Gori od Kočićevog Simeuna.jurisicduska je napisao/la:
Sariel bi pričao ratne dogodovštine, ispao bi to kvalitetan roštilj.

Gori od Kočićevog Simeuna.jurisicduska je napisao/la:
Sariel bi pričao ratne dogodovštine, ispao bi to kvalitetan roštilj.
Šta je ba dao, nije se udostojio na pressu da kaže da je BiH njegova država i da je selektor svoje reprezentacije, ili, ne daj Bože, domovine, nego "države u kojoj je rođen"...pinoglavi je napisao/la:Jeste on. A ako sam bolesnik sto branim Mulaomerovica, neka bude tako jbg. Poenta kada sam tamo pisao je da znam koliko je on dao za svoju drzavu kao i rodni grad, istina nije igrao za reprezentaciju ali pod raznim okolnostima. Zna se ko je i sta je a i Hrvatima je on Bosanac. Kako god, uredu mi je sto ga ljudi ne gotive i razumijem i postujem to misljenje, samo mi je izuzetno smijesno da ga ne gotive oni koji npr porez u Njemackoj placaju. Nista protiv takvih, otisli za boljim zivotom, i trebaju tako, i naravno da vole BiH isto kao i oni sto porez u BiH placaju, ali nije mi samo bilo jasno kako takvi optuzuju Mulaomerovica za tu odluku kad je i on sigurno odabrao isplativiju opciju. To sve naravno ako stavimo na stranu cinjenicu da uopste nije dobio poziv da igra za BiH. Eto kad si se vec dotakao toga da objasnim, bolje i ovo nego o ratu.BitiSrcemVezan je napisao/la:Je l' ti to Terry Bosanac na avataru?pinoglavi je napisao/la:Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude
I mojne ti o bolesnicima, nisi vala ni ti ništa bolji
Braniš i Mulaomerovića debila
Da li bi došla i Šejla Vrabac?joker90 je napisao/la:Gdje cete ba s ovim rostilj praviti? To bi meso motorkom probalo da sijece!
High je napisao/la:Da li bi došla i Šejla Vrabac?joker90 je napisao/la:Gdje cete ba s ovim rostilj praviti? To bi meso motorkom probalo da sijece!
Nema potrebe. Ne bih vam vise smetao. vama je ovde super. taman kako ste i navikliFrancescoTotti je napisao/la:Izvini, sljedeci put cemo obavjestit sve kad ti udjes na forum da ti ne diraju u bracuSariel je napisao/la:Ma ne znam koji mi treba ovo..pinoglavi je napisao/la:Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude
Nekad darne gdje ne treba.
jel ono jovan u sivoj jakni, sa kapuljacom na glavusi? vidi ga sto je preplanuojoker90 je napisao/la:Gdje cete ba s ovim rostilj praviti? To bi meso motorkom probalo da sijece!
Bukvalno isto krenuh napisatiFrancescoTotti je napisao/la:Hajde raja, laku noc svim ljudima sirom nase domovine, laku noc i tuzlacima. Selamim vas sve.
FrancescoTotti je napisao/la:Hajde raja, laku noc svim ljudima sirom nase domovine, laku noc i tuzlacima. Selamim vas sve.
Ma znam da tu nema promjene misljenja, samo iznosim svoju stranu i zbog cega sam se "upalio" na ta pljuvanja. Laku noc, sa srecom da sutra aBd ne prespavasBitiSrcemVezan je napisao/la:@pinoglavi
Ma pisao bih ja još o tome, al' vjeruj da ne mogu, crno više pred očima jarane
@joker znaci cilj je vise biti "habala"?JovanGeca je napisao/la:Historija Sarajeva kazuje drugacije. Nece se "habala" i ovi povampiriti i poceti po svom gradu rokati kao da sutra ne postoji, ako vi budete vise kao oni, kao sto su i oni koji su se popeli na brda htjeli da budete vise kao oni. Samo polakojoker90 je napisao/la:Mozda ne bi bilo to habala habala, da nisu ovi, necemo govoriti koji se popeli na brda oko Sarajeva pa poceli po svom gradu rokati ko da sutra ne postoji. Tako da neka nama ovih "habala" i Turaka, bar znam da se nece povampiriti za par godina, pa opet grad svoj u obruc staviti. Eto ono pricalo sa starim Sarajlijama i oni ne zele da im se djeca vracaju zbog Arapskih turista, daj odyebi cirkusantu jedan lazljivi!JovanGeca je napisao/la:Pricam bas sa starim Sarajlijama, nema sta ljudi potpuno utuceni i razocarani. Bosnjaci i muslimani, a smeta im u sta se Sarajevo pretvorilo i pretvara. Ali dobro, evo ima vas podosta kojima to odgovara, pa neka vam. Zao mi samo tih starih Sarajlija, svu djecu poslali u inostranstvo i ne zele da se oni vrate nazad.
Zao i meni, jer je to kao glavni grad drzave koja je multietnicka i vise religijska, a na ulicama samo ovi sto pricaju habala habala habala i njihove arapice.
Naravno reci nesto protiv, tu je odmah i tag "islamofob", "cetnik" i slicno.
Ajde neka vas, tako sretnih. Drago mi je da vama to odgovara
Odyebi Franto, odoh spavati, ti nastavi da mrzis Arape i izvodi zakljucke kakvi ti god odgovaraju, samo se skini meni sa belegije.JovanGeca je napisao/la: @joker znaci cilj je vise biti "habala"?