Zar nije brate tesko gurnuti Bonaventuru u vezu i pridodati mu jos recimo Hondu i Ginkel/Suso, pa da se imam nadati necemu, ovako kreativnost kao u osnovca
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mah i budali bi do sad doslo u glavu samo Pippu haman nece. ko fol 4312 a svak ziv vidi da je to opet 4-3-3 sa Menezom i Cercijem kao krilnim i Destrom kao centralnim napadacem.
Zar nije brate tesko gurnuti Bonaventuru u vezu i pridodati mu jos recimo Hondu i Ginkel/Suso, pa da se imam nadati necemu, ovako kreativnost kao u osnovca

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
El Shaarawy will undergo some medical tests in Amsterdam next week in order to determine when he will be able to play again.
Bee Taechaubol met with Berlusconi two days ago in Arcore - and they signed an MOU about the sale of some of Milan's shares. [Repubblica]
Taechaubol will buy around 25% of Milan's shares for about €230-250m + option to become a majority shareholder after 4-5 years. [Repubblica]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovaj lik se često spominje,ali nigdje da nađem koliko je zaista bogat taj lik,ili šta već.Negdje sam nalazio neke podatke,gdje se spominju ulaganja od desetak milijardi dolara u razlicite kompanije.A i čim je spreman dati preko 200 miliona za tako mizeran dio dionica i to za dionice kluba koji daleko od vrha.Onda vjerovatno da mu lare nisu neki problem.
Ali opet džaba sve pare,ako on neće ulagati.Onaj što je kupio Valenciju,navodno ima ispod dvije milijarde a već je uložio velike pare u taj klub.
Ali opet džaba sve pare,ako on neće ulagati.Onaj što je kupio Valenciju,navodno ima ispod dvije milijarde a već je uložio velike pare u taj klub.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- LegendKiller
- Kontakt:
Nama treba tema pod nazivom NOSTALGIJA, da tu pišemo o starim dobrim vremenima, jer od ove sadašnjosti teško da šta bude. Mislim da bi ta tema ubrzo prekucala ovu temu sa brojem postova, imalo bi se šta pisati.
Što se tiće sastava meni nije jasno kako Pipo još uvijek u ovoj sezoni nije uspio 2 puta za redom izvesti isti sastav. Svaka ekipa pa u ona u Seriji Ž ima početnih 11 koji su poznati a ostali ulijeću po potrebi, a kod nas 25 igrača i svi ravnomjerno dobijaju šanse, kao da Pipo igra trening utakmice pa neka svi pomalo zaigraju
Što se tiće sastava meni nije jasno kako Pipo još uvijek u ovoj sezoni nije uspio 2 puta za redom izvesti isti sastav. Svaka ekipa pa u ona u Seriji Ž ima početnih 11 koji su poznati a ostali ulijeću po potrebi, a kod nas 25 igrača i svi ravnomjerno dobijaju šanse, kao da Pipo igra trening utakmice pa neka svi pomalo zaigraju
Imamo jednu ekipu za domace utakmice,a drugu za gostujuceLegendKiller je napisao/la:Nama treba tema pod nazivom NOSTALGIJA, da tu pišemo o starim dobrim vremenima, jer od ove sadašnjosti teško da šta bude. Mislim da bi ta tema ubrzo prekucala ovu temu sa brojem postova, imalo bi se šta pisati.
Ma Pipo ne zna jel posao ili dosao
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
- muha milanez
- Kontakt:
Uskladio je to Pippo sve, vjeruje covjek u svoju filozofiju koja nas ni za 100 godina ne bi pomakla sa mjesta. Od prve utakmice pokusava naci najbolju postavu al valjda uvjek neko dobro zakaze pa drugu utekmicu bude na klupi, i sve tako
Mogu mislit kakav ce sastav veceras bit, al sejedno mi nesto bas, ionako cemo izgubit. Vise bi volio da ubaci mladje igrace, onog naseg Modica naprimjer ali sto bi kad ima Esiena i Muntarija
Kazu da mu je presudna veceras, e presudit ce mu Toni 
Mogu mislit kakav ce sastav veceras bit, al sejedno mi nesto bas, ionako cemo izgubit. Vise bi volio da ubaci mladje igrace, onog naseg Modica naprimjer ali sto bi kad ima Esiena i Muntarija
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja taman se se smirim, postanem indolentan, i onda dodjem na ovu temu i procitam kako ce startati Essien i Muntari, jbm ti Pippo svaku curu koju si vodao. Ma bjezi, evo pritisak mi u tacku odmah skocio, jbm mu ustvari sve, ne samo cure bivse.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pa ja sam bas ocekivao da ce Pippo biti jedan od onih koji ce davati sansu mladjima, al' jok, jos uvijek imaju ove stare ohrdine prednost nad Ginkelom/Susom i ostalim. A da ne pricam o momcima iz primavere koji su mogli eto makar 5 minuta upisati, ali ni to.
Pa yebemu, bas protiv Verone mozda mozes malo eksperimentisati i dati priliku drugim momcima (koji sigurno ne mogu biti gori), a ovaj od tri vezna postavlja dva defanzivno orijentisana kao da protiv Barselone igramo. Dabogda izgubili.
Joj ovaj Teachbul se cini mi se spominjao prije 2-3 godine i tad sam vidio da kosta oko 2-3 biliona, aj rek'o kontam moze te Berla nositi u zubima, bjezi bolan, al' sad ne mogu naci taj podatak. Negdje procitah na forumima da i on tezi oko 8b, eh sad ili sam ga pomjesao s nekim ili se u medjuvremenu obogatio, ne znam.
Ne bi valjalo da je neko ko nije toliki bogatun, pa uzmi u obzir da moramo mjenjati komplet ekipu iz korijena, pa dugovi, pa i sam porez u Italiji gdje sve placas duplo, ako Berla od 8 biliona to nije mogao, pa gdje ce onda ovaj koji tezi 3 puta manje? Jedino dobro u svemu tome je sto znam da voli Milan i da nece ni on predati klub u ruke svakome, sa te strane mozemo biti mirni.
Pa yebemu, bas protiv Verone mozda mozes malo eksperimentisati i dati priliku drugim momcima (koji sigurno ne mogu biti gori), a ovaj od tri vezna postavlja dva defanzivno orijentisana kao da protiv Barselone igramo. Dabogda izgubili.
Joj ovaj Teachbul se cini mi se spominjao prije 2-3 godine i tad sam vidio da kosta oko 2-3 biliona, aj rek'o kontam moze te Berla nositi u zubima, bjezi bolan, al' sad ne mogu naci taj podatak. Negdje procitah na forumima da i on tezi oko 8b, eh sad ili sam ga pomjesao s nekim ili se u medjuvremenu obogatio, ne znam.
Ne bi valjalo da je neko ko nije toliki bogatun, pa uzmi u obzir da moramo mjenjati komplet ekipu iz korijena, pa dugovi, pa i sam porez u Italiji gdje sve placas duplo, ako Berla od 8 biliona to nije mogao, pa gdje ce onda ovaj koji tezi 3 puta manje? Jedino dobro u svemu tome je sto znam da voli Milan i da nece ni on predati klub u ruke svakome, sa te strane mozemo biti mirni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam sad procitao na facebooku na milanfans sa mu se bogatstvo procjenjuje na 1,2 milijardi, nekako malo, ako mislimo da ce se ulagati malo žešće. .. ali cini mi se da ta korporacija vrijedi 10 milijardi tako da moglo bi nesh dobro izaci iz svega, ako nista znamo da Berla ne bi dao svakome da udje u Milan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad tek vidim da sam napisao bilioni, odakle mi samo oni u glavi
Pa dobro, svakako da ne bi pustio svakoga u klub, ali ako je stvarno toliko tezak, pa to jeste malo. Ovo me podsjeca na Interovog vlasnika, 15-20 miliona za igraca maksimum (sto je pojam za nas doduse), al' tim principom se u ovom modernom fudbalu ni jedni ni drugi nece vratiti u vrh ni za sto godina.
Vise sam volio vidjeti onog meksikanca za kojeg znam da bi bacao basnoslovne cifre novca na klub, al' ovako, ne znam bas sta da mislim...valjda znaju sta rade, sta drugo reci.
Mislim, jedan Berlusconi od 8 milijardi vec godinama ne ulaze ni 10 miliona godisnje za igrace, konstantno se zali na velike gubitke novca i onda bi nas iz go.vana trebao spasiti neko ko je tri-cetiri puta jeftiniji. Daj boze na hajr...
Pa dobro, svakako da ne bi pustio svakoga u klub, ali ako je stvarno toliko tezak, pa to jeste malo. Ovo me podsjeca na Interovog vlasnika, 15-20 miliona za igraca maksimum (sto je pojam za nas doduse), al' tim principom se u ovom modernom fudbalu ni jedni ni drugi nece vratiti u vrh ni za sto godina.
Vise sam volio vidjeti onog meksikanca za kojeg znam da bi bacao basnoslovne cifre novca na klub, al' ovako, ne znam bas sta da mislim...valjda znaju sta rade, sta drugo reci.
Mislim, jedan Berlusconi od 8 milijardi vec godinama ne ulaze ni 10 miliona godisnje za igrace, konstantno se zali na velike gubitke novca i onda bi nas iz go.vana trebao spasiti neko ko je tri-cetiri puta jeftiniji. Daj boze na hajr...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo sad citam da je su potpisali neku vrstu predugovora da ce kupiti 25% za cca 250 milijona, te da ce kroz 4-5 godina kupiti cijeli klub...za sada ce valjda uloziti u dovodjenje igraca , Montela dolazi za trenera....sta mislite je li Montela dobro riješenje?
Gori od Allegrija, Seedorfa i Inzaghija ne može biti. Solidno vodi Fiorentinu već dvije-tri godine, zaigrat će vjerovatno drugo uzastopno finale Kupa Italije (CL mu je zahvaljujući onoj drami u Sieni izmakla za dlakumeskalin je napisao/la:sta mislite je li Montela dobro riješenje?
Lično ne bih imao ništa protiv da on preuzme Milan, ako već ne može Conte ili neko veće ime.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma vala da bar ovim mladima daju više šanse uz 5-6 starijih igrača pa bar se čovjek ima čemu nadati da će biti šta od njih dok od ovih starih hljeba nema mogu biti samo gori i gori...
Večeras imam neki dobar osjećaj ali ja sam inače loš prognozer tako da igrajte dvicu
Večeras imam neki dobar osjećaj ali ja sam inače loš prognozer tako da igrajte dvicu
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ja sam malo podjeljen u vezi njega, s jedne strane je svakako bolji i zreliji trener od Seedorfa/Pippa/ili ko im vec dune u glavu, al' s druge strane mi je malo neuvjerljiv i precijenjen, ne znam, jednostavno ga ne vidim kao nekoga ko ce vratiti Milan u vrh.
Volio bih kada bi neko neutralan i upucen u sva desavanja u ligi dao svoj osvrt na ovo, mozda ja i grijesim u vezi njega.
Ali postavlja se pitanje, zbog cega bi on uopste dosao u Milan? Tu je vec godinama u Fiorentini, fino mu je, fino mu ide, ima svu podrsku, ima ekipu koja je u najmanju ruku jednaka nasoj (ako ne i bolja) i iskreno, bio bi budala da riskira i baci sve u vodu radi Milana.
Volio bih kada bi neko neutralan i upucen u sva desavanja u ligi dao svoj osvrt na ovo, mozda ja i grijesim u vezi njega.
Ali postavlja se pitanje, zbog cega bi on uopste dosao u Milan? Tu je vec godinama u Fiorentini, fino mu je, fino mu ide, ima svu podrsku, ima ekipu koja je u najmanju ruku jednaka nasoj (ako ne i bolja) i iskreno, bio bi budala da riskira i baci sve u vodu radi Milana.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gabriel,16. clean sheet u 27 utakmica!
Samo dva gola primio u zadnjih 1000 minuta(11 utakmica).
Šest uzastopnih mečeva bez primljenog gola(540 min.).
Šest uzastopnih mečeva bez primljenog gola(540 min.).
Zadnja izmjena: AgentttB, dana/u 07 mar 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
@francobaresi
Gabriel,16. clean sheet u 27 utakmica!
Šest uzastopnih mečeva bez primljenog gola( 540 min.).
Šest uzastopnih mečeva bez primljenog gola( 540 min.).
@francobaresi
selam alejkum, ja došo po De Sciglia 
Eh, da znas k'o sto ne znas...
ajde iskreno, kada si ga zadnji put gledao? vjerujem, ne bas skoro.
ajde iskreno, kada si ga zadnji put gledao? vjerujem, ne bas skoro.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nikako ove sezone
.. ae pričaj kakav je i jel tol'ko prop'o 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.