PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Ojebino laku nocadmirr je napisao/la:smetalo bi i tebi da si SEJDICEV ko oni. svi priznati, samo oni i Fincijevi nisuBitiSrcemVezan je napisao/la:Taman ba da su 40% stanovništva Sarajeva sve do jednog neki ibn Hassani, što to vama smeta, pogotovo ako ste toliki anti-fašisti?
Ili se multi-etičnost odnosi samo na komšije nam?
Stvarno je nekako i besimsleno o ovom više baljezgati, bukvalno sami sebe demantujete u toj priči![]()
P.S. kae onaj sirovina ''sloboda ima ime''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tako jeuNbx je napisao/la:Yebo vas ba priča o ratu!

Recimo, hajmo malo o našem Doktoru. Pa ako se već moramo prepucavati sa Tuzlacima, gledaj majstora što ih valja, četvorica k'o bekani za njim

1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
HElo je napisao/la:Ljudi se bojali za svoj zivot i napustili, ko je pucao sa brda njemu na dusu ne mozes kolektivno optuzivatiFrancescoTotti je napisao/la:Pa nije im niko kriv sto su preko noci odlucili da napuste te kuce i rokaju dojucerasnje komsije sa brda.
Ili ti mislis da jest?

Idi pricaj kako sloboda ima ime... Tad si izgledao kao da imas pameti. Veoma malo ali ipak...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nepismenjak pitaj mamu tatu djeda nanu oklen su.pa onda zajebaji na racun roma.mozda **** sam sebe.mamlaze jedan neuki.admirr je napisao/la: smetalo bi i tebi da si SEJDICEV ko oni. svi priznati, samo oni i Fincijevi nisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoceees zivota ti doci? Hoooces djece ti eto doci??Sariel je napisao/la:Ti da metnes nekom nerastu? kad da metnes kad si godinama 24/7 po forumima?kad?joker90 je napisao/la:
Ma podastri se ti da ti ga metnemo! Sto te je stid sto cijepas drva? Posten je to posao. Cemu takva nervoza bolan? Ubi te 100 godina bestrofejnosti! Nasekirala te braca Srbi, sta je u pitanju?
Evo i da imas vremema i znanja.daj adresu doci cu nije problem.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Je l' ti to Terry Bosanac na avataru?pinoglavi je napisao/la:Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude

I mojne ti o bolesnicima, nisi vala ni ti ništa bolji
Braniš i Mulaomerovića debila

1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jos jedan koji kolje na kucnom pragujoker90 je napisao/la:
Hoceees zivota ti doci? Hoooces djece ti eto doci??

Dajgle Zebe - poželio frajer drugi svijet.BitiSrcemVezan je napisao/la:Tako jeuNbx je napisao/la:Yebo vas ba priča o ratu!![]()
Recimo, hajmo malo o našem Doktoru. Pa ako se već moramo prepucavati sa Tuzlacima, gledaj majstora što ih valja, četvorica k'o bekani za njim![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma ne znam koji mi treba ovo..pinoglavi je napisao/la:Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude
Nekad darne gdje ne treba.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]uNbx je napisao/la:Dajgle Zebe - poželio frajer drugi svijet.BitiSrcemVezan je napisao/la:Tako jeuNbx je napisao/la:Yebo vas ba priča o ratu!![]()
Recimo, hajmo malo o našem Doktoru. Pa ako se već moramo prepucavati sa Tuzlacima, gledaj majstora što ih valja, četvorica k'o bekani za njim![]()

1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Izvini, sljedeci put cemo obavjestit sve kad ti udjes na forum da ti ne diraju u bracuSariel je napisao/la:Ma ne znam koji mi treba ovo..pinoglavi je napisao/la:Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude
Nekad darne gdje ne treba.

Jeste on. A ako sam bolesnik sto branim Mulaomerovica, neka bude tako jbg. Poenta kada sam tamo pisao je da znam koliko je on dao za svoju drzavu kao i rodni grad, istina nije igrao za reprezentaciju ali pod raznim okolnostima. Zna se ko je i sta je a i Hrvatima je on Bosanac. Kako god, uredu mi je sto ga ljudi ne gotive i razumijem i postujem to misljenje, samo mi je izuzetno smijesno da ga ne gotive oni koji npr porez u Njemackoj placaju. Nista protiv takvih, otisli za boljim zivotom, i trebaju tako, i naravno da vole BiH isto kao i oni sto porez u BiH placaju, ali nije mi samo bilo jasno kako takvi optuzuju Mulaomerovica za tu odluku kad je i on sigurno odabrao isplativiju opciju. To sve naravno ako stavimo na stranu cinjenicu da uopste nije dobio poziv da igra za BiH. Eto kad si se vec dotakao toga da objasnim, bolje i ovo nego o ratu.BitiSrcemVezan je napisao/la:Je l' ti to Terry Bosanac na avataru?pinoglavi je napisao/la:Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude
I mojne ti o bolesnicima, nisi vala ni ti ništa bolji
Braniš i Mulaomerovića debila
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 28 jul 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Dajte da organiziramo kakav roštilj, da spadne ovaj jaz i ove teške riječi. Čovketove bismo slali u brdo, da donesu sve što je potrebno za vatru na koju bismo ih, nekad poslije, gurnuli ako ne bi priznali da su klub pod kišobranom HDZ-a i Nine Rašupčića. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Solinas bi nacijepao drva za vatru.High je napisao/la:Dajte da organiziramo kakav roštilj, da spadne ovaj jaz i ove teške riječi. Čovketove bismo slali u brdo, da donesu sve što je potrebno za vatru na koju bismo ih, nekad poslije, gurnuli ako ne bi priznali da su klub pod kišobranom HDZ-a i Nine Rašupčića.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2016, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sariel je napisao/la:Nepismenjak pitaj mamu tatu djeda nanu oklen su.pa onda zajebaji na racun roma.mozda **** sam sebe.mamlaze jedan neuki.admirr je napisao/la: smetalo bi i tebi da si SEJDICEV ko oni. svi priznati, samo oni i Fincijevi nisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

al kad frajer rece da sloboda ima ime

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Muhoni bi bio imam, kad tome dođe vakat.jurisicduska je napisao/la:Solinas bi nacijepao drva za vatru.High je napisao/la:Dajte da organiziramo kakav roštilj, da spadne ovaj jaz i ove teške riječi. Čovketove bismo slali u brdo, da donesu sve što je potrebno za vatru na koju bismo ih, nekad poslije, gurnuli ako ne bi priznali da su klub pod kišobranom HDZ-a i Nine Rašupčića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije sve zaJebancija.FrancescoTotti je napisao/la:Jos jedan koji kolje na kucnom pragujoker90 je napisao/la:
Hoceees zivota ti doci? Hoooces djece ti eto doci??![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A staje problem momcinoadmirr je napisao/la:Sariel je napisao/la:Nepismenjak pitaj mamu tatu djeda nanu oklen su.pa onda zajebaji na racun roma.mozda **** sam sebe.mamlaze jedan neuki.admirr je napisao/la: smetalo bi i tebi da si SEJDICEV ko oni. svi priznati, samo oni i Fincijevi nisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al kad frajer rece da sloboda ima ime![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Sariel bi pričao ratne dogodovštine, ispao bi to kvalitetan roštilj.High je napisao/la:Muhoni bi bio imam, kad tome dođe vakat.jurisicduska je napisao/la:Solinas bi nacijepao drva za vatru.High je napisao/la:Dajte da organiziramo kakav roštilj, da spadne ovaj jaz i ove teške riječi. Čovketove bismo slali u brdo, da donesu sve što je potrebno za vatru na koju bismo ih, nekad poslije, gurnuli ako ne bi priznali da su klub pod kišobranom HDZ-a i Nine Rašupčića.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.