Jel samo za clanove ili?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1belosevic28 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:32Meni je sasvim ok da npr sifra zia ulazak na stream bide broj clanske karte ili da na neki drugi nacin samo clanovi imaju pristup. Svima puna usta Sarajeva a problem izdvojiti 1,80 KM mjesecno za clansku ?!
Neko upita kakve pogodnosti imaju clanovi, evo imat ce i ovu![]()
Bilo je to davno, kada se tek počelo sa članstvom ja sam se mogao logovati na stranicu FK Sarajevo sa tom šifrom ali nije bilo nekih pogodnostibelosevic28 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:32Meni je sasvim ok da npr sifra za ulazak na stream bude broj clanske karte ili da na neki drugi nacin samo clanovi imaju pristup. Svima puna usta Sarajeva a problem izdvojiti 1,80 KM mjesecno za clansku ?!
Ne vjerujem ja njima ništa više
Sjecam se. Ali vjerujem da je tada i taj segment rijesen cim sami spominju pogodnost za clanove.MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:36Bilo je to davno, kada se tek počelo sa članstvom ja sam se mogao logovati na stranicu FK Sarajevo sa tom šifrom ali nije bilo nekih pogodnostibelosevic28 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:32Meni je sasvim ok da npr sifra za ulazak na stream bude broj clanske karte ili da na neki drugi nacin samo clanovi imaju pristup. Svima puna usta Sarajeva a problem izdvojiti 1,80 KM mjesecno za clansku ?!
![]()
Tako je i najbolje. Evo ja imam clansku i ja sam pitao u kontekstu, jer su oni napisali u sklopu ovog teksta vezanog za Bordo TV, da ce "clanovi imati popust i druge pogodnosti". Da li to znaci da ce se prenos placati kao sto se ono placalo na moja web tv 2 KM po utakmici ako se ne varam.belosevic28 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:32Meni je sasvim ok da npr sifra za ulazak na stream bude broj clanske karte ili da na neki drugi nacin samo clanovi imaju pristup. Svima puna usta Sarajeva a problem izdvojiti 1,80 KM mjesecno za clansku ?!
Znači 25 maraka je leglo a ti se Morto kupaj u kadiAlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:48Zahvalite meni, ovo sam ja vam omogućio. Najbolji kvalitet slike ćete imati, nekoliko kamera, grafiku, komentatora i izjave nakon same tekme. Doduše, i fina uplata je bila od strane Uprave, sad se može i do Neuma.
Da ti se izvinem sto cu sad hupravi morati placati za prenos?AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:48Zahvalite meni, ovo sam vam ja omogućio. Najbolji kvalitet slike ćete imati, nekoliko kamera, grafiku, komentatora i izjave nakon same tekme. Doduše, i fina uplata je bila od strane Uprave, sad se može i do Neuma.
@cartel
Očekujem izvinjenje..![]()
Znaci moze i na rate se uzetibelosevic28 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:32Meni je sasvim ok da npr sifra za ulazak na stream bude broj clanske karte ili da na neki drugi nacin samo clanovi imaju pristup. Svima puna usta Sarajeva a problem izdvojiti 1,80 KM mjesecno za clansku ?!
Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever i 9 gostiju.