BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Upravo to što @Shminka kaže.
Biće da je bila trenutna bol, jbga. Ja imam informacije da nije ništa ozbiljno, odnosno to su Mirzine riječi, eh sad ako on nešto krije, to je drugo
Biće da je bila trenutna bol, jbga. Ja imam informacije da nije ništa ozbiljno, odnosno to su Mirzine riječi, eh sad ako on nešto krije, to je drugo
Boli njega nešto samo neće da nam kaže 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Re:
Sve osim pobjede na turniru ili minimum finale je ovdje neuspjeh! Nakon ovog turnira brani 80 bodova u Kazablanci, mislim da mora biti maksimalno skoncentrisan na ovaj prvi turnir jer ako tu podbaci, tesko ce i na slijedecem nesto uraditi...taremuha je napisao/la:Džumhur od ponedjeljka u Maroku na Mohammedia challengeru, u prvom kolu protiv Robina Staneka (Češka, ATP 267), prvi je nosilac turnira, fin zrijeb moglo bi se daleko dogurat aBd, al' kod njeg se nikad ne zna.
Re:
Ako ti admin vidi taj avatar odmah ti ide bantaremuha je napisao/la:Džumhur od ponedjeljka u Maroku na Mohammedia challengeru, u prvom kolu protiv Robina Staneka (Češka, ATP 267), prvi je nosilac turnira, fin zrijeb moglo bi se daleko dogurat aBd, al' kod njeg se nikad ne zna.
Re: Re:
Ššboss991 je napisao/la:Ako ti admin vidi taj avatar odmah ti ide bantaremuha je napisao/la:Džumhur od ponedjeljka u Maroku na Mohammedia challengeru, u prvom kolu protiv Robina Staneka (Češka, ATP 267), prvi je nosilac turnira, fin zrijeb moglo bi se daleko dogurat aBd, al' kod njeg se nikad ne zna.
Ta vrsta avatara je zabranjena, ma boli me q 
Damir sutra treci mec na centralnom terenu, trebao bi poceti iza 14.30...
Hvala sto si mi reko ja samo bio promijenio onaj gif hahaboss991 je napisao/la:Ta vrsta avatara je zabranjena, ma boli me q
Damir furiozno krenuo, 2 brejka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ubi Damir ovo dite 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakva je ovo hebačka majica u Staneka 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
remA1 je napisao/la:Kakva je ovo hebačka majica u Staneka
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne može turnir u Maroku proći normalno nikako, opet je zglob izvrnuo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da neće biti ništa strašno, trenutna bol.
Pjanić = Džumhur, obojica imaju staklene zglobove
Pjanić = Džumhur, obojica imaju staklene zglobove
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima sad dan odmora, valjda će biti OK do srijede
Pa dobro je zavrsio ako se malo uganuo 6:1 6:3 suvereno.
Mada ovaj je levat neki teski, znam puno ovih tenisera slabijeg ranga ali ovog prvi put cujem fakat. Stade Stanek u prvoj rundi!
I ne stao!
Sad neki Semper (Tony) Montana ili Ymer. Tih Ymera ima more, neki su mislim nigeri iz Svedske
ne znam koji je ovaj. Jedan od dvojice divljaka koji tu dobije dolazi na degenek slijedeci. Damir ce dobiti 100% osim ako ne bude Nerfid bacio kakav sistem za kladje! 
Mada ovaj je levat neki teski, znam puno ovih tenisera slabijeg ranga ali ovog prvi put cujem fakat. Stade Stanek u prvoj rundi!
Sad neki Semper (Tony) Montana ili Ymer. Tih Ymera ima more, neki su mislim nigeri iz Svedske
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la: Damir ce dobiti 100% osim ako ne bude Nerfid bacio kakav sistem za kladje!
Odlična igra danas, pogotovo u prvih 5 setova gdje ga je bukvalno ubio.
Ponašaj se, čovječe.Effenberg je napisao/la:Jedan od dvojice divljaka koji tu dobije...
Pa sta sam rekao netacno. Jasta su nego divljaci, igraju samo po dzunglama, ja mislim da im je ova Mohamedia vrhunac karijere!shminka je napisao/la:Ponašaj se, čovječe.Effenberg je napisao/la:Jedan od dvojice divljaka koji tu dobije...
Ne sjetih se ni jednog od njih da su igrali kvalifikacije za kakav slabiji ATP a kamoli sta vise. Znaci sabani teski.
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.