PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

wobly92
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la wobly92 » 28 jul 2016, 01:34

BitiSrcemVezan je napisao/la: Recimo, hajmo malo o našem Doktoru. Pa ako se već moramo prepucavati sa Tuzlacima, gledaj majstora što ih valja, četvorica k'o bekani za njim :cool:
slika
Nedugo zatim, opet je sve bilo u znaku broja 4. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2016, 01:39

Sto se razbjezase ko zecevi :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 03:35

ne znam jeste li primjetili kad udje frajer na temu, i mrtav hladan napisa da ''sloboda ima ime'' :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 04:27

kaze lik ''cinjenica je da sloboda nema nijedan trofej, ali zato ima ime'' :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 28 jul 2016, 04:35

Cinjenica je da rinaka nema mozga, al zato ima neizljecivu bolest
This time next year we'll be millionaires.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 05:01

i prije je na temu ulazio jedan djuturum koji je tvrdio da sloboda ima trofej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a sad se pojavio jos ludji frajer i kaze ''sloboda ima ime'' :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jul 2016, 05:23

Momciluk je napisao/la:Cinjenica je da rinaka nema mozga, al zato ima neizljecivu bolest
Dijete samo za sebe reče da je retardiran, što mu se čudite onda? Da ga ne citirate i ne spominjete ne bih ga ni primjetio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 28 jul 2016, 08:35

vise nije ni smijesno sprdati se sa slobodom sto nema trofej... nego je tragicno da nisu nista osvojili u 97 godina postojana... ali ce valjda biti bolje do 2019...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jul 2016, 08:42

dobrinja1 je napisao/la:vise nije ni smijesno sprdati se sa slobodom sto nema trofej... nego je tragicno da nisu nista osvojili u 97 godina postojana... ali ce valjda biti bolje do 2019...

kako je krenulo prije ce velez osvojiti nego ovi luzeri iz tuzle, sad kad sisoje krene slogu gurat morat ce oni za njih pocet navijat :lol: sto je i realno,mnogo su smijesan klub koji zavisi od grada i struktura vlasti u tom kantonu, i oni se nasli sa nekim prepucavat :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 28 jul 2016, 08:52

dzelllo je napisao/la:
dzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ostavljeni od svih al opet smo zivi ti mali covjece.
Nikad od svoje ideje nismo niti cemo odustati!
starMo u srcu,lezVe do bagro
Hahahahah, ne seri Dželo svega ti :D
Tuzlak

Evo tebi BSV to peto mjesto i to toliko spominjano polufinale kupa BiH, ono mislim djeni zeve kakav SDP.Smijesna stranka bili i ostali
Tuzlak, mogli smo fino promjeniti grb,staviti mjesec i zvijezdu i danas bi bili glavni kandidat za titulu ali nije u tome fazon....
nije da se nije probaloslikanemoj komšije prozivat
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 28 jul 2016, 10:01

Karaj Olimpika i onog u mokru guzu
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 28 jul 2016, 12:14

U nedostatku trenutnog uspjeha, poput starca koji je nekad bio mlad, otvaraju fotoalbume. Trenutni i aktuelni rezultati su da je FK Sarajevo iskarano divlje od FK Slobode i cini se da ce se ove sezone ta rokacina nastaviti.

Duska & Co su tu da nesto napisu, spase sto se spasiti da, bacaju fokus na neke stvari koje se ne dogadjaju trenutno.

Ovo tesko razdoblje, gdje imaju reality check premoscuju spin-ovima i pisanjem u coporu, poput ruznih i ogavnih hijena. Kazu nemaju komplekse, a slike prave, trud je tu na svakom koraku kako nastetiti Slobodi. Sloboda im ne izlazi iz usta. Doduse nije ni prosle sezone, kad su glabali Slobodi cak 9 puta, glabali praveci zvuk motora u ustima. Dopalo im se.

Sad ce duska napisati, kako on zna porodicu nekog igraca i druzi se sa njima i zna njihove stavove. Onda ce ovaj, onaj napisati opet neku glupost. Standardna sarajevska prica, oni svakog i sve znaju, kaze dedo mu je... :lol:

Definisan je taj modus operandi, tako da vam samo preostaje da se ponovno naguzite i da ga primite, bit cemo njezni ove godine :guz:

Nemojte lagati, znamo da vam zelja mine :roll:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jul 2016, 12:16

Iz Mirandesa su se zahvalili od srca Željkanu što su Hervasu prižili kvalitetne pripreme.
slika

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 28 jul 2016, 12:22

Sara nakon proslogodisnjeg ludog seksualnog iskustva, zeljno iscekuje susret sa Slobodom:

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2016, 12:25

JovanGeca je napisao/la:Sara nakon proslogodisnjeg ludog seksualnog iskustva, zeljno iscekuje susret sa Slobodom:

slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 28 jul 2016, 12:28

MortemHz je napisao/la:tor.jpg[/img]
slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2016, 12:31

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 jul 2016, 12:33

MortemHz je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:
Stvarno je kralj. hahahah Ja kako sam vidio transfermarkt nije ovakav pehar prikazao već jedan drugačiji ako se ne varam? :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2016, 12:34

arelinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :bow:
Stvarno je kralj. hahahah Ja kako sam vidio transfermarkt nije ovakav pehar prikazao već jedan drugačiji ako se ne varam? :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:
Moj Arelinho, pa frajer rece nesto u smislu da je Sloboda bila vece ime od Sarajeva u Jugoslaviji :lol: :urnebes: **** cinjenice, historiju :urnebes:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 28 jul 2016, 12:36, ukupno mijenjano 2 puta.

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 28 jul 2016, 12:35

Kaze: Brato sto si ljut? On ce meni 9 komada zabiti. On ce meni 9 komada zabiti. Nisam ja primio 9 komada, ja sam Div.

Poruka na kraju:

Mi smo DIVOVI :lol:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”