AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 07 mar 2015, 23:26

Imaju neki sastanak u svlacionici, Pippo bi mogao biti smjenjen. Mi tim nista ne dobijamo jer nit' cemo ikoga dovoditi niti uopste imamo nekih realnih sansi za Evropu (i da povezemo ludi niz pobjeda, svi konkurenti su jaci sa vecim bodovnim zaostatkom), ali bih volio to radi samog Inzaghija, zao mi ga majke mi, tesko mi je slusati svakakve komentare upucene prema njemu (ne sporim da ih je zasluzio, ali ne mogu to slusati).

Neki spominju da bi se mogao vratiti Seedorf koji je ionako pod nasim ugovorom jos uvijek :urnebes: ali znam da je dovoljan karakter da to odbije, poslije svega zasluju samo da ih pljune, a ne ucini uslugu. :puke:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 mar 2015, 23:30

Ma zao mi je mene druze, zasto da mi njeg bude zao, zato sto ne zna, sto nije dorastao,sto se kao covjek ne povuce sam, ostao bi ista ona velicina u nasim ocimaa, ovako sama stavlja hljagu na svoje ime, do kada vise?
Dokle da se nerviram, psujem, galamim, razbijam i ostalo, radi cega? covjeka koji jos vise upropascuje svetinju, pa nemogu vala biti ravnodusan nema tog boga, nek dodje ko god oce, ali ovoga mi je dosta vala, yebote led pa ne mogu vjerovati da je neko ovako ters i da tjera nesto svoje, a citav svijet vidi suprotno

Ma bjez ba yebo ovo sve :( :(
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 07 mar 2015, 23:33

Gospodo, prvo moraju otići Galliani i Berlusconi,pa onda i svi ostali! Klub treba jedan restart,da krene od nule,sa novom garniturom ljudi koji nisu ostali u 90-im godinama.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 mar 2015, 23:41

U tome je sva prica. Nova se kuca pravi sa novim temeljima,ne promjenom krova samo.

Koji god bio na klupi,bilo da je to Pipo,Conte,Klopp,Cholo ili ne znam ti ko vise,nece biti dugotrajno rjesenje sa ovakvom upravom.
Pipo je najmanji krivac,covjek hoce da je trener,da se uci,ugledao sansu da vodi Milan i zasto ne. Nije on sam sebe postavio na tu poziciju,UPRAVA ga postavila.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 07 mar 2015, 23:42

Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzas

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 mar 2015, 23:44

15 minuta do kraja i on umjesto napadača uvodi užasnog stopera a u sudijskom vremenu mijenja napadača za napadača kad bi trebalo da zatvara utakmicu a ne u 75-oj minuti. Znači, nema pojma o trenerskom poslu. Inzaghi napolje.
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 08 mar 2015, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 mar 2015, 00:13

farukzidane je napisao/la:Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzas
druze faruce ipak je Seria B sinonim za vas ;) neka hvala :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 08 mar 2015, 00:21

milanist je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:Najbolje bi bilo krenuti iz Serije B.... restat tada uraditi...ovako opet cete se muciti...kao i orosle sezone...tesko da ce biti i sljedeca bolja...jedino se ovdje treneri smjenjuju i invalidi dovode...uzas
pusti ba zelje nekih ;)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 mar 2015, 00:21

Kao prvo posrašše mi se u pijanku, kao drugo yebem čitavu upravu kao trećee Forza Milan :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 mar 2015, 00:30

FaraonTM je napisao/la:Kao prvo posrašše mi se u pijanku, kao drugo yebem čitavu upravu kao trećee Forza Milan :mrgreen:
nije ti lako, ovamo te handri Milan, ovamo za Selju navijaš :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 mar 2015, 00:36

Bježi mi sotono sa posta :mrgreen:

Milan handri al' zato je plavi vlak mnogo jak :cool:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 mar 2015, 00:53

Sto napadate Pippa sto je izveo cenrarfora i ostavio 2 napadaca krilna, to bi 99% trenera uradilo, problem je u losim igracima, pa Mesxes i Boketi su bili pored onoga lika Mexes ga gurnu onaj kreten ga udari nogom u glavu, a lik je pored toga uspio asistirati, nije to Pippova greska nego invalida sto igraju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 08 mar 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 08 mar 2015, 00:55

milanist je napisao/la:
Na ovo se moram nadovezati. Milan je početkom 80-ih godina prošlog vijeka dva puta igrao u Seriji B, jednom je izbačen drugi put je ispao na terenu. :beba:
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 08 mar 2015, 00:58

UrbyEmanuelson je napisao/la:Ma nema logike ovo vise ni komentarisati. Milion puta smo vec rekli sta je potrebno ovom klubu i to je to :crazy:
Prekid za Milan,Antoneli jedini igrac ispred gola Verone,dovoljan pokazatelj gdje smo i koliko je sati :salut:

Sumnjam da ce Pipo i nakon ovog dobiti otkaz,izgubio se i on. Necu mu psovati i kleti ga,njegov doprinos kao igraca ovom klubu je ogroman. Cak kad je ekipa trebala da uzme 3 boda protiv Verone on je sve naopako radio i sam je sebi uzeo bodove. Iz kola u kolo cekam da casno ode ali nema ni od toga izgleda nista.

I mislim da smo mi najnapaceniji i najvjerniji navijaci ne samo na ovom forumu,nego na planeti. Ja ne znam odakle nam ovolika ljubav pa trpimo sve ovo. :?

Forza Milan!!
Pa ljubav prema fudbalskom klubu je uvijek veća kada je klub u lošoj situaciji, nego u kada je u odličnoj. To je svugdje tako. Samo je problem što se fudbalski klub obično bira onda kada je u odličnoj situaciji. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2015, 01:01

Evo mogao bi nam kao i Brocchi doci :yawn: Ma neam pojma vise, nek' dodje bilo ko osim Pippa/Tasottija da izduramo ovu sezonu do kraja (makar eto da se pokusa dogurati do LE, dobro bi nam dosao pozitivni sok), a onda od iduce sezone smisljati kako dalje. Joj boze, po koji put ovo pricam i svaki put sve isto, sve ambicije nam se svode "od iduce sezone" i tako vec skoro trecu godinu... :zzz:

Ma gdje nije njegova greska, dva gola smo izmuzli iz nicega, citavu utakmicu se branimo od yebene Verone da bi na kraju lik 20 minuta prije kraja napravio izmjenu stoper za napadaca. Kao sto je vec neko rekao, pa oni su se dole sudarali jer nisu imali veze sta igraju (pa alo covjece, tri stopera, dva beka, dva defanzivna veza i samo Menezom naprijed kao ofanzivac), pa ja u zivotu nisam vidio nesto takvo. :damn:
Umjesto da se mali Suso ubacio da ih osvjezi, Ginkel da malo stane na loptu umjesto onog konja, da su dali gas da damo treci gol i dokrajcimo ih, on vec u 50-tom minutu kukavicki zatvara utakmicu od jedne Verone koja je citavu utakmicu bila bolja i konkretnija, pa to je van pameti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 08 mar 2015, 01:03

Svaka cast vama sto mozete navijati za ovakav klub, ali ja im zelim da se ugase, avion im se srusio dabogda kad budu isli na sljedece gostovanje!!
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 08 mar 2015, 01:14

milanist je napisao/la:
Ako navijas za neki klub u ovom slucaju za milance...onda se raspitas bolje pa vidis sinonim Seria B kome pripada i ko je vise puta tamo boravio...kad procitas onda se javi brate..pozz :kafa:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 08 mar 2015, 01:18

grobar1099 je napisao/la:Svaka cast vama sto mozete navijati za ovakav klub, ali ja im zelim da se ugase, avion im se srusio dabogda kad budu isli na sljedece gostovanje!!

Realnija je opcija fuzija dva kluba...svakako su bili jedan klub....ne treba biti previse kritican..ja im ne zelim to sto ti...ali fuziju DA...nek bar igraju Seriju A. Pozz :thumbup:

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 08 mar 2015, 01:47

Najbolji su mi ovi, lik kao navijac Juventusa a vise piše na temi Milana. Il si rossonero u srcu il teski provokator. Nije tesko dati pravi odgovor ;)
Il Club più titolato al mondo!

farukzidane
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la farukzidane » 08 mar 2015, 02:01

muxa je napisao/la:Najbolji su mi ovi, lik kao navijac Juventusa a vise piše na temi Milana. Il si rossonero u srcu il teski provokator. Nije tesko dati pravi odgovor ;)
Ni jedno...ni drugo...ja sam realan..nema tu nikakvih provokacija brate

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.