Neki spominju da bi se mogao vratiti Seedorf koji je ionako pod nasim ugovorom jos uvijek
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Imaju neki sastanak u svlacionici, Pippo bi mogao biti smjenjen. Mi tim nista ne dobijamo jer nit' cemo ikoga dovoditi niti uopste imamo nekih realnih sansi za Evropu (i da povezemo ludi niz pobjeda, svi konkurenti su jaci sa vecim bodovnim zaostatkom), ali bih volio to radi samog Inzaghija, zao mi ga majke mi, tesko mi je slusati svakakve komentare upucene prema njemu (ne sporim da ih je zasluzio, ali ne mogu to slusati).
Neki spominju da bi se mogao vratiti Seedorf koji je ionako pod nasim ugovorom jos uvijek
ali znam da je dovoljan karakter da to odbije, poslije svega zasluju samo da ih pljune, a ne ucini uslugu. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma zao mi je mene druze, zasto da mi njeg bude zao, zato sto ne zna, sto nije dorastao,sto se kao covjek ne povuce sam, ostao bi ista ona velicina u nasim ocimaa, ovako sama stavlja hljagu na svoje ime, do kada vise?
Dokle da se nerviram, psujem, galamim, razbijam i ostalo, radi cega? covjeka koji jos vise upropascuje svetinju, pa nemogu vala biti ravnodusan nema tog boga, nek dodje ko god oce, ali ovoga mi je dosta vala, yebote led pa ne mogu vjerovati da je neko ovako ters i da tjera nesto svoje, a citav svijet vidi suprotno
Ma bjez ba yebo ovo sve

Dokle da se nerviram, psujem, galamim, razbijam i ostalo, radi cega? covjeka koji jos vise upropascuje svetinju, pa nemogu vala biti ravnodusan nema tog boga, nek dodje ko god oce, ali ovoga mi je dosta vala, yebote led pa ne mogu vjerovati da je neko ovako ters i da tjera nesto svoje, a citav svijet vidi suprotno
Ma bjez ba yebo ovo sve
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gospodo, prvo moraju otići Galliani i Berlusconi,pa onda i svi ostali! Klub treba jedan restart,da krene od nule,sa novom garniturom ljudi koji nisu ostali u 90-im godinama.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U tome je sva prica. Nova se kuca pravi sa novim temeljima,ne promjenom krova samo.
Koji god bio na klupi,bilo da je to Pipo,Conte,Klopp,Cholo ili ne znam ti ko vise,nece biti dugotrajno rjesenje sa ovakvom upravom.
Pipo je najmanji krivac,covjek hoce da je trener,da se uci,ugledao sansu da vodi Milan i zasto ne. Nije on sam sebe postavio na tu poziciju,UPRAVA ga postavila.
Koji god bio na klupi,bilo da je to Pipo,Conte,Klopp,Cholo ili ne znam ti ko vise,nece biti dugotrajno rjesenje sa ovakvom upravom.
Pipo je najmanji krivac,covjek hoce da je trener,da se uci,ugledao sansu da vodi Milan i zasto ne. Nije on sam sebe postavio na tu poziciju,UPRAVA ga postavila.
-
farukzidane
- Kontakt:
Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzas
-
celikmilan
- Kontakt:
15 minuta do kraja i on umjesto napadača uvodi užasnog stopera a u sudijskom vremenu mijenja napadača za napadača kad bi trebalo da zatvara utakmicu a ne u 75-oj minuti. Znači, nema pojma o trenerskom poslu. Inzaghi napolje.
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 08 mar 2015, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
druze faruce ipak je Seria B sinonim za vasfarukzidane je napisao/la:Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzas
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
pusti ba zelje nekihmilanist je napisao/la:druze faruce ipak je Seria B sinonim za vasfarukzidane je napisao/la:Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzasneka hvala
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Kao prvo posrašše mi se u pijanku, kao drugo yebem čitavu upravu kao trećee Forza Milan 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nije ti lako, ovamo te handri Milan, ovamo za Selju navijašFaraonTM je napisao/la:Kao prvo posrašše mi se u pijanku, kao drugo yebem čitavu upravu kao trećee Forza Milan
Bježi mi sotono sa posta
Milan handri al' zato je plavi vlak mnogo jak
Milan handri al' zato je plavi vlak mnogo jak
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sto napadate Pippa sto je izveo cenrarfora i ostavio 2 napadaca krilna, to bi 99% trenera uradilo, problem je u losim igracima, pa Mesxes i Boketi su bili pored onoga lika Mexes ga gurnu onaj kreten ga udari nogom u glavu, a lik je pored toga uspio asistirati, nije to Pippova greska nego invalida sto igraju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 08 mar 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
- IlFantasista
- Kontakt:
Na ovo se moram nadovezati. Milan je početkom 80-ih godina prošlog vijeka dva puta igrao u Seriji B, jednom je izbačen drugi put je ispao na terenu.milanist je napisao/la:druze faruce ipak je Seria B sinonim za vasfarukzidane je napisao/la:Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzasneka hvala
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Pa ljubav prema fudbalskom klubu je uvijek veća kada je klub u lošoj situaciji, nego u kada je u odličnoj. To je svugdje tako. Samo je problem što se fudbalski klub obično bira onda kada je u odličnoj situaciji.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ma nema logike ovo vise ni komentarisati. Milion puta smo vec rekli sta je potrebno ovom klubu i to je to![]()
Prekid za Milan,Antoneli jedini igrac ispred gola Verone,dovoljan pokazatelj gdje smo i koliko je sati![]()
Sumnjam da ce Pipo i nakon ovog dobiti otkaz,izgubio se i on. Necu mu psovati i kleti ga,njegov doprinos kao igraca ovom klubu je ogroman. Cak kad je ekipa trebala da uzme 3 boda protiv Verone on je sve naopako radio i sam je sebi uzeo bodove. Iz kola u kolo cekam da casno ode ali nema ni od toga izgleda nista.
I mislim da smo mi najnapaceniji i najvjerniji navijaci ne samo na ovom forumu,nego na planeti. Ja ne znam odakle nam ovolika ljubav pa trpimo sve ovo.![]()
Forza Milan!!
Kun fejekun!
Evo mogao bi nam kao i Brocchi doci
Ma neam pojma vise, nek' dodje bilo ko osim Pippa/Tasottija da izduramo ovu sezonu do kraja (makar eto da se pokusa dogurati do LE, dobro bi nam dosao pozitivni sok), a onda od iduce sezone smisljati kako dalje. Joj boze, po koji put ovo pricam i svaki put sve isto, sve ambicije nam se svode "od iduce sezone" i tako vec skoro trecu godinu... 
Ma gdje nije njegova greska, dva gola smo izmuzli iz nicega, citavu utakmicu se branimo od yebene Verone da bi na kraju lik 20 minuta prije kraja napravio izmjenu stoper za napadaca. Kao sto je vec neko rekao, pa oni su se dole sudarali jer nisu imali veze sta igraju (pa alo covjece, tri stopera, dva beka, dva defanzivna veza i samo Menezom naprijed kao ofanzivac), pa ja u zivotu nisam vidio nesto takvo.
Umjesto da se mali Suso ubacio da ih osvjezi, Ginkel da malo stane na loptu umjesto onog konja, da su dali gas da damo treci gol i dokrajcimo ih, on vec u 50-tom minutu kukavicki zatvara utakmicu od jedne Verone koja je citavu utakmicu bila bolja i konkretnija, pa to je van pameti.
Ma gdje nije njegova greska, dva gola smo izmuzli iz nicega, citavu utakmicu se branimo od yebene Verone da bi na kraju lik 20 minuta prije kraja napravio izmjenu stoper za napadaca. Kao sto je vec neko rekao, pa oni su se dole sudarali jer nisu imali veze sta igraju (pa alo covjece, tri stopera, dva beka, dva defanzivna veza i samo Menezom naprijed kao ofanzivac), pa ja u zivotu nisam vidio nesto takvo.
Umjesto da se mali Suso ubacio da ih osvjezi, Ginkel da malo stane na loptu umjesto onog konja, da su dali gas da damo treci gol i dokrajcimo ih, on vec u 50-tom minutu kukavicki zatvara utakmicu od jedne Verone koja je citavu utakmicu bila bolja i konkretnija, pa to je van pameti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- grobar1099
- Kontakt:
Svaka cast vama sto mozete navijati za ovakav klub, ali ja im zelim da se ugase, avion im se srusio dabogda kad budu isli na sljedece gostovanje!!
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
-
farukzidane
- Kontakt:
Ako navijas za neki klub u ovom slucaju za milance...onda se raspitas bolje pa vidis sinonim Seria B kome pripada i ko je vise puta tamo boravio...kad procitas onda se javi brate..pozzmilanist je napisao/la:druze faruce ipak je Seria B sinonim za vasfarukzidane je napisao/la:Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzasneka hvala
-
farukzidane
- Kontakt:
grobar1099 je napisao/la:Svaka cast vama sto mozete navijati za ovakav klub, ali ja im zelim da se ugase, avion im se srusio dabogda kad budu isli na sljedece gostovanje!!
Realnija je opcija fuzija dva kluba...svakako su bili jedan klub....ne treba biti previse kritican..ja im ne zelim to sto ti...ali fuziju DA...nek bar igraju Seriju A. Pozz
Re: Odg: AC Milan
Najbolji su mi ovi, lik kao navijac Juventusa a vise piše na temi Milana. Il si rossonero u srcu il teski provokator. Nije tesko dati pravi odgovor 
Il Club più titolato al mondo!
-
farukzidane
- Kontakt:
Re: Odg: AC Milan
Ni jedno...ni drugo...ja sam realan..nema tu nikakvih provokacija bratemuxa je napisao/la:Najbolji su mi ovi, lik kao navijac Juventusa a vise piše na temi Milana. Il si rossonero u srcu il teski provokator. Nije tesko dati pravi odgovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.