Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Realno gdje ti igras? Sto davati 12 miliona za Girouda i platu kad ti mozes dzaba doci i zabijati vise golova?
Celik!3,2,2.
- Centre forward
- Kontakt:
Sad ce napadi
. Super Marion je prosle sezone bio drugi strijelac LP posle LM. Ako izuzmes da su Messi i Ronaldo klasa za sebe i da nemaju konkurenciju stvara se prava slika. Porediti Olivera i Gomeza je van svake pameti, znate to i sami. Istina je da napadaci poput njega oni klasicni CF ne igraju lijep fudbal ali u formaciji koju igraju recimo Real il' Bayern(prodorna krila) dolazi do izrazaja njihov individualni napadacki kvalitet i efikasnost. Giroud nikad ali bas nikad nece da dosegne nivo Gomeza. Ako je na istom levelu zasto ne predvodi napad pijetova nego je tu Benz koji ruku na srce nije nikad opravd'o ocekivanja i zaigr'o na WC nivou. Uostalom @Johhny je to objasnio. Ne slazem se sa navijacima Barce u 90 % slucajeva al' moram priznat' da je ovaj put u pravu. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
PA KO JE REKAO DA JE GIROUD BOLJI OD GOMEZA ILI DA CE NEKAD DOCI NA NJEGOV NIVO ? KO ?
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Neutralan88
Pa ako već ne pratiš nogomet zašto dolaziš se raspravljat na ovu temu? NIsmo nikad rekli da je giroud bolji nego da su isti tip igrača,realno giroud ad dobije iskustva kojeg ima mario će počet zabijat više što oopet ne znači da će bit bolji od njega
Head mi sa foruma ćemo ti platit kartu do londona,pa nam pokaži svoje vještine
Pa ako već ne pratiš nogomet zašto dolaziš se raspravljat na ovu temu? NIsmo nikad rekli da je giroud bolji nego da su isti tip igrača,realno giroud ad dobije iskustva kojeg ima mario će počet zabijat više što oopet ne znači da će bit bolji od njega
Head mi sa foruma ćemo ti platit kartu do londona,pa nam pokaži svoje vještine
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da mi je znati samo kakvim se strucnjacima smatraju ovi na forumu pa smiju sa sigurnoscu reci da nikad nece dostici nivo Gomeza(koji nivo btw zabijati golove u trecoj ligi na svijetu). Bayern ima dobrih igraca, meni Gomez nije jedan od njih(tj. medju boljim u svijetu).
Celik!3,2,2.
Ja.CLASSisPERMANENT je napisao/la:PA KO JE REKAO DA JE GIROUD BOLJI OD GOMEZA ILI DA CE NEKAD DOCI NA NJEGOV NIVO ? KO ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rockefeller
- Kontakt:
To neki ljudi zovu ponos, neki kaprica, mozda ima i malo tvrdoglavosti. On je to davno rekao i sad je spreman ici glavom kroz zid samo da ne opovrgne nekada davno izrecene rijeci.AllGunsBlazing je napisao/la:Realno gdje ti igras? Sto davati 12 miliona za Girouda i platu kad ti mozes dzaba doci i zabijati vise golova?
Olivier ce svima dokazati kako je veliki igrac. Bio je prvi strijelac lige i sampion sa Montepellierom. Slican podvig bi bio kad bi Mainz osvojio BuLi.
@Neutralan kolega to sto si tek ove sezone cuo za njega ne govori o njegovim kvalitetima nego o tvom fudbalskom znanju. Pogledaj kad francusku ligu. Iznenadices se koliko je kvalitetna. Lorient je mali klub u odnosu na 95% klubova BuLi ipak pogledaj malo kakav prelijep fudbal oni igraju. Francuski stil fudbala nema konkurencije kad je ljepota fudbala u pitanju. Moze se gledati, vjeruj.
- Centre forward
- Kontakt:
Koja ba treca liga na svijetu
. Dortmund isprasi prvaka Engleske u oba meca,nadigra R.Madrid. Sta tek reci za Šalke koji je ost'o neporazen protiv superiornog Arsenala te utrpa tricu na Emiratima, Bayerna koji je svoju klasu dokaz'o. Klupa Bayerna je jaca od prve postave Arsenala 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Igr'o sam u petak termin.Okupili se mi Arsenalovci iz Sarajeva i odigrali finu tekmu.AllGunsBlazing je napisao/la:Realno gdje ti igras? Sto davati 12 miliona za Girouda i platu kad ti mozes dzaba doci i zabijati vise golova?
1946
Jesi li bar tu najbolji bio?Head je napisao/la:Igr'o sam u petak termin.Okupili se mi Arsenalovci iz Sarajeva i odigrali finu tekmu.AllGunsBlazing je napisao/la:Realno gdje ti igras? Sto davati 12 miliona za Girouda i platu kad ti mozes dzaba doci i zabijati vise golova?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Vjerojatno je dao gol i misli da je bolji od Ole
- Rockefeller
- Kontakt:
Arsenal istom mjerom isprasi prvaka Njemacke. Chelsea otrese k'o slinu bavarskog ajdenekiljudigatakoizovu velikana. U cemu je razlika?Centre forward je napisao/la:Koja ba treca liga na svijetu. Dortmund isprasi prvaka Engleske u oba meca,nadigra R.Madrid. Sta tek reci za Šalke koji je ost'o neporazen protiv superiornog Arsenala te utrpa tricu na Emiratima, Bayerna koji je svoju klasu dokaz'o. Klupa Bayerna je jaca od prve postave Arsenala
Chelsea nije prvak,jos manje Arsenal. Treci su Italijani.
Greivis je napisao/la:Ja.CLASSisPERMANENT je napisao/la:PA KO JE REKAO DA JE GIROUD BOLJI OD GOMEZA ILI DA CE NEKAD DOCI NA NJEGOV NIVO ? KO ?

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Vjerujem da je arsenalu trebala pobijeda za prolaz protiv Shalkea da bi Arsenal i pobijedio
Njemacka i Francuska liga su tu negdje po kvaliteti. Blize je to poredjenje nego Njemacke i Engleske.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Salke pet uvalio. A inace medjusobni omjeri su veoma bitni za jacinu lige, treca liga na svijetu, ustvari, malo kad se sve sabere i oduzme, BL tek prosle godine postala treca, znaci on je zabijao te golove kad je to bila 4. najjaca liga na svijetu. I onda on ispada neki spic.
![]()
![]()
Dakle, ako cemo realno, Giroud je dao 25 golova u jednom Montpeilleru sto samo pokazuje njegovu klasu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Pa ja, ko ce drugiSemsudin je napisao/la:Greivis je napisao/la:Ja.CLASSisPERMANENT je napisao/la:PA KO JE REKAO DA JE GIROUD BOLJI OD GOMEZA ILI DA CE NEKAD DOCI NA NJEGOV NIVO ? KO ?![]()
![]()
Joj koliko Bosco nedostaje ovom pdfu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa da naravno. De zamisli Gomeza pored Vidica ili Terrya(ovo smo vec vidjeli) i prvu situaciju smo vec vidjeli. Ili izmedju Hutha i Shawcrossa.Greivis je napisao/la: Njemacka i Francuska liga su tu negdje po kvaliteti. Blize je to poredjenje nego Njemacke i Engleske.
Dakle, ako cemo realno, Giroud je dao 25 golova u jednom Montpeilleru sto samo pokazuje njegovu klasu.
Celik!3,2,2.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
ajj sad kad navale ovi s bundesliga pdfa 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Isto tako prosle godine Arsenal koji je te sezone usao kao 4-i iz Premiershipa isprasi dominantnog prvaka Njemacke koji ispada u grupi, 6 tim Premiershipa je porazio Bayerna u finalu na njegovom terenu tvoja poredjenja su ofirno glupa.Centre forward je napisao/la:Koja ba treca liga na svijetu. Dortmund isprasi prvaka Engleske u oba meca,nadigra R.Madrid. Sta tek reci za Šalke koji je ost'o neporazen protiv superiornog Arsenala te utrpa tricu na Emiratima, Bayerna koji je svoju klasu dokaz'o. Klupa Bayerna je jaca od prve postave Arsenala
Najvise me nervira sto se kvazistrucnjaci jave i kazu da ne smijes ni porediti ko da Girouda poredimo sa Ronaldom Brazilcem a ne sa likom koji je svaku bitnu utakmicu za Bayern fulao sve sto se moglo fulati..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.