AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 07 mar 2015, 21:06

i opet ce konj ostati na klupi. idi pippo u sto pizdi materini, mrs iz Milana vise :x :x :x :x
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 mar 2015, 21:16

grande Muntari, koji bolid covjece :tokralju: :tokralju:

guziii ih, mamu im yebem :opaopa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 mar 2015, 21:23

milanist je napisao/la:i opet ce konj ostati na klupi. idi pippo u sto pizdi materini, mrs iz Milana vise :x :x :x :x
kakve su to teške riječi prema legendi ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 mar 2015, 21:23

Apsolutni krivac za sve ove loše "igre" je Inzaghi. Neću reći trener jer on to nije. Ko god kaže nešto drugačije totalno griješi. Bonera, Muntari, Cerci i ostatak škarta su zalutali u ovu igru. Ovo ne liči ni na šta. Oni kreću u kontru i Menez sa loptom na širokom i praznom prostoru staje i čeka da se svi protivnički igrači vrate na svoju polovicu. Onda vuče loptu sljedećih 40-ak metara i šalje loptu na idiota Pazzinia koji je okružen čitavom odbranom Verone. To nije greška tih neznalice nego Inzaghia koji je postavio igru.

Fina scena je bila danas kada su navijači Aston Ville uletili na teren. To želim sada da vidim da naši navijači uđu i polome sve i jednog igrača na terenu osim golmana.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 mar 2015, 21:26

Ja gledam Top Gear, ne mogu patnju da podnesem.

Pipo imaš pozdrav, večeras ti je zadnja :opaopa:
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 mar 2015, 21:28

topnik1 je napisao/la:
milanist je napisao/la:i opet ce konj ostati na klupi. idi pippo u sto pizdi materini, mrs iz Milana vise :x :x :x :x
kakve su to teške riječi prema legendi ?
kao igrac legenda.

Kao trener gol k'o lipic, muda, **** i sve ono najgore.
Svanut ce mi kad ova ubleha ode sa klupe, pa covjece gori je i od gospodina Dai Dai Dai-a

:x :x :x :x
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 07 mar 2015, 21:29

I ja jos majmun dajem pare na njih, e jesam glup u pm... nijedne spacne akcije ne mozemo napraviti, a i ko ce ih uciti akcijama kad i sam Pippo je samo stajao ispred protivnickog gola i trpali ga znalci... a ko ce ovdje asistirati, da mi je znati...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 mar 2015, 21:29

Igra bez igre, i na kraju ce izvuci remi ili pobijediti za produžetak agonije
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 mar 2015, 21:30

Mexes im treba svima po jednu vaspitnu opaliti, jeste da je prgav covjek, ali barem nesto galami i pokusaje, bravo za izboren penal.

rekoh ja da ce ubleha ostat na klupi.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 07 mar 2015, 21:36

Zao mi samo sto sam znao zgrijesiti prema Mexesu i Menezu, ali prvi stvarno srcem igra u svakoj utakmici pa logicno da ce u ovako losem timu i biti nervozan... isto tako i Menez, koliko god bio sebican i nervirao me uvijek, zaista nema sa kime odigrati nesto kako valja...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 mar 2015, 21:38

Sto je najzalosnije mi cemo pobjediti sa ovakvom igrom :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 mar 2015, 21:40

Bolid Poli propusta Fiorentinu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2015, 21:45

Ne potrebno skroz, nema mu se sta zamjeriti on ima 18 panjeva u timu, sta ocekivati od njih...pippo je za njih izmislio fudbal, hoce li uciti Cercia kako se izvodi centrasut ili Polia kako se poslati pass na 4 m od sebe??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 mar 2015, 21:47

milanist je napisao/la:Bolid Poli propusta Fiorentinu :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Tačno je da Poli nema pojma ali u ovakvim postavkama njemu se daju lopte da nešto organizuje a on to ne zna. Uvijek sam bio protiv njega ali čovjek se bar trudi za razliku od npr Muntarija i Essiena od kojih nema nikakve koristi. Znači sljedeću utakmicu igraju ili jedan ili drugi a vjerovatno i obojica. Svi znamo kako će tek to izgledati.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 mar 2015, 21:49

Jesu oni panjevi ali ima tu dosta trenerove krivice, nemamo taktiku i način igre, kao ovce su na terenu. I ko gura Muntu i mrtvog Polia već Pipo neznalica. Očekivali smo od njega nekog klinca da ubaci u igru a on rastjerao Nianga, Saponaru i Krisa, iz Primavere klinci kao da su najgori pa ne mogu ni minute dobiti.
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la milanist » 07 mar 2015, 21:52

meskalin je napisao/la:
Ne potrebno skroz, nema mu se sta zamjeriti on ima 18 panjeva u timu, sta ocekivati od njih...pippo je za njih izmislio fudbal, hoce li uciti Cercia kako se izvodi centrasut ili Polia kako se poslati pass na 4 m od sebe??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pa covjece nemamo ni jedne akcije kako treba evo vec koliko utakmica?, nema ideje na terenu, nema zara, borbe, trke nista, to je do trenera po meni. ima ovdje solidnih i kvalitetni igraca, ali ovaj bolid na klupi je i njih utopio u sivilo.
Tačno je da Poli nema pojma ali u ovakvim postavkama njemu se daju lopte da nešto organizuje a on to ne zna. Uvijek sam bio protiv njega ali čovjek se bar trudi za razliku od npr Muntarija i Essiena od kojih nema nikakve koristi. Znači sljedeću utakmicu igraju ili jedan ili drugi a vjerovatno i obojica. Svi znamo kako će tek to izgledati.
ma yebem ja to njegovo trcanje ko muha bez glave pa ajmo reci da se trudi, trudi se i Bonera al stas kad je glup i kad ne zna.

Mexes :tokralju: :tokralju: :tokralju:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 mar 2015, 21:53

Zar je tako teško postaviti formaciju 4-2-3-1 gdje će tu dvojicu defanzivaca igrati De jong i recimo van Ginkel, trojica naprijed sa strana Menez i Cerci koji su brzi i imaju prostora za razliku kad ulaze u sredinu. Između njih staviti malog Susa za kojega vjerujem da može nešto uraditi samo ako mu se da prilika. I u napadu Destro ili čak Mexes koji vidimo da može igrati tamo.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 07 mar 2015, 22:01

Na vrijeme sam se ukljucio, po komentarima vidim losa igra opet, ali ni Verona nista nije bolja, kako god bolje 3 boda nego 1 ili nijedan iz ove tekme...losa strana ova 3 boda je sto ce Pipo ostati na klupi i vec sljedece kolo ocekujem kiks.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 mar 2015, 22:13

Slabo je ovo jos uvjek, bas slabo. Naprijed ova trojica se previse trose, trkom nadoknađuju nekreativnost sredine terena. Nema tranzicije, nema dobre organizacije konstantno. Previse nasa igra zavisi od napadaca, ako nisu raspolozeni onda nam je gledat patnju zagarantovano. Mexes odlican veceras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 07 mar 2015, 22:15

Ovdje fali najvise jedan pravi vodja na terenu.Kad bi ti rekao da stojis 90 minuta pored korner zastavice ima da ides iste sekunde i samo da pita na kojoj strani da stoji.
Svi igraju za sebe,sve su to zvjezdice kojima bi Luis Nazario de Lima donosio vodu.Da Bog sacuva..
Fali i previse jedan kapiten u pravom smislu te rijeci,autoritet u krvi i mesu.
Trenera nema potrebe da pominjem,davno prezvakana tema.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.