zagor1987 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 22:04
Mi smo jedni od rijetkih koji promovisu velik broj mladih igraca,nije realno da promovisemo 4-5 igraca svake godine jer ganjamo i titule tako da je ovo sve perfektno
Stoji da smo odlicni, a bit cemo i bolji aBd. Nekad je bilo "treba istrpiti" , sada to vise ne vazi. Guraju se mladi , dobro je.
Kovacevic,Serbecic,Oremus,TSS,Rahman i Ahmetovic je kostur tima i onda Tatar,Jukic i Milicevic , ostalo mogu pokriti Akademci.
Dakle d i l. bek i zadnji vezni. Ono sto bih ja volio da u situacijama kad rijesimo utakmicu i zadnjih 30 min. sansu dobijaju neki od :
Rahman(Salcin),Milicevic(Kurdic),Ahmetovic(Hasanovic), Jukic(Imamovic),Tatar (Resic)
Kurdic,Hasanovic,Imamovic,Resic i drugi(slabo poznajem mogucnosti Akademaca). Mozda su to razlozi ranog odlaska Hadzica,Sadikua,Veladzica .
Vjeruj mi 50+ god. navijam za FKS i po prvi put ovo dozivljavam. Mislio sam da ovo nije moguce. Sve super , bit ce i bolje aBd .

PS. Salcinu i Dizdarevicu ugovor na 5 god. , po meni ne trebaju nam pojacanja, ali samo po meni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.