumi da je ugrozen, od samog pocetka ove sapunice se vidi da Jusuf samo trazi izgovore da ne igra za BiH jer ocigledno ima nesto vaznije u planu....ako neces ne moras. Ko te je.be...

=\_1921_/=
Teska situacija druze tek sad vidim da je ovo sve predaleko otislo. Najveci smrad i krivac je Jukin menadzer samo ima ovdje gresaka i sa druge strane. Da se radi o obicnom igracu pa hajde sve bi bilo nebitno. Juka je mozda tezak karakter i prepotentan samo je zato premija. Ovdje je problem po meni sto je i Ivanovic poznat po tome da je jako strog trener i to ne lezi svakom igracu. **** ga nesto dobijes nesto izgubis. Jos uvijek se nadam da ce Juka zaigrati na EPConsigliere je napisao/la:Sta kaze laf.... Izdajnik sam, ali cistog obraza.![]()
![]()

Juka trebamo te nemoj se zajebavati

Jusufe, Jusufe... Koliko god ti glumio uvrijeđenu mladu zbog Sline i Haruna, trebao si biti muško, patriota i iz inata doći i igrati za svoju zemlju. Danas, sutra kada se ovo izgladi i ako se izgladi, nikada više nećeš biti posmataran istim očima kao prije.
Nikad mi više nećemo imati ''patriotskiju'' generaciju košarkaša kao što su bili Neno, Gorda, Dževdo... Ovi mogu igrati po svim NBA klubovima, ali nikada neće moći u istu rečenicu sa nabrojanim momcima.
Ma samo da čovjek povrati od svega!!
Nikad mi više nećemo imati ''patriotskiju'' generaciju košarkaša kao što su bili Neno, Gorda, Dževdo... Ovi mogu igrati po svim NBA klubovima, ali nikada neće moći u istu rečenicu sa nabrojanim momcima.
Ma samo da čovjek povrati od svega!!
Janez bolan pogledaj press Turci su Slovencima platili ispisnicu za Preldžića jer je bio njihov igrač,što znači i što smo i većina znali da menadžer laže.Evo Harun govori sa činjenicama i konkretnim imenima nije teško to provjeriti,samo što naši novinari nisu zainteresirani da nazovu sekretara KS Slovenije pa da ga pitaju o ovom Trnovčeviću,lakše je uz kaficu pisati neštošto pali raju.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zaključaj temu, ovaj post je sve rekao! Ne zanima me niti Harun, niti njihova prepucavanja (ali ja kao navijac sam zadovoljan kako obavlja svoj posao), samo me zanima jel on igra za Haruna ili za svoj narod? JE**O ga Harun u guzicu kako ga nije sramota ljudi koji su zbog njega bili budni do 5 ujutro iako sutra imaju mnoštvo obaveza? SRAM I STID !L-Train je napisao/la:stidi se Jusufe svih Bosanaca i Hercegovaca koji su te podrzavali i ostajali do ranih jutarnjih sati zbog tebe.Za njih Jusufe (ako nisi znao) trebas da igras!

Zadnja izmjena: choseNz, dana/u 17 dec 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
+1emil02in je napisao/la:Janez bolan pogledaj press Turci su Slovencima platili ispisnicu za Preldžića jer je bio njihov igrač,što znači i što smo i većina znali da menadžer laže.Evo Harun govori sa činjenicama i konkretnim imenima nije teško to provjeriti,samo što naši novinari nisu zainteresirani da nazovu sekretara KS Slovenije pa da ga pitaju o ovom Trnovčeviću,lakše je uz kaficu pisati neštošto pali raju.
"Neko im više mora stati u kraj"
rece 19-godišnjak sa trominutnim stažom u A selekciji
Juka prekuc'o sa ovom izjavom 

rece 19-godišnjak sa trominutnim stažom u A selekciji

-
- Kontakt:
fakat ne znam sta je ovaj momak sebi umislolet3 je napisao/la:"Neko im više mora stati u kraj"![]()
![]()
rece 19-godišnjak sa trominutnim stažom u A selekciji![]()

Sve i da su nešto uradili Nurkiću savez ili Harun ili neko treći.Jusuf je to mogao okrenuti na svoj mlin,umjesto da izjavljuje kako neće da igra za "privatnu reprezentaciju"(svega smo se nagledali u BiH al' ovo je prvi put da neko kaže da imamo privatnu reprezentaciju) mogao je lijepo reći:oni su me (opet kažem ako su) šikanirali ili šta već,ALI JA ĆU IGRATI ZA REPREZENTACIJU JER JE TO MOJA REPREZENTACIJA A NE DININA ILI HARUNOVA!I svi bi stali na njegovu stranu,ovako je ispao š.u.pak i dokazao samo da je Harun bio cijelo vrijeme u pravu i da je sve ovo maslo njegovog menadžera.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Citajuci ove portale tesko je odluciti ko je upravu, ono sto mi smeta od sportsport.ba je zasto ne optuze javno Haruna javno ako imaju zasto, ne ovako preko foruma ga optuzivati za neke stvari.
Jusuf je relativno zelen, podignut zasluzeno u zvijezde nadam se da ce roditelji reagovati ...
* Aco , tesko je podnijeti neciji uspjeh , Harun je zasluzen za puno stvari, kazes da je radio samo svoj posao. A sta je njegov posao ? finacije, dovodenje igraca, organizacija....
Jusuf je relativno zelen, podignut zasluzeno u zvijezde nadam se da ce roditelji reagovati ...
* Aco , tesko je podnijeti neciji uspjeh , Harun je zasluzen za puno stvari, kazes da je radio samo svoj posao. A sta je njegov posao ? finacije, dovodenje igraca, organizacija....
Ma vjerovatno tu nije mislio na sebe nego na svog oca i mentora smrdončevića( pošto predpostavljam da mu ovaj piše saopštenja i misli za njega, jer je ovaj previše paglu da bez greške napiše rečenicu, a kamoli neku dublju izjavu), jer odavno taj nije uzeo nekog od talenata od BiH pa im se treba stat u krajlet3 je napisao/la:"Neko im više mora stati u kraj"![]()
![]()

-
- Kontakt:
Aco veliki to treba smijeniti Harunaaleksandar_veliki je napisao/la:Odebite, putem drustvenih mreža poruci generalni sekretar jedne krovne sportske kuce jednom od najboljih mladih evropskih igraca i njegovom agentu. Gdje je razlika? Ovom 19, mogu mu oprostiti, ovom 40 i kusur, kako da mu oprostim. Ako pak sekretar to moze izjavljivati ia da zbog toga ne snosi posljedice, onda reprezentacija nazalost i jeste privatna.let3 je napisao/la:"Neko im više mora stati u kraj"![]()
![]()

Nemojte ovdje trazit strane ko je upravu,svi su udareni u glavu.Preko medija se prepucavat 

Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi nemoj te dzabe se svadjati, opustite se i naspavaj te se veceras 

Baš se zakuhalo ...
Čini se da su mnogi previdjeli neke riječi iz Jukine izjave, a to je da se prijetilo njegovoj porodici.
Krupne riječi, momak mi ne djeluje kao zao i nepošten ali who knows.
Ali je nerealno očekivati da se smjeni savez radi njega, jer to ni mnogo veći igrači nisu mogli dobiti iako je sigurno bilo konflikta i u drugim savezima na sličnim relacijama, ili relacijama trener-igrač.
Čini se da su mnogi previdjeli neke riječi iz Jukine izjave, a to je da se prijetilo njegovoj porodici.
Krupne riječi, momak mi ne djeluje kao zao i nepošten ali who knows.
Ali je nerealno očekivati da se smjeni savez radi njega, jer to ni mnogo veći igrači nisu mogli dobiti iako je sigurno bilo konflikta i u drugim savezima na sličnim relacijama, ili relacijama trener-igrač.
- skyisthelimit
tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi nemoj te dzabe se svadja ti, opusti te se i naspavaj te se veceras
Ispravio sam ti post.
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
smijesno je sve ovo ,traze se greske covjeku koji radi kao rob za kosarku BiH sve selekcije su u A divizijama ,jako dobro se radi s mladjim kategorijama liga dobro organizovana ,sve reprezentacje imaju jako dobre uslove uglavnom zbog truda Haruna . mediji u BIH su na niskim granama i ss ba je krenuo tim putem ne znam zbog cega 

- tuzlak1987
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi nemoj te dzabe se svadja ti, opusti te se i naspavaj te se veceras
Ispravio sam ti post.

Trenutno korisnika/ca: filip13, lopticaskocica i 20 gostiju.