Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Igrat cemo kao protiv Luxemburga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Tacno tako !!!MOZAK je napisao/la:E ovako cemo igrat...
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
I ništa drugačije...MOZAK je napisao/la:E ovako cemo igrat...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
jarane ta odbrana(sredina) nam je prespora.. i jahic a posebno rahimic su prespori za francusku...kokakolas je napisao/la:I ništa drugačije...MOZAK je napisao/la:E ovako cemo igrat...
BLUE NATION.
-
- Kontakt:
"Mi smo ekipa koja se ne zna braniti i pored ovakvih sjajnih napadača i veznog reda ne smijemo uopšte razmišljati o isključivoj odbrani našeg gola. Protuv Francuza ću na teren najvjerovatnije izvesti isti sastav kao u petak, s tim da će doći do određenih rokada na terenu. Realnost je da mi moramo zabiti dva gola kako bi računali na sigurnu pobjedu."
Ovo je papetova izjava danas. dakle vjerovatno ista ekipa . određene rokade? ibishevich malo povuceniji i dalje ne znam!
Ovo je papetova izjava danas. dakle vjerovatno ista ekipa . određene rokade? ibishevich malo povuceniji i dalje ne znam!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Principatus
- Kontakt:
To je to sto sam rekao. Mozda Jahica kasnije umjesto Rahimica ubaciti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma Safet je bio i ostao mutljavina ziva-nejasan do kraja. Juce kaze: "da nama i nije bas moranje pobeda kao Francuzima...!"
Safete, svaku utakmicu kuci moras da igras na pobedu, ali svaku, ako zelis EP ili SP da vidis. Znaci, Bosni je ova utakmica vaznija nego Francuzima. Zasto? Zato sto ako BiH dobije ima 100% ucinak, a direktni konkurent zaostaje milju, jos da Rumunija i Belorusija odigraju nereseno bilo bi vrh.
Safete, izvedi opreznu ofanzivnu formaciju i ostavi Misimovica ili Pajnica na klupu, da u slucaju da mec krene u krivo imao jednog kreativnog (friskog), valjanog igraca da uvedes. Ko ti je Joker? Nemas!
Ibisevic ce ti u toj formaciji biti ko tele na ledini. Niti ce imati upotrebljivih lopti po strani, a jos manje ce znati da pomogne u defanzivi. Kojim slucajem ako bih mec i poceo sa Misimovicem i Pjanicem, ja bih Ibisevica na klupu, jer je i ovako dovoljno ofanzivna formacija kojoj bi se brzi Lulic ukljucivao.
1. Hasagic 2. desno Mujdza 3. u sredini Nadarevic do njega 4. Kapitano, a levo 5. Jahic 6. Rahimic (on mora napadati na nekih 40m od gola), desno od njega 7. Ibricic a levo 8. Lulic (obojica sa zadatkom da nadovezuju Rahimica) 9. Pjanic (poluspic) 10. Mismovic play i 11. Dzeko (spic).
Safete, reaguj!
Safete, svaku utakmicu kuci moras da igras na pobedu, ali svaku, ako zelis EP ili SP da vidis. Znaci, Bosni je ova utakmica vaznija nego Francuzima. Zasto? Zato sto ako BiH dobije ima 100% ucinak, a direktni konkurent zaostaje milju, jos da Rumunija i Belorusija odigraju nereseno bilo bi vrh.
Safete, izvedi opreznu ofanzivnu formaciju i ostavi Misimovica ili Pajnica na klupu, da u slucaju da mec krene u krivo imao jednog kreativnog (friskog), valjanog igraca da uvedes. Ko ti je Joker? Nemas!
Ibisevic ce ti u toj formaciji biti ko tele na ledini. Niti ce imati upotrebljivih lopti po strani, a jos manje ce znati da pomogne u defanzivi. Kojim slucajem ako bih mec i poceo sa Misimovicem i Pjanicem, ja bih Ibisevica na klupu, jer je i ovako dovoljno ofanzivna formacija kojoj bi se brzi Lulic ukljucivao.
1. Hasagic 2. desno Mujdza 3. u sredini Nadarevic do njega 4. Kapitano, a levo 5. Jahic 6. Rahimic (on mora napadati na nekih 40m od gola), desno od njega 7. Ibricic a levo 8. Lulic (obojica sa zadatkom da nadovezuju Rahimica) 9. Pjanic (poluspic) 10. Mismovic play i 11. Dzeko (spic).
Safete, reaguj!
-
- Kontakt:
Sta bi sa onim Jasminom Sudicem iz Svedske? Nama itekako fali jedan disciplinovan stoper koji se nece prikljucivati napadu kad' god mu se prilika pruzi. Tandem Spahic/Nadarevic me brine jer obadvojica imaju ogroman radius kretanja na terenu.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
@cole lako je tudjim ku-rcem gloginje mlatiti.cole-ch je napisao/la:Ma Safet je bio i ostao mutljavina ziva-nejasan do kraja. Juce kaze: "da nama i nije bas moranje pobeda kao Francuzima...!"
Safete, reaguj!
P.S mada se slazem sa postavom,barem protiv Francuske.
Vec se i par puta napisala ta slicna formacija.Koja bi bila ''najpametnija''
Ali kako rekoh,sjeti se gloginja.
@Aris ti si fakat komedija.
Ozbiljniji covjek sa karizmom za platu koju Engleski selektor dobije za 15 minuta odmora izmedju tekmi.
Eh da pape je jako neozbiljan,a karizma recimo Cire nam je dala jedan bod od 18 mogucih ,prptiv imalo jacih repki..

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 sep 2010, 17:38, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da Susic, ko selektor jos nista nije pokazao! 3-0 protiv jedne repke koja je sigurno jedna od najgori reprezentacija u Europi (mislim samo da je San Marino, Andorra, i Malta jos zaostale). fora je bila u drugom poluvremenu, ostat u istim tempom. Nasoj repki ne treba preozbiljan covjek, koji jee predugo bio izvan BIH fudbala da mu pomogne. Nego nama treba covjek koji ima karizmu,znanje, a najvise od svega nam treba optimizam i atmosfera znaci jedan motivator= Ciro! svaka cast Papetu ko igracu, ali brate on nije za trenera, vise ga vidim kao direktora u nekom klubu, najbolje bi bilo kad bi recimo on bio u nasem savezu kao direktor kao sto je Pasalic prije bio, ali svi znamo zasto nemoze! Jednostavno nam nikako taj covjek ne lezi!
Repki sutra srecu zelim!

Nemamo niti jednog igrača da može probiti po strani...
-
- Kontakt:
Ta atmosfera i optimizam nam je doslo glave u barazu protiv Portugala. Izjave tipa: **** im mater sine (Ciro uoci utakmice protiv Portugala) su nas itekako kostale. Kazes da Susic nije nista pokazao. Sta je to Ciro pokazao osim onih pobjeda protiv slabe Belgije ? Nama je itekako potreban ozbiljan i realan trener ( vrijeme ce pokazati da li je to Susic ili ne) a ne dvorska luda koja nas bezpotrebno dize u nebesa.aris je napisao/la:Mislim da Susic, ko selektor jos nista nije pokazao! 3-0 protiv jedne repke koja je sigurno jedna od najgori reprezentacija u Europi (mislim samo da je San Marino, Andorra, i Malta jos zaostale). fora je bila u drugom poluvremenu, ostat u istim tempom. Nasoj repki ne treba preozbiljan covjek, koji jee predugo bio izvan BIH fudbala da mu pomogne. Nego nama treba covjek koji ima karizmu,znanje, a najvise od svega nam treba optimizam i atmosfera znaci jedan motivator= Ciro! svaka cast Papetu ko igracu, ali brate on nije za trenera, vise ga vidim kao direktora u nekom klubu, najbolje bi bilo kad bi recimo on bio u nasem savezu kao direktor kao sto je Pasalic prije bio, ali svi znamo zasto nemoze! Jednostavno nam nikako taj covjek ne lezi!Repki sutra srecu zelim!
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
Tu je, Lulic!bayer 04 je napisao/la:Nemamo niti jednog igrača da može probiti po strani...
@harise, samo sa tom formacijom moze se nesto napraviti. Ono sto je Safet forsirao (silovao) u prijateljskim i protiv Lux-a je crtani film.
Ciro je iza sebe imao bogatu karijeru sa dosta uspjeha! nasem narodu treba covjek kao sto je ciro! dosta ti je samo da procitas ili cujes: hebat ce mo im mater, da ce mo im 5 komada!! Nasem narodu treba bolan optimizam, a ne one bicu i zadovoljan sa jednim bodom !! ma kakav jedan treba nam 3!! Ako i sad ne pobjedimo necemo nikad!Sta hoces.ba ? je napisao/la:Ta atmosfera i optimizam nam je doslo glave u barazu protiv Portugala. Izjave tipa: **** im mater sine (Ciro uoci utakmice protiv Portugala) su nas itekako kostale. Kazes da Susic nije nista pokazao. Sta je to Ciro pokazao osim onih pobjeda protiv slabe Belgije ? Nama je itekako potreban ozbiljan i realan trener ( vrijeme ce pokazati da li je to Susic ili ne) a ne dvorska luda koja nas bezpotrebno dize u nebesa.aris je napisao/la:Mislim da Susic, ko selektor jos nista nije pokazao! 3-0 protiv jedne repke koja je sigurno jedna od najgori reprezentacija u Europi (mislim samo da je San Marino, Andorra, i Malta jos zaostale). fora je bila u drugom poluvremenu, ostat u istim tempom. Nasoj repki ne treba preozbiljan covjek, koji jee predugo bio izvan BIH fudbala da mu pomogne. Nego nama treba covjek koji ima karizmu,znanje, a najvise od svega nam treba optimizam i atmosfera znaci jedan motivator= Ciro! svaka cast Papetu ko igracu, ali brate on nije za trenera, vise ga vidim kao direktora u nekom klubu, najbolje bi bilo kad bi recimo on bio u nasem savezu kao direktor kao sto je Pasalic prije bio, ali svi znamo zasto nemoze! Jednostavno nam nikako taj covjek ne lezi!Repki sutra srecu zelim!
to mozda treba tebi... a ja bih rekao da nama treba trener koji ce nas ODVESTI na prvenstvo, ma kakav god on to bio. Ciro nije uspio, red je da se drugi probaju... Ili bi ti da se tata Ciro vrati, pa da ostanemo bez Misimovica?aris je napisao/la:Ciro je iza sebe imao bogatu karijeru sa dosta uspjeha! nasem narodu treba covjek kao sto je ciro! dosta ti je samo da procitas ili cujes: hebat ce mo im mater, da ce mo im 5 komada!! Nasem narodu treba bolan optimizam, a ne one bicu i zadovoljan sa jednim bodom !! ma kakav jedan treba nam 3!! Ako i sad ne pobjedimo necemo nikad!Sta hoces.ba ? je napisao/la:Ta atmosfera i optimizam nam je doslo glave u barazu protiv Portugala. Izjave tipa: **** im mater sine (Ciro uoci utakmice protiv Portugala) su nas itekako kostale. Kazes da Susic nije nista pokazao. Sta je to Ciro pokazao osim onih pobjeda protiv slabe Belgije ? Nama je itekako potreban ozbiljan i realan trener ( vrijeme ce pokazati da li je to Susic ili ne) a ne dvorska luda koja nas bezpotrebno dize u nebesa.aris je napisao/la:Mislim da Susic, ko selektor jos nista nije pokazao! 3-0 protiv jedne repke koja je sigurno jedna od najgori reprezentacija u Europi (mislim samo da je San Marino, Andorra, i Malta jos zaostale). fora je bila u drugom poluvremenu, ostat u istim tempom. Nasoj repki ne treba preozbiljan covjek, koji jee predugo bio izvan BIH fudbala da mu pomogne. Nego nama treba covjek koji ima karizmu,znanje, a najvise od svega nam treba optimizam i atmosfera znaci jedan motivator= Ciro! svaka cast Papetu ko igracu, ali brate on nije za trenera, vise ga vidim kao direktora u nekom klubu, najbolje bi bilo kad bi recimo on bio u nasem savezu kao direktor kao sto je Pasalic prije bio, ali svi znamo zasto nemoze! Jednostavno nam nikako taj covjek ne lezi!Repki sutra srecu zelim!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jedno je sigurno, AKO IH SAD NE POBIJEDIMO, NECEMO NIKAD !!!
Zato, sutra svi na Kosevo !!!
Zato, sutra svi na Kosevo !!!
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Joj, kad cujem ove bolide i njihove bajke o Ćiri..Vodi ga ba kuci, pa nek ti citav dan dize moral, ne govori ti sta narodu treba.
Druze igraci slusaju izjave selektora ne mozes im tek tako nabijati pritisak na ledja jedno je luksemburg a drugo francuziaris je napisao/la:Ciro je iza sebe imao bogatu karijeru sa dosta uspjeha! nasem narodu treba covjek kao sto je ciro! dosta ti je samo da procitas ili cujes: hebat ce mo im mater, da ce mo im 5 komada!! Nasem narodu treba bolan optimizam, a ne one bicu i zadovoljan sa jednim bodom !! ma kakav jedan treba nam 3!! Ako i sad ne pobjedimo necemo nikad!Sta hoces.ba ? je napisao/la:Ta atmosfera i optimizam nam je doslo glave u barazu protiv Portugala. Izjave tipa: **** im mater sine (Ciro uoci utakmice protiv Portugala) su nas itekako kostale. Kazes da Susic nije nista pokazao. Sta je to Ciro pokazao osim onih pobjeda protiv slabe Belgije ? Nama je itekako potreban ozbiljan i realan trener ( vrijeme ce pokazati da li je to Susic ili ne) a ne dvorska luda koja nas bezpotrebno dize u nebesa.aris je napisao/la:Mislim da Susic, ko selektor jos nista nije pokazao! 3-0 protiv jedne repke koja je sigurno jedna od najgori reprezentacija u Europi (mislim samo da je San Marino, Andorra, i Malta jos zaostale). fora je bila u drugom poluvremenu, ostat u istim tempom. Nasoj repki ne treba preozbiljan covjek, koji jee predugo bio izvan BIH fudbala da mu pomogne. Nego nama treba covjek koji ima karizmu,znanje, a najvise od svega nam treba optimizam i atmosfera znaci jedan motivator= Ciro! svaka cast Papetu ko igracu, ali brate on nije za trenera, vise ga vidim kao direktora u nekom klubu, najbolje bi bilo kad bi recimo on bio u nasem savezu kao direktor kao sto je Pasalic prije bio, ali svi znamo zasto nemoze! Jednostavno nam nikako taj covjek ne lezi!Repki sutra srecu zelim!
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Ta atmosfera i optimizam nam je doslo glave u barazu protiv Portugala. Izjave tipa: **** im mater sine (Ciro uoci utakmice protiv Portugala) su nas itekako kostale. Kazes da Susic nije nista pokazao. Sta je to Ciro pokazao osim onih pobjeda protiv slabe Belgije ? Nama je itekako potreban ozbiljan i realan trener ( vrijeme ce pokazati da li je to Susic ili ne) a ne dvorska luda koja nas bezpotrebno dize u nebesa.[/quote]
Ciro je iza sebe imao bogatu karijeru sa dosta uspjeha! nasem narodu treba covjek kao sto je ciro! dosta ti je samo da procitas ili cujes: hebat ce mo im mater, da ce mo im 5 komada!! Nasem narodu treba bolan optimizam, a ne one bicu i zadovoljan sa jednim bodom !! ma kakav jedan treba nam 3!! Ako i sad ne pobjedimo necemo nikad![/quote]
to mozda treba tebi... a ja bih rekao da nama treba trener koji ce nas ODVESTI na prvenstvo, ma kakav god on to bio. Ciro nije uspio, red je da se drugi probaju... Ili bi ti da se tata Ciro vrati, pa da ostanemo bez Misimovica?[/quote]
Po tvojoj logice trebao bi se trener mjenjat svake kvalifikacije ako neuspje? Sto hrvati onda nisi promjenili Bilica? Pape nije trener !!! on je preozbiljan da radi kao selektor kod nas!!
Ciro je iza sebe imao bogatu karijeru sa dosta uspjeha! nasem narodu treba covjek kao sto je ciro! dosta ti je samo da procitas ili cujes: hebat ce mo im mater, da ce mo im 5 komada!! Nasem narodu treba bolan optimizam, a ne one bicu i zadovoljan sa jednim bodom !! ma kakav jedan treba nam 3!! Ako i sad ne pobjedimo necemo nikad![/quote]
to mozda treba tebi... a ja bih rekao da nama treba trener koji ce nas ODVESTI na prvenstvo, ma kakav god on to bio. Ciro nije uspio, red je da se drugi probaju... Ili bi ti da se tata Ciro vrati, pa da ostanemo bez Misimovica?[/quote]
Po tvojoj logice trebao bi se trener mjenjat svake kvalifikacije ako neuspje? Sto hrvati onda nisi promjenili Bilica? Pape nije trener !!! on je preozbiljan da radi kao selektor kod nas!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.