BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Poljska, pa Holandija, pa onda Slovačka/Mađarska
Jesam li dobro shvatio?
Ako je tako i ako Damir i Mirza budu u formi možemo se provući..
Jesam li dobro shvatio?
Sabrine mi moje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da nije, igramo sa Poljskom pa Holandijom i ako to prođemo onda u playoff za svjetsku skupinu.BosnianKingdom je napisao/la:Poljska, pa Holandija, pa onda Slovačka/Mađarska
Jesam li dobro shvatio?
Imam neki osječaj da možemo doći do tog PO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
to je to, a ako izgubimo od poljske igramo sa porazenom slovacka/madjarska za opstanak u prvoj grupi...
protiv poljaka nam odgovara samo zemljana podloga... i jano i kubot su krkani koji ce na brzoj podlozi ubiti ove nase... na sljaci damir ima sigurne 2 pobjede (mada se sa njim nikad ne zna), dubl smo vec unaprijed izgubili ako budu igrali fyr i matko... samo je pitanje moze li basic dobiti jedan od svoja dva meca...
protiv poljaka nam odgovara samo zemljana podloga... i jano i kubot su krkani koji ce na brzoj podlozi ubiti ove nase... na sljaci damir ima sigurne 2 pobjede (mada se sa njim nikad ne zna), dubl smo vec unaprijed izgubili ako budu igrali fyr i matko... samo je pitanje moze li basic dobiti jedan od svoja dva meca...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Poljska ima Janowicza i dubl Matkowski/Fyrstenberg, drugi igrac im je smijesan, a i Jerzy trenutno nije za ozbiljnog tenisa, trebali bi izvuci ih 3-2 bar, sto se tice Holandije imaju 3 solidna igraca u top200, Hasse, De Bakker i Sijslinga, i imaju Rojera odlicnog dubl igraca, bit ce tesko protiv njih, favoriti su svakako
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
@KK bosna, ne moze brate zemlja u februaru, nema vremenskih uslova za to?? Ma ja bih se potuko snjima u dvorani pa sta bude. Po meni smo mi jaci i od holandije i od madjarske/slovacke, al rano je pricati o bilo cemu dok se ne vidi ko ce sa kakvim snagama uci u mec
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ti Poljaci što veze nemaju su Njemačku na šljaci odveli u 5. meč u gostima. Hurkaacz i Majchrzak, mladi momci 97. i 96. godište, bit će još bolji za tih pola godine sigurno.
Teška odluka gdje igrati i na kojoj podlozi, Jerzyju je ludost dati dvoranske uslove, a vjerovatno ćemo zbog infrastrukture baš to morati uraditi.
Šljaka u dvorani? Pitanje je da li smo sposobni za to uopšte.
Težak meč, Poljska ima 1-0 iz dubla, nama trebaju tri pobjede u singlu. Preko Janowicza u dobroj formi bi to bio jako težak zadatak, bez njega dosta lakše. Treba sačekati i vidjeti da li će igrati uopšte i u kakvom će izdanju doći. Ima on u sebi još vrhunskog tenisa, dobio je set protiv Đokovića na USOu.
Nizozemska za 2. kolo je vjerovatno i najbolja opcija
Teška odluka gdje igrati i na kojoj podlozi, Jerzyju je ludost dati dvoranske uslove, a vjerovatno ćemo zbog infrastrukture baš to morati uraditi.
Šljaka u dvorani? Pitanje je da li smo sposobni za to uopšte.
Težak meč, Poljska ima 1-0 iz dubla, nama trebaju tri pobjede u singlu. Preko Janowicza u dobroj formi bi to bio jako težak zadatak, bez njega dosta lakše. Treba sačekati i vidjeti da li će igrati uopšte i u kakvom će izdanju doći. Ima on u sebi još vrhunskog tenisa, dobio je set protiv Đokovića na USOu.
Nizozemska za 2. kolo je vjerovatno i najbolja opcija
ne smije se na indoor clay igrati?esprit24 je napisao/la:@KK bosna, ne moze brate zemlja u februaru, nema vremenskih uslova za to?? Ma ja bih se potuko snjima u dvorani pa sta bude. Po meni smo mi jaci i od holandije i od madjarske/slovacke, al rano je pricati o bilo cemu dok se ne vidi ko ce sa kakvim snagama uci u mec
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Smije, ali je pitanje da li naši to mogu/znaju napraviti, da li se isplati finansijski...nije lako napraviti normalan teren u kratkom vremenskom roku
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih volio spori hard, tu bi imali najviše šansi, nešto slično kao AO. Ta brzina podloge jer na šljaci nemamo šanse. Damir može dobiti svoje mečeve ali Mirza nema šanse da pobjedi ikog. Ali od sporog harda nema ništa.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa pretpostavljam da će biti ona sporija podloga u dvorani, na kojoj smo igrali protiv Litvanije kući. Najjeftinija i najjednostavnija opcija. Nadati se da Jerzy neće doći.
Neko spomenu Kubota, on više singl ne igra.
Neko spomenu Kubota, on više singl ne igra.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Stavit ce neki ultra brzi hard gdje se Damir snalazi kao riba na suhom i to ce naravno vise odgovarati poljacima nego nama. Sljaka je logican izbor, ali sanse za takvo nesto su ravne nuli.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
spori hard je nesto na cemu smo najjaci trenutno, odgovara i Mirzi i Damiru, moramo dici Tomu za dubl.
Sta je sa Aldinom, on je bas batalio taj DC?
Sta je sa Aldinom, on je bas batalio taj DC?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima logike ovo što @Uno piše, Mirza teško da može ikoga na šljaci dobiti, uz dubl, ne bismo imali velike šanse. Veće su nam na sporom hardu, a jedan takav imamo 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Usporiti totalno ali nikako šljaka, tu 100% gubimo. Više od 2 pobjede nema šanse, dubl ne možemo uzeti iako ni tu ne bih nikoga otpisivao ali vrlo male su šanse, Mirzina pobjeda na šljaci je manja nego pobjeda u dublu. Imaju dva talentovana igrača, imaju samo 20. i 19. godina, i gotovo sve igraju šljaci.
Kako bi sad valjalo da imamo outdoor hard.
Kako bi sad valjalo da imamo outdoor hard.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da outdoor hard bi bio idealan, ali šanse za to su 0% 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbolje otići u Miami i tu igrati, svi će oni "pocrkati" i jedino će Damir imati snage i to lagano dobit.
Ili da ne dolaze sa AO, da odmah tu odigramo. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
U zeničku Arenu su spremni postaviti šljaku, samo treba platit:)
Janowicz 70% neće igrati DC tako da pobjeda je na kojoj god podlozi da igramo.
Janowicz 70% neće igrati DC tako da pobjeda je na kojoj god podlozi da igramo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zasto ?remA1 je napisao/la: Janowicz 70% neće igrati DC
Ne valja šljaka zbog Mirze, u ovom slučaju je bolje njemu ugoditi jer Damir se može nositi sa ovima na hardu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.