English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakvi su ovo uglovi za penal CPa
Nakon utakmice na Etihadu odigrane u srijedu, primjecuje se pad aktivnosti na ovom PDF-u.
Ipak se pokazalo da forumski topnici nisu imuni da standardnu navijacku bojku svih tabora ovdje, a to je povlacenja i pasivnost kada ne ide po planu.
Do skoro su se hvalili time "i u dobru i u zlu". To sam cijenio kod njih. Sada su ipak pali na testu.
Ipak se pokazalo da forumski topnici nisu imuni da standardnu navijacku bojku svih tabora ovdje, a to je povlacenja i pasivnost kada ne ide po planu.
Do skoro su se hvalili time "i u dobru i u zlu". To sam cijenio kod njih. Sada su ipak pali na testu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pad na ovom pdfu je vecinom zbog toga što se ti nakačiš sa nečim što ne razumiješ 
Da nisu svj navijaci manchestera ovih godina otišli u rupe imao bi s kim pisati barem na vasoj temi.
Arsenal chat je aktivan.
Da nisu svj navijaci manchestera ovih godina otišli u rupe imao bi s kim pisati barem na vasoj temi.
Arsenal chat je aktivan.
Kakva utakmica 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Zaboravio si na jednu solo skupinu koja je uvijek vjerna 
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko je zapravo Brighton postao gotivna ekipa od one bezlicne kojoj sam prizeljkivao da sto prije ispadne
lice mi na neki tim koji kad budemo vidjeli u nizim ligama za 10-15 godina navijat cemo da se vrate u PL upravo zbog ovih sezona
lice mi na neki tim koji kad budemo vidjeli u nizim ligama za 10-15 godina navijat cemo da se vrate u PL upravo zbog ovih sezona
Don't believe the hype.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Kako ljudi igraju 
Izvjesni Undav - checked.
Boga mi da ne gledam mislio bi da njihove utakmice neko samo izrežira i pošalje u javnost priču
Ovo sam tek vidio, alal vera.AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:49Frajer izvadio Unitedove poraze ove sezone i ismijava te utakmice. Vrhunac ludila.
Otpilike to ovako izgleda:
Man City - Arsenal 4:1
Man UTD - Arsenal 3:1
Everton - Arsenal 1:0
Southampton - Arsenal 1:1
Arsenal - Southampton 3:3
At least they have two points against Southampton.![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato sto njegova ponuda znaci ostanak stakora, barem ove dvojice glavnih i ne bi njihove dionice ni kupio. Svakako ne ocekujem nista i sa njim jer he fosil obicni koji i u Nici i u Lausanni nije pokazao nikakve ambicije, prema tome nastavak propadanja, cim on krepa ide ponovo klub na prodaju. Plus ponuda ne ukljucuje otplatu duga i ulaganje u stadion.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E moj Nott da oćeš ispast i za sobom povuć Leeds i Soton..
@rio ništa, dok ne pomru Glazeri nema spasa 
I Liverpool i Everton igraju kući taj vikend
I Liverpool i Everton igraju kući taj vikend

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Jbt Mitoma svaku igra 90 minuta, i kad ga stavim na fantasyu, dobije samo pola sata. Yebem ti srecu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel ti sine sanjas ArsenalAlanSmith14 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:21Nakon utakmice na Etihadu odigrane u srijedu, primjecuje se pad aktivnosti na ovom PDF-u.
Mislio sam da nisi bas toliki pacenik
De malo proprati ko ce vam klub kupiti mani se Arsenala dobit ces čir
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Alvarez je strašan igrač
- wadethegreat
- Kontakt:
Aj Alvarez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.