Sportski komentatori

Narin
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Narin » 22 nov 2012, 16:16

Admir_Sa je napisao/la:
Narin je napisao/la:
D10S je napisao/la:OBN ako zeli imati ugled ozbiljne televizije mora otpustiti Vugdalica. Ono sto on prica je nedopustivo. Kratak vokabular, neinformisanost, laprdanje svakakvih gluposti, nagadajanje, nikakva potkrijepljenost cinjenicama za bilo sta sto kaze. Od svih komentatora na Balkanu, Vugdalic je daleko najgori. Da Bog sacuva...
Gojko je gori.I da gledas najbolju utakmicu,on te jednostavno uspava sa svojim komentiranjem.
nedavno ja dodjem kuci i vidim na netu ono svedska-engleska 4-2, ibra zabijao makazicama, i prebacim na SK kad ono snimak pocinje, e reko sad da fino uzivam. kad cuh tog gojka odma mi do tekme nije bilo

al lik mensecini sve više i više tekmi prenosi na sportklubu :roll:
Mislim da je on jedan od glavnih tamo,tako da on bira sta ce prenositi.Tako sam negdje procitao.
Npr onaj sa dugom kosom,ne znam mu ime,sto cesto bude u SK studiju,nikad ne prenosi bolje utakmice,uvijek ga stave na sk 4 ili sk 5,a frajer mozda i najbolje vodi utakmice,uz onog Nebojšu ili kako se vec zove.. :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 nov 2012, 16:26

Narin je napisao/la: Mislim da je on jedan od glavnih tamo,tako da on bira sta ce prenositi.Tako sam negdje procitao.
Npr onaj sa dugom kosom,ne znam mu ime,sto cesto bude u SK studiju,nikad ne prenosi bolje utakmice,uvijek ga stave na sk 4 ili sk 5,a frajer mozda i najbolje vodi utakmice,uz onog Nebojšu ili kako se vec zove.. :D
Viškovića :mrgreen: (ako mislimo na istog :D )
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 nov 2012, 23:30

Kemo je veceras izdominirao :mrgreen: Covjek prvi put kad je veceras citao rezultate kaze da je Benfica povela 1:0 protiv Sportinga :lol: :lol: To je par iz 2.portugalske lige koji se je igrao veceras :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 nov 2012, 23:41

Adi_Zepce je napisao/la:Kemo je veceras izdominirao :mrgreen: Covjek prvi put kad je veceras citao rezultate kaze da je Benfica povela 1:0 protiv Sportinga :lol: :lol: To je par iz 2.portugalske lige koji se je igrao veceras :D
Lajvskor :lol: Rezultat do rezultata.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 nov 2012, 23:44

D10S je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Kemo je veceras izdominirao :mrgreen: Covjek prvi put kad je veceras citao rezultate kaze da je Benfica povela 1:0 protiv Sportinga :lol: :lol: To je par iz 2.portugalske lige koji se je igrao veceras :D
Lajvskor :lol: Rezultat do rezultata.
Ja cak mislim da on to s neke kladionice sa TTX-a cita :lol: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 nov 2012, 23:48

mah Vugdalic mi inace toliko ne smeta, jede go.vna al eto naucio se valjda al je stvarno sinoc posebno katastrofalan bio, kad je meni kome inace ne smeta izvukao zivac i to nije malo -onda mozes mislit :P

da nema Adisa katastrofa bi bila, a sto se tice Keme i Spahe ne smetaju mi ni sekund njih , cak sta vise volim gledat tekme kad oni prenose- ziva tekma bude, a poneka greska se mora desiti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 nov 2012, 22:30

nemoj zajebavat da je to izvalio, hahahahaa
nema potpisa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 nov 2012, 22:33

Admir_Sa je napisao/la:
Vejruj da jest, i ja sam to primjetio..pa onda gledam rezultate nije mi jasno šta priča!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 24 nov 2012, 00:22

nekako na bht-u su najnormalniji komentatori ja kad cujem onog bilica na ftv-u il one sa rtrs-a meni se povraca tacno zgade covjeku mec nenormalno a sto se tice obn-a onaj vugdalic je prosle godine dobro se sjecam reko da je tevez lijevak :D :D
Jbg covjek se trudi da bude duhovit

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 nov 2012, 00:37

hilmo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Vejruj da jest, i ja sam to primjetio..pa onda gledam rezultate nije mi jasno šta priča!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Ja bas ubacio na kladinocu u tom momentu kad je on citao i vidim da je taj par bio ispred EL na svim kladionicama i on ga je tim redom procitao :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 27 nov 2012, 19:02

Fala Bogu imam HTV i redovito gledam utakmice na hrvatskim televizijama (one koje prenose, barem nešto od Lige prvaka), da ne moram slušati one klaunove na OBN-u ili ove dosade na FTV-u ili BHT-u kojoj li već televiziji, gdje se na utakmici Bosne pedeset puta kaže popularni.

Popularni Mire, popularni Spaha, popularni Keno, popularni Džeko, popularni Vedo.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 05 dec 2012, 21:41

Jel bilo kakvih provala od Vugde i Adisa vcrs na OBN,barem sto se prvog poluvremena tice. :lol:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 dec 2012, 21:48

adis je rekao da je do messija na klupi pedro, a bio je busquets

vugdalić koristi glupave riječi, tipa pretumbacija :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 dec 2012, 22:32

" odmah se uFatio za nju "
Puuuu 'bem ti debila ko mu dozvoli da komentariše utakmice...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 dec 2012, 23:03

70% gostiju na OBN-u ne zna sastavit rečenice

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 24 jan 2013, 17:27

Jel ko gledao/slušao ovaj remix by Drago Ćosić? :mrgreen: :lol: :D

http://www.youtube.com/watch?v=tzmElcm2wCo

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 24 jan 2013, 17:36

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 jan 2013, 18:57

Otac jedini!

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 24 jan 2013, 21:11

nazalost, ja ga ne mogu slusati, jer u svakoj ozbiljnijoj utakmici tvrdi da sudije potkradaju hrvatsku. u apsolutno svakoj. ne mogu vise slusati njegove zalopojke.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jan 2013, 21:54

SB90 je napisao/la:nazalost, ja ga ne mogu slusati, jer u svakoj ozbiljnijoj utakmici tvrdi da sudije potkradaju hrvatsku. u apsolutno svakoj. ne mogu vise slusati njegove zalopojke.
ja yebo nenu svoju i sinoc kuka sudije otimaju a ljudi realno sviraju ja pribacio zbog njega
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.