Bas neko ide uopste u Zenicu, ako to nije utakmice protiv Celika ili reprezentacija?fukara87 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 19:54Ma nek nas prate, s njIma ne treba uopste ulazit u rasprave, za mene su Sarajlije gospoda u odnosu na Zenicane, vise volim u Sarajevo otic svakako
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije to onaj Suljic sto mu se duzno pare, ovaj je uvijek ispod loze sjedi i blizak prijatelj predsjednika skupstineDamirT je napisao/la: ↑16 okt 2025, 18:56Otkud uopste ovo gofno da bude pravni zastupnik?Fudbalski klub Sloboda mogao bi ostvariti saradnju sa turskim prvoligašem Trabzonsporom.
Murat Iskender, potpredsjednik turskog velikana, danas su sastao sa Suadom Suljićem, pravnim zastupnikom Slobode. Kako saznaje Faktor njih dvojica su razgovarali o poslovno tehničkoj saradnji dva kluba.
Ona bi se ogledala u tome da bi klubovi zajednički radili edukacije trenera, ali i da bi mogli razmjenjivati igrače.
Iz Trabzonspora su pozvali delegaciju Slobode da budu njihovi gosti, što će se, kako saznajemo, dogoditi tokom zimske pauze.![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
To je taj što me se dužno, bio je u loži sa Azmirom zadnju utakmicu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Mozda imaju neku kombinaciju da prebijaju dug
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Mislim da su Azmir i advokat Suljic od prije u nekom dogovoru da bi ovi kokuzi odstupili, ne bi oni tek tako otisli, ponestalo para, zaigrali se malo vise, zato Nosonja place, najgora varijanta da je sam sebe ubijedio da je neki faktor pa ga ljudi pomnozili sa nulom...sad moze pisati memoare po svom FB kao i ostali fake face po FB......
P.S. Danas je i bod u Gracanici jednak porazu.....bolje od tri utakmice dvije pobijediti i jednu izgubiti
nego u tri utakmici uzeti po bod, izgubili nesretno od Banovica sad dvije dobiti, Gracanicu i Olovo.....hajmo manekeni....yebo vas onaj ko vas sastavi (Azmir). 
P.S. Danas je i bod u Gracanici jednak porazu.....bolje od tri utakmice dvije pobijediti i jednu izgubiti

Vratili smo u zivot Banovice a evo izgleda cemo i Gracanicu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma nema ovdje hljeba. Pola ovih igraca nije ni za fudbala uopste vise.
Sto prije Azmir shvati da uci nece sa ovim igracima, bit ce nam lakse svima. Neka se okrenu rjesavanju dugovanja ovu sezonu. Nije sramota ni ovdje igrati jednu-dvije sezone, ako se napravi neki plan za naredni period.
Sto prije Azmir shvati da uci nece sa ovim igracima, bit ce nam lakse svima. Neka se okrenu rjesavanju dugovanja ovu sezonu. Nije sramota ni ovdje igrati jednu-dvije sezone, ako se napravi neki plan za naredni period.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav gol abidovica svaka cast bit ce iz keca u dvicu azmir u spicu hahaha
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Zamalo i njih da pocastimo sa 3 boda

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Loše.Uzas.
-
- Kontakt:
Denise podhitno rastjeraj te penzionere Nema od njih ništa samo patnja Uzmi juniore i sa njima bolje češ proči Bratstvo im očitalo lekciju i po svemu zaslužili su pobjedu jaganjac svaki duel išao na prekršaj a mogao je komotno proči Kad zadnjeg ne pobijediš nemaš šta tražiti Svima im **** ČITAVO PLEME
-
- Kontakt:
Prava mesarska utakmica, ne smijem ni pomislit na sta bi ovo ličilo bez Saida. Jaganjac i Meśinović su se trudili koji će biti gori na terenu danas. Secerovic nema snage za vise od 55 minuta utakmice. Bilo je prostora da se ovo dobije, ali smo jednostavno bili loši da to iskoristimo. Opet svaka čast Saidu!!
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
- Kontakt:
Od Mesinovica i Jaganjca od pocetka prvenstva nema nista. Na zimu odmah rascistit s njima.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:53Prava mesarska utakmica, ne smijem ni pomislit na sta bi ovo ličilo bez Saida. Jaganjac i Meśinović su se trudili koji će biti gori na terenu danas. Secerovic nema snage za vise od 55 minuta utakmice. Bilo je prostora da se ovo dobije, ali smo jednostavno bili loši da to iskoristimo. Opet svaka čast Saidu!!
Nek se sramote svi ostali na terenu da Said kao najstariji igrac najvise se krece i trci.
Volim tebe, više od sebe
Ova ekipa je katastrofalno fizicki nespremna.....ko je ovu ekipu kondiciono spremao oduzeti mu licencu, jednostavno nemaju snagu, greske tipicne zbog lose fizicke spreme, dekoncentrisani, pogotovo na ovakvim terenima....broj 4, 7 i 77 katastrofa.....kolko sam mogao vidjeti....
Znas koliko su losi kad je Said najbolji na terenu. Naravno, nista protiv njega, nego govorim da je "starac" najbolji igrac na terenu pored ovih mladjih. Pola ovih na pauzi odyebati, bolje pusti juniore umjesto ovih par nek igraju. Ne bi gori bili sigurno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bod po bod opstanak.
Iz jednostavnog razloga je tako, covjek trenira i aktivno igra tenis za razliku od ostalih koje je spremio poznati banjalucki trener i njegov pomocnik, popisam im se u diplomu....ovo je toliko ocigledno nespremna ekipa da je za plakati....
Tuga jad i cemer...S obzirom na igre,ako nastave ovako,upitan ce biti opstanak i u ovoj nikad losijoj i slabijoj FL.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Što bi Samid Sabitovic davno nekad reko hajmo voloviiiii
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.