FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Realno, odavno nekog nisu razmontilrali, kao Engleze u drugom poluvremenu veceras.
6 za 60min...
EDIT: 7 za 70
Zadnja izmjena: harko35, dana/u 18 mar 2026, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ovaj Lavcina mnogo kaki
U drugom im se nema sta zamjeriti, perfektno 
A jbo ga grob i povreda
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nista,sranje protiv atletica ako garcia ne bude branio
E jbg, ova ozljeda Joana nije nikako sad dobra.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne daj Bože kontrolisati utakmicu. Barcelonine utakmice su žestok roller coaster, ni večeras nije bila iznimka.
Raph brutalan večeras, 2 gola, 2 asistencije.
Joan istegnuće mišića lista lijeve noge. Pauza 15-ak dana, trebalo bi da bude spreman za Atleti batallas.
Raph brutalan večeras, 2 gola, 2 asistencije.
Joan istegnuće mišića lista lijeve noge. Pauza 15-ak dana, trebalo bi da bude spreman za Atleti batallas.
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 18 mar 2026, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Čestitke Barceloni na prolasku. Odlično, idemo dalje.
Pročitati neke komentare ovdje je uvijek zabavno i smiješno. Čovjek se nasmije. Ovo nije klub navijača Barcelone, nego klub letača pred rudu.
Džaba nekima govoriti, ne mogu se suzdržati od pljuckanja. Evo ni sad, umjesto da su veseli, 1/4 finale UCL, lijepa cifra zarađena, ekipa odlično odigrala u drugom poluvremenu. U prvom napravljeno nekoliko grešaka u dijelu terena gdje se to ne smije, ali nisu iskorištena 3 zicera.
Golovi više-manje plod izuzetnih akcija koje samo izgledaju jednostavnima.
Nikom ne pada pamet reći, zaletio sam se, pogriješio, ne daj bože izvinuti se za napisane gluposti. Umjesto da pohvale, naravno, ne može ništa pozitivno, nego se o povredama piše. Nije ni meni to pravo, sit sam ozljeda, ali u prvom redu treba ekipi čestitati na današnjoj utakmici.
Da ponovim, odlična igra, prolazak dalje, samo tako, korak po korak.
Pročitati neke komentare ovdje je uvijek zabavno i smiješno. Čovjek se nasmije. Ovo nije klub navijača Barcelone, nego klub letača pred rudu.
Džaba nekima govoriti, ne mogu se suzdržati od pljuckanja. Evo ni sad, umjesto da su veseli, 1/4 finale UCL, lijepa cifra zarađena, ekipa odlično odigrala u drugom poluvremenu. U prvom napravljeno nekoliko grešaka u dijelu terena gdje se to ne smije, ali nisu iskorištena 3 zicera.
Golovi više-manje plod izuzetnih akcija koje samo izgledaju jednostavnima.
Nikom ne pada pamet reći, zaletio sam se, pogriješio, ne daj bože izvinuti se za napisane gluposti. Umjesto da pohvale, naravno, ne može ništa pozitivno, nego se o povredama piše. Nije ni meni to pravo, sit sam ozljeda, ali u prvom redu treba ekipi čestitati na današnjoj utakmici.
Da ponovim, odlična igra, prolazak dalje, samo tako, korak po korak.
Forumski navijaci, kaze visoka linija kad dodjemo na bekog ozbiljnijeg ima da popusimo glat, sad odjednom newcastle rage pa nije bio penal nad raphinjom, pa poljska klada, pa tam pa vam, jedete ****, Barca nikad nije igrala ofanzivnije niti ljepse, flicku ugovor na 10 godina... visca Barca uživajte malo, bez ikakvih transfera malte ne jedni smo od najjacih na svijetu, pozdrav pravim. CUlesima
- JayCatwright
- Kontakt:
Raphael Dias Belloli najbolji brazilski igrač u historiji blaugrane
Ili sto bi znalci s ove teme rekli bolji Nico Williams
Ili sto bi znalci s ove teme rekli bolji Nico Williams
Joan bi mogao biti spreman za Atletico.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne obazirite se na njihove pizdarije. Dobra tekma, nadamo se samo da povrede nisu ozbiljnije.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sta je sa joanom na kraju?
Rafinja na dobrom putu da postane istinska legenda kluba. Odavno se nije pojavio brazilac sa ovolikom željom za uspjehom u fudbalu. Ko da ga je svabo pravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.