NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Startere ce objaviti u cetvrtak, 27.01.Donnie Darko je napisao/la:kad objavljuju all starove?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Čak se u svemu slažem sa njima inače imaju odlične tekstove,ali ovim su nadmašili sami sebe
Celticsi sigurno igraju najljepšu košarku u NBA timski igraju kad su se sastali KG,Ray i Pierce ja sam ih čak mrzio no zbog njihove igre sam ih zavolio i čak bi mi bilo draže da oni osvoje nego da to budu Spursi.I Spursi igraju lijepo timski inače volim takve ekipe ne volim divljačku košarku pr Miami dadni loptu Wade/Jamesu/Boshu i ne boj se i Lakersi ove godine igraju užasno dok Kelti jednostavno igraju totalnu košarku kao Barca u fudbalu objašnjavaju bit košarke.
Onaj dio o Baronu je najbolji,a Griffin i Gordon se ne smiju razdvojiti nikada jer ono što sada rade je nevjerovatno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ruki Indiane Pacersa Paul George sinoc odigrao jako dobro za nesto vise od 24 minuta dao 17 koseva... 

-
- Kontakt:
John Wall se bas razmahao sa ovim asistencijama, ima na kontu 9.2 na proseku. Odavno nisam video rukija a da je plej da ima ovoliko asiste u ruki sezoni 

haha...ajd ti još jednom pročitaj ovu svoju rečenicu.Tracy McGrady #1 je napisao/la:John Wall se bas razmahao sa ovim asistencijama, ima na kontu 9.2 na proseku.Odavno nisam video rukija a da je plej da ima ovoliko asiste u ruki sezoni

Jesi skonto da si u žurbi prebacivanja s jednog accounta na drugi napisao veliku glupost.

Ako nisi skonto

Nisam znao da je Pietrus po dolasku u Sunse trazio dres s brojem 34 koji je nosio Barkley i koji visi na vrhu dvorane a kako to nije znao a NBA igrac hehe
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Veceras jos jedna dobra tekma Oklahoma vs New orleans...Al ce Durantula jedno 30 da ubode,a westbrook ce izresetati Paula 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
dema je napisao/la:Nisam znao da je Pietrus po dolasku u Sunse trazio dres s brojem 34 koji je nosio Barkley i koji visi na vrhu dvorane a kako to nije znao a NBA igrac hehe
jel si siguran u to?

Meni to cudno,jer lik igra od 2003 u nba i nisam bas siguran da nije znao,al stvarno se ispalio ako to nije znao

ima na NBA kad to saopste Barkley a on kaze ma nema veze nek mu daju moj broj kao on me je jedan od drazih nba igraca,ali jest bruka ne znat toalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:Nisam znao da je Pietrus po dolasku u Sunse trazio dres s brojem 34 koji je nosio Barkley i koji visi na vrhu dvorane a kako to nije znao a NBA igrac hehe
jel si siguran u to?![]()
Meni to cudno,jer lik igra od 2003 u nba i nisam bas siguran da nije znao,al stvarno se ispalio ako to nije znao
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma to nije bruka, ja bi mu zabranio igrati vise u nba... Pa to i deca od 8godina znaju ko je bio charles barkley...zaista veoma glupo od pietrusadema je napisao/la:ima na NBA kad to saopste Barkley a on kaze ma nema veze nek mu daju moj broj kao on me je jedan od drazih nba igraca,ali jest bruka ne znat toalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:Nisam znao da je Pietrus po dolasku u Sunse trazio dres s brojem 34 koji je nosio Barkley i koji visi na vrhu dvorane a kako to nije znao a NBA igrac hehe
jel si siguran u to?![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
T-Mac poludio vec 9poena protiv Dwightovih Orlando magica
ebote sunsi imaju 9/20 shuteva i carter uzme samo 2 shuta
pa ebote
pa ebote
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
T-Mac 14poena u prvoj cetvrtini
...odavno ovako nije dobro odigrao 

T-Mac 14 Pts. 3 assista 2 skoka i jedna ukradena lopta u prvoj cetvrtini, uz to opet sut skoro uz buzzer
ajmo da vidimo 30+ danas sto je jos vaznije je pobjeda ako ikako moguce ali tesko jer osim McGrady-a i Prince niko ne poentira. 

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- alfarouqaminu
- Kontakt:
edo,veoma dobra prva cetvrtina T-Maca,joj kada bi presao 30 poena,zaista odavno ga nisam video da je dao 30...to bi mu trebalo da bi povratio samopouzdanje...mada kako su poceli i pobeda ne bi me cudilaedo3majka je napisao/la:T-Mac 14 Pts. 3 assista 2 skoka i jedna ukradena lopta u prvoj cetvrtini, uz to opet sut skoro uz buzzerajmo da vidimo 30+ danas sto je jos vaznije je pobjeda ako ikako moguce ali tesko jer osim McGrady-a i Prince niko ne poentira.
wolvi
uzma li carter u 2,3,4 cetvrtini vishe shuteva, moze li dat 18 poena
uzma li carter u 2,3,4 cetvrtini vishe shuteva, moze li dat 18 poena
nema potpisa
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je do Cartera, on i jest glavni razlog zbog kojeg sunsi nece uci u playoff. vidi se da covjek nema motiva, vidi se da je tu samo da odradi ovo malo ugovora i onda se prislepat nekom centenderu (lakers, celtics, chicago) za MLE. Stavi Richardsona u ovu ekipu Sunsa i playoff ti ne gine, covjek je druga dimenzija za ovog sadasnjeg Cartera.
Admire Carter veceras nazalost ne ide preko 18
Mozda jedino ako ga trica krene, al sumnjam. U zadnjoj poslovicno ne uzima puno suteva.
Admire Carter veceras nazalost ne ide preko 18

e steta, a brand i randolph mi tako dobro idu
nikad ga vishe necu igrat

nikad ga vishe necu igrat
nema potpisa
- Donnie Darko
- Kontakt:
I ne trebas ga igrat, jer je prilicno nekonstantan, igra kad mu se cefne jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.