FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zazelio sam se da neko iz Bosne i Hercegovine igra u Bayi, eto barem Djedovic ce igrati u nasem kosarkaskom timu. Pokazao je na prvenstvu kakvo ce biti pojacanje za Bayern. 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Đedo je toliko podigao kvalitet igre da jedva čekam da ga vidim u našem dresu. U grupi ste mogli da vidite kako je pretrčao jednog Nedovića i Pociusa koji važe za top igrače kad je u pitanju segment igre trčanja. Sve u svemu kod Pešića može samo još da napreduje, biće ovo zanimljivo jer pored našeg fudbalskog kluba koji igra Champions League imaćemo srijedom i četvrtkom da pratimo košarkaše u Euro League. Ostaje nam još samo da nađemo zanimaciju za ponedjeljak i da upotpunimo bavarsku sedmicuBundesliga je napisao/la:Zazelio sam se da neko iz Bosne i Hercegovine igra u Bayi, eto barem Djedovic ce igrati u nasem kosarkaskom timu. Pokazao je na prvenstvu kakvo ce biti pojacanje za Bayern.
MIA SAN MIA!!!
Dobar je Nihad, samo da uhvati konstantnost. Treba igrati racionalno, u Albi je u par utakmica šutirao par bespotrebnih trica iako mu je to slabije oružje. Imamo odličan roster za titulu. Prošle sezone sam napisao da nam fali još kvaliteta, pa su me neki prozivali. Očigledno bez razloga.
- anelbavarac
- Kontakt:
Nihad je pokazao na ovom prvenstvu kakav je igrac
Jedva cekam da ga vidim u nasem Bayernu,bice sigurno ogromno pojacanje uz trenersku instituciju kakav je Pesic,ocekujem vrhunske partije definitivno
Ubijedjen sam da kada bi popravio sut, da bi bio jedan od najboljih kosarkasa Evrope.
Jedva cekam da ga vidim u nasem Bayernu,bice sigurno ogromno pojacanje uz trenersku instituciju kakav je Pesic,ocekujem vrhunske partije definitivno
Ubijedjen sam da kada bi popravio sut, da bi bio jedan od najboljih kosarkasa Evrope.
Samo šteta što je otišao Tyrese u Maccabi. Prošle sezone je briljirao u Bayernu, iako ga šut toliko ne krasi. Ima odličan ulaz, pregled igre a može i lahko ući u seriju trica kada ga krene. Na mnogim utakmicama je bio naš najbolji strijelac.
Pešić ga je i ''pustio'' samo iz jednog razloga, a to je sebičnost. Pešić stvara timski duh, sami znate da nikad nije gurao pojedinca. Mi smo dobili na poziciji pleja Šavarcika tako da on u duetu sa Hamanom i nije losa opcija. Zna Pešić šta radiNeutral je napisao/la:Samo šteta što je otišao Tyrese u Maccabi. Prošle sezone je briljirao u Bayernu, iako ga šut toliko ne krasi. Ima odličan ulaz, pregled igre a može i lahko ući u seriju trica kada ga krene. Na mnogim utakmicama je bio naš najbolji strijelac.
MIA SAN MIA!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Treba ovog Hajrovića malo ozbiljnije shvatit' kad Arjen okači kopačke
. Čestitke za pobjedu evo i na ovoj temi narodima i narodnostima naše nam Države, i ono što htjedoh napisat al mi ipak ostade u drugom planu, Ribery za Francusku 2x pogodio i asistencija, pokazuje da je najbolji na svijetu
, a i Tomica za Elf na asistenciju Lahma.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Alaba zabio za pobjedu Austrije. Ribery dva gola i jedna asistencija. Lahm i Muller opet odlični, jedan asistira, drugi zabija. Lijepo je vidjeti Boatenga u prvih jedanaest. Robben nije bio ni na klupi.
Lijep gol Alabe, Riberyjeve tek još trebam pogledat....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Penal, rutinski izveden i gol sa 2 metra.effe_sa je napisao/la:Lijep gol Alabe, Riberyjeve tek još trebam pogledat....
Dobri su svi bili, barem ono sto sam vidio na pregledu. Bitno je da se forma odrzala i da nije bilo povreda.
Schweini se vratio treninzima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Koja simulacija Mullera protiv Farskih Otoka kad je iznudio nepostojeci penal

I am not yet born; O hear me.
Robben je u Munchenu, nije igrao za repku zbog žutih kartona. Danas na treningu bili Mandžo, Robben, Van Buyten i oporavljeni ŠvajniNeutral je napisao/la:Alaba zabio za pobjedu Austrije. Ribery dva gola i jedna asistencija. Lahm i Muller opet odlični, jedan asistira, drugi zabija. Lijepo je vidjeti Boatenga u prvih jedanaest. Robben nije bio ni na klupi.
MIA SAN MIA!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Svaka čast našim igračima sve do jednog glavni u svojim reprezentacijama.Forma se vratila kod većine njih
Mia san Mia
Mia san Mia
e vako momci kakav sastav ocekujete u mecu sa hanoverom ,obzirom da smo desetkovani ,za zadnjim veznjacima.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Alaba sinoć ovim golom održao u životu Austriju da se domognu baraža. Strašno bih to volio prvenstveno radi Davida.
Alaba sinoć ovim golom održao u životu Austriju da se domognu baraža. Strašno bih to volio prvenstveno radi Davida.
Bayern blizu dovođenja talentovanog igrača Wolfsburga, Julian Brandt, 17 godina, lijevo krilo ...

Nadam se da će Bayern ostvariti taj transfer. Ogroman potencijal.
- anelbavarac
- Kontakt:
Veliki talenat,mnogi klubovi se otimaju za njega (Man.United,Schalke,Domuz) nadam se da ce izabrati nas.
- gerdmuller
- Kontakt:
U subotu ocekujte kaoticno navijanje kao u Pragu.... 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.