Nedugo zatim, opet je sve bilo u znaku broja 4.BitiSrcemVezan je napisao/la: Recimo, hajmo malo o našem Doktoru. Pa ako se već moramo prepucavati sa Tuzlacima, gledaj majstora što ih valja, četvorica k'o bekani za njim![]()

Nedugo zatim, opet je sve bilo u znaku broja 4.BitiSrcemVezan je napisao/la: Recimo, hajmo malo o našem Doktoru. Pa ako se već moramo prepucavati sa Tuzlacima, gledaj majstora što ih valja, četvorica k'o bekani za njim![]()
Dijete samo za sebe reče da je retardiran, što mu se čudite onda? Da ga ne citirate i ne spominjete ne bih ga ni primjetio.Momciluk je napisao/la:Cinjenica je da rinaka nema mozga, al zato ima neizljecivu bolest
dobrinja1 je napisao/la:vise nije ni smijesno sprdati se sa slobodom sto nema trofej... nego je tragicno da nisu nista osvojili u 97 godina postojana... ali ce valjda biti bolje do 2019...
nije da se nije probalodzelllo je napisao/la:Hahahahah, ne seri Dželo svega tidzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ostavljeni od svih al opet smo zivi ti mali covjece.
Nikad od svoje ideje nismo niti cemo odustati!
starMo u srcu,lezVe do bagro
Tuzlak
Evo tebi BSV to peto mjesto i to toliko spominjano polufinale kupa BiH, ono mislim djeni zeve kakav SDP.Smijesna stranka bili i ostali
Tuzlak, mogli smo fino promjeniti grb,staviti mjesec i zvijezdu i danas bi bili glavni kandidat za titulu ali nije u tome fazon....
JovanGeca je napisao/la:Sara nakon proslogodisnjeg ludog seksualnog iskustva, zeljno iscekuje susret sa Slobodom:
MortemHz je napisao/la:tor.jpg[/img]
Stvarno je kralj. hahahah Ja kako sam vidio transfermarkt nije ovakav pehar prikazao već jedan drugačiji ako se ne varam?MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Moj Arelinho, pa frajer rece nesto u smislu da je Sloboda bila vece ime od Sarajeva u Jugoslavijiarelinho je napisao/la:Stvarno je kralj. hahahah Ja kako sam vidio transfermarkt nije ovakav pehar prikazao već jedan drugačiji ako se ne varam?MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, antisisoja1919, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, Lewy21, VolimBiH96 i 125 gostiju.