ne mogu vjerovati da se jos neko sjeca milaka, meni komsija bio uvijek smo ga u kvartu pobjeđivali na male kad igramo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne mogu vjerovati da se jos neko sjeca milaka, meni komsija bio uvijek smo ga u kvartu pobjeđivali na male kad igramo
To je mislim Kodro radio.Joj kad se sjetim, njegovog mandata, da ga nismo otpustili, nikad titulu, ne bi vidjeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Sta je po vama ispravnije,da nakon lose utakmice posaljes igrace za kaznu da treniraju, ili da im objasnis greske i popravljas to?
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje
Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Sta je po vama ispravnije,da nakon lose utakmice posaljes igrace za kaznu da treniraju, ili da im objasnis greske i popravljas to?
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje
Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:16Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:19Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:16Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje![]()
Kad se sjetim tog atomsko-napadačkog fudbala, tog gegenpressinga, nešto što kod nas nije viđeno, samo što nismo imali strpljena. Čuvena prijateljska tekma s Mariborom u Antaliji i formacija 4-2-4 je bila odlična, Simeunović briljirao. Nakon te tekme je Kruno bio začuđen, nikad u životu to nije vidio, pa rekao da ne treba tako igrati već da treba skupljati bodove. Naš mag mu odgovara s "kakvi bodovi u prijateljskoj utakmici" i tu me je kupio.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:51E yebi seAlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:18Jedino zlatno vrijeme koje ja pamtim je vrijeme Miodraga Ješića.![]()
![]()
Te godine ne bismo vjerovatno, al da je uprava tad stala iza njega a ne iza "Bacchus boysa", ko zna da li bi bilo tog "crnog" perioda 2016 - 2018. Strašno lijep fudbal se igrao, Želju na Grbavici uništili igrom i da se Duljević nije previše zayebavao, 1:4 je hladno moglo završit.Historicar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:15To je mislim Kodro radio.Joj kad se sjetim, njegovog mandata, da ga nismo otpustili, nikad titulu, ne bi vidjeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
E nek si je, jarane...MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:19Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:16Išibaš ih...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:08Zanima me nesto
Naravno,svako svoje, ali po meni ispravnije je da popravljas greske jer trcanje u prazno nije rijesenje![]()
Ma da hoće nać, više mi je...
Na desnom beku ti je HodžićVenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:18Misle li ovi počinjat, izgorih više.
Evo jaran i ja već dvije kruuške svukli i gledamo u mobitel isto budale.
Kovačević
Šabanović Miličević Šerbečić Pidro
Oremuš Đokanović
Jukić Salčin Tatar
Ahmetović.
Volio bih vako da izađu
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Rajvosa4ever, sarajevo19461987, Vanja8, Varijantas8 i 89 gostiju.