Steta sto se Pidro i Sabanovic nece oprostiti pred navijacima...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja i jos par ljudi na forumu kad smo pisali kako treba fanima na koljenima moliti da ostane ismijavali su nas ovdje i pisali raznorazne rasne uvrede na racun jednog od nasih najboljih igraca u zadnjih nekoliko godina koji nam je licno donio stotine hiljada svojim golovima.Hztesanj je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:47Samo igrači poput Fanima koji uzme protiv Zrinjskog loptu na centru i ode do gola i zabije za 1:1 zaslužuju dobru platu i da igraju u klubu kao sto je Sarajevo, a ovo ostalo sve polovnjaci istrošeni koji ništa nisu bolji od Radovca Anđušića i ostalih za koje mi smatramo da nisu igrači za nas klub(tačno je to ali nisu ni ovi koji sad igraju).
Ma Fanimo je samo jedan primjer, imaš ti i Milicevica koji se glat mogao ostaviti, Tatar isto tako ne može mi niko rec da se nije mogao ostaviti, suština svega je da taj Anđusic duplo manje placen igrač od Bagarica a razlika u kvaliteti? Ja je ne vidimspezial je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:38Ja i jos par ljudi na forumu kad smo pisali kako treba fanima na koljenima moliti da ostane ismijavali su nas ovdje i pisali raznorazne rasne uvrede na racun jednog od nasih najboljih igraca u zadnjih nekoliko godina koji nam je licno donio stotine hiljada svojim golovima.Hztesanj je napisao/la: ↑22 maj 2022, 14:47Samo igrači poput Fanima koji uzme protiv Zrinjskog loptu na centru i ode do gola i zabije za 1:1 zaslužuju dobru platu i da igraju u klubu kao sto je Sarajevo, a ovo ostalo sve polovnjaci istrošeni koji ništa nisu bolji od Radovca Anđušića i ostalih za koje mi smatramo da nisu igrači za nas klub(tačno je to ali nisu ni ovi koji sad igraju).
Eto vam sad gledajte hebiba
Doceka decko kraj sezone pa da upise koju minutuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2022, 15:32Bravo Dženo, Hebibovic na klupi a Irfan Ramic od prve minute igra![]()
Ma pregledat ovu i idući vikend i to je to.
Nije ni na utakmici. A direktor. Pendavi frljavko
Ide gym, ide sumica setnjicaa,boli nju ckapi za Sarajevom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.