La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Yamal nema bitnu utakmicu u karijeri pa se opet hajpa ka da je Diego.
Turku niko i ne spominje pa eto upet u milion minuta manje dao vise golova od ovog.
Turku niko i ne spominje pa eto upet u milion minuta manje dao vise golova od ovog.
Džaba kad ne možeš zabiti koliko oni nazad mogu primiti. Vazda bilo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:21Norvežani najbolji strijelci EPL i La Lige a nema ih na Euru
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Arda je specijalan igrač.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Haaland je kanta, to smo i danas vidjeli. Yamal mora još pure jesti da bi stigao na Ardin nivo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Gledao sam nedavno na yt neku epizodu Petice iz možda neke 2005. kad je zabio gol za Osasunu. Još prije 20 godina igrao u La Ligi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 00:06
Hvala Garcia,hvala Muniain za sve.
Naravno ispraceni su dostojanstveno na San Mamesu

Dao je značajan doprinos u onoj tituli Atletica iz 2014. Neka Španska verzija Thomasa Mullera.
Muniain bio ogroman talenat, od kojeg su se očekivale velike stvari, ali na kraju je na tome samo i ostalo. Bilo je i gadnih povreda koje su ga usporile. Uglavnom, šteta za njega. Vidim da se neće oprostiti od fudbala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Prestani se drogirat'. Narkomančino.
-
- Kontakt:
Mokes je napisao/la: ↑20 maj 2024, 00:38Gledao sam nedavno na yt neku epizodu Petice iz možda neke 2005. kad je zabio gol za Osasunu. Još prije 20 godina igrao u La Ligi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 00:06
Hvala Garcia,hvala Muniain za sve.
Naravno ispraceni su dostojanstveno na San Mamesu![]()
Dao je značajan doprinos u onoj tituli Atletica iz 2014. Neka Španska verzija Thomasa Mullera.
Muniain bio ogroman talenat, od kojeg su se očekivale velike stvari, ali na kraju je na tome samo i ostalo. Bilo je i gadnih povreda koje su ga usporile. Uglavnom, šteta za njega. Vidim da se neće oprostiti od fudbala.

Muniain,kao i svaki fan Bilbaoa,samim time i ja očekivao sam znatno više.
Bile su tu povrede,imaš pravo,ali moje mišljenje je jednostavno da on bolje nije ni mogao.
Prolazili su tu različiti treneri,mijenjale se taktike,on je jednostavno stagnirao.
Imao je tu brzinu,prodor,ali kreativnost i završnica mu je bila uvijek u minusu.
Srecom,odlaskom Garsie i Muniaina,mi fanovi Bilbaoa,nemoramo mnogo da se brinemo,vec se ekipa lagano popunjava,i vec ove sezone imamo njihove nasljednike,mada ruku na srce,ko može naslijediti legendu Raula.
Dobra vijest je da Valverde produžava saradnju sa klubom,igrat ce se Europska liga,mada po igri više od 70% sezone,Bilbao je uz Gironu ,zaslužio LP.
Normalno da se hajpa kad ima 16 godina. Niko nije bio ovako dobar u ovim godinama. Bar ne na ovom nivou.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala Toni, moj jedini i najdrazi midfield maestro ikad

- Shategabri
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
U 34. godini, gospodin nema šta. 

- luckystrike
- Kontakt:
žao mi je. mogao je komotno još jednu sezonu odigrati, u rotaciji.
Remember, remember the 5th of November.
- numanumaye22
- Kontakt:
Najveci syeb Bayerna svih vremena, bez konkurencije.
Kraj ere, ali Real ide dalje.. da se mene pita Luis Alberto iz Lazia je idealan za sredinu Reala.
Naravno da nije ni blizu onoga što je igrao Kroos, to zapravo niko na planeti ne može igrati, i samo će lud čovjek očekivati da će sljedeći na toj poziciji uspjeti zamjeniti Kroosa, ali Alberto znači Joga Bonito i to je ono ćemu treba težiti.
Naravno da nije ni blizu onoga što je igrao Kroos, to zapravo niko na planeti ne može igrati, i samo će lud čovjek očekivati da će sljedeći na toj poziciji uspjeti zamjeniti Kroosa, ali Alberto znači Joga Bonito i to je ono ćemu treba težiti.
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 21 maj 2024, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nakon Xavija, Inieste, Buskeca, Pirla i Zidana najbolji vezni.
Titule i statistika kažu drugačije, tako da ćemo tvoj post uzeti sa dozom subjektivnosti i sa rezervom. Uzmi neki psihodelik, otvori malo mozak, zatupio si.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.