ne mogu vjerovati da se jos neko sjeca milaka, meni komsija bio uvijek smo ga u kvartu pobjeđivali na male kad igramo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zanima me nesto
Sta je po vama ispravnije,da nakon lose utakmice posaljes igrace za kaznu da treniraju, ili da im objasnis greske i popravljas to?
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje
Sta je po vama ispravnije,da nakon lose utakmice posaljes igrace za kaznu da treniraju, ili da im objasnis greske i popravljas to?
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Historicar
- Kontakt:
To je mislim Kodro radio.Joj kad se sjetim, njegovog mandata, da ga nismo otpustili, nikad titulu, ne bi vidjeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:16Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:19Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:16Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad se sjetim tog atomsko-napadačkog fudbala, tog gegenpressinga, nešto što kod nas nije viđeno, samo što nismo imali strpljena. Čuvena prijateljska tekma s Mariborom u Antaliji i formacija 4-2-4 je bila odlična, Simeunović briljirao. Nakon te tekme je Kruno bio začuđen, nikad u životu to nije vidio, pa rekao da ne treba tako igrati već da treba skupljati bodove. Naš mag mu odgovara s "kakvi bodovi u prijateljskoj utakmici" i tu me je kupio.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:51E yebi seAlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:18Jedino zlatno vrijeme koje ja pamtim je vrijeme Miodraga Ješića.![]()
![]()
Minus Upravi je ovaj manjak interesovanja za streaminge. To se sve da odraditi sad pa sad, uz minimalna ulaganja za klub kao što je FKS. Ako se već pravilno uzdižemo na svim nivoima, onda je vala vrijeme i ovaj segment da se unaprijedi, odnosno stvori jer ga nikad i nije bilo. 3x manji klubovi paze na te stvari i uspjevaju to realizovati, a da mi ne možemo. Jednostavno manjak interesovanja za to i to je jedina kvaka. Hajde da je to nešto skupo i ebeno za odraditi, pa hajde, ali za ovo nema opravdanja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobro smo mi tusnuli Stanojevica...
Nesto gledamu ovu Ankaru, nema ga ni na klupi...
Nesto gledamu ovu Ankaru, nema ga ni na klupi...
Te godine ne bismo vjerovatno, al da je uprava tad stala iza njega a ne iza "Bacchus boysa", ko zna da li bi bilo tog "crnog" perioda 2016 - 2018. Strašno lijep fudbal se igrao, Želju na Grbavici uništili igrom i da se Duljević nije previše zayebavao, 1:4 je hladno moglo završit.Historicar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:15To je mislim Kodro radio.Joj kad se sjetim, njegovog mandata, da ga nismo otpustili, nikad titulu, ne bi vidjeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Klub jedino može s nekim dogovoriti prijenos (barem 1 ili 2 kamere i grafička obrada).
Tako su znale biti tekme na **.ba, StreamingBa i StreamingHr
Tako su znale biti tekme na **.ba, StreamingBa i StreamingHr
E nek si je, jarane...MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:19Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:16Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje![]()
Ma da hoće nać, više mi je...
Misle li ovi počinjat, izgorih više.
Evo jaran i ja već dvije kruuške svukli i gledamo u mobitel isto budale.
Kovačević
Šabanović Miličević Šerbečić Pidro
Oremuš Đokanović
Jukić Salčin Tatar
Ahmetović.
Volio bih vako da izađu
Kovačević
Oremuš Đokanović
Jukić Salčin Tatar
Ahmetović.
Volio bih vako da izađu
-
michplatini
- Kontakt:
Na desnom beku ti je HodžićVenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:18Misle li ovi počinjat, izgorih više.
Kovačević
Oremuš Đokanović
Jukić Salčin Tatar
Ahmetović.
Volio bih vako da izađu
Na štoperu Dupovac i Bešić
Milićević sa Oremušom na zadnjem
Zinedin na ofanzivnom
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo sad viđoh u Oslobođenju
Kovačević
Hodžić Dupovac Bešić Pidro
Miličević Oremuš
Jukić Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Može i ovako, samo da hoće počet više
Kovačević
Hodžić Dupovac Bešić Pidro
Miličević Oremuš
Jukić Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Može i ovako, samo da hoće počet više
Btw u sloveniji Maribor-Celje veliki derbi. Olimpija takođe igra vcrs
Kad ce opet Armenci igrati, bas sam se poželio... 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velika većina je iz druge postave a show će biti kad prvotimci ulete 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 4 gosta.