samocelik je napisao/la:Deron brat se izvrno, nije nešto dobar..
Liči mi na Meevlida kada su ga snajperom skinuli

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
samocelik je napisao/la:Deron brat se izvrno, nije nešto dobar..
Liči mi na Meevlida kada su ga snajperom skinuli
Evropa je **** za NBA. Sve je jos moguce sto se tice Mirze i Bruklina. Nadam se da se Williams nije opet povrijedio.plavipatriota je napisao/la:na njegovom mjestu bih se vratio u evropu..
padobranachosicz je napisao/la:Ma slab je, svaku utakmicu isto,... Bzvz bolje da sam oso leci
trebao si.hosicz je napisao/la:Ma slab je, svaku utakmicu isto,... Bzvz bolje da sam oso leci
to je toheski je napisao/la:Čudo ga niko nije napao što je isforsirao tricu pred kraj, a stalno ga napadate što ne uzima više šuteva, što ne forsira. Šta vam je kritičari, ohladite malo, ne ide sve tako lahko.
Nije idealno, ali nije ni približno loše kao što se ovdje piše. I puno veći i dokazaniji igrači se muče večeras, jednostavno je takva noć.
Što se tiče odbrane, jest ispao par puta bezze ali sve ostalo je bila u najmanju ruku solidna odbrana. Ne bi inače igrao ovoliko, kao i sami kraj utakmice.
realno, boli me qrac za brooklyn.. da bog da svaku gubili, a on davao 25+samirr je napisao/la:sledeca protiv Dallasa oni mu odgovaraju ni ovo veceras napadacki nije bilo loše , ali mi smo proklet narod hocemo da Mirza igra dobro a i da Brookly pobjeđuje, a kad su pobjeđivali a Mirza bio loš napadacki tad nam nije valjalo. Laku noć.
Ma naravno brate, ali Bogami u par navrata je u odbrani opasno zakazao.heski je napisao/la:Čudo ga niko nije napao što je isforsirao tricu pred kraj, a stalno ga napadate što ne uzima više šuteva, što ne forsira. Šta vam je kritičari, ohladite malo, ne ide sve tako lahko.
Nije idealno, ali nije ni približno loše kao što se ovdje piše. I puno veći i dokazaniji igrači se muče večeras, jednostavno je takva noć.
Što se tiče odbrane, jest ispao par puta bezze ali sve ostalo je bila u najmanju ruku solidna odbrana. Ne bi inače igrao ovoliko, kao i sami kraj utakmice.
Dobar odgovor.plavipatriota je napisao/la:realno, boli me qrac za brooklyn.. da bog da svaku gubili, a on davao 25+samirr je napisao/la:sledeca protiv Dallasa oni mu odgovaraju ni ovo veceras napadacki nije bilo loše , ali mi smo proklet narod hocemo da Mirza igra dobro a i da Brookly pobjeđuje, a kad su pobjeđivali a Mirza bio loš napadacki tad nam nije valjalo. Laku noć.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.