prvo ovaj lik razliku od tebe puno vise zna to ti ja tvrdim, a drugo prepostavljam da nije ni mislio na rozivku nego to da su momci trenirali na tusnju ...ustvari momci su zapravo trenirali, a da li ce ostati to cemo saznati za koji danjoksimovic je napisao/la:ha ,ha haRUDARSKA2 je napisao/la:i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice
Baš si me nasmijao.Znaš li ti da još prozivka nije bila bolan,Kakve ti dezinformacije ovdje širiš?
FK Radnički Lukavac
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Cijenim to što veliš,ali s kim su trenirali.Ma nekako mi smiješno.Neki naši momci su još na odmoru,a ovdje se priča o nekom treniranju.Pozdrav za sve igrače Radničkog koji žele u Slobodu.Upućujem im toplu dobrodošlicu,ali neka se malo zamisle šta su pokazali kada su igrali protiv nas,i da li mogu odgovoriti našim ciljevima.Po meni, bolje je igrati kod sebe u prvih 11,nego grijati klupu.
- Probisvjet
- Kontakt:
U svakom slucaju su pokazali vise nego neki nasi igraci. Mislim da strahujes da ce neko od "nasih" izgubiti mjesto u timu. Ako je slabiji normalno da ce na klupu. U Slobodi je bilo itekako dobrih igraca koji su dosli iz regionalnih klubova, zar ne? Zasto oni ne bi bili jos bolji u Slobodi? Radnicki je sa tim igracima odigrao sezonu bolje nego Sloboda, i to mnogo bolje, treba priznati.joksimovic je napisao/la:Cijenim to što veliš,ali s kim su trenirali.Ma nekako mi smiješno.Neki naši momci su još na odmoru,a ovdje se priča o nekom treniranju.Pozdrav za sve igrače Radničkog koji žele u Slobodu.Upućujem im toplu dobrodošlicu,ali neka se malo zamisle šta su pokazali kada su igrali protiv nas,i da li mogu odgovoriti našim ciljevima.Po meni, bolje je igrati kod sebe u prvih 11,nego grijati klupu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da,odigrao je sezonu mnogo bolje od Slobode al je zavrsio kao DRUGI...sto je isto kao da je zavrsio sedmi,deveti,dvanesti....nama trebaju igraci za PRVO mjesto..to nosi pritisak....pitanje je kako ce se ti igraci snaci u igri pod pritiskom....a nama ne trebaju pitanja vec odogvori...u prvenstvu su imali jednu tekmu koji su igrali pod pritiskom i imperativom i po meni su totalno zakazali..u.s.r.a.l.i su motku u toj jedinoj most win utakmici protiv viteza i totalno zakazaliProbisvjet je napisao/la:U svakom slucaju su pokazali vise nego neki nasi igraci. Mislim da strahujes da ce neko od "nasih" izgubiti mjesto u timu. Ako je slabiji normalno da ce na klupu. U Slobodi je bilo itekako dobrih igraca koji su dosli iz regionalnih klubova, zar ne? Zasto oni ne bi bili jos bolji u Slobodi? Radnicki je sa tim igracima odigrao sezonu bolje nego Sloboda, i to mnogo bolje, treba priznati.joksimovic je napisao/la:Cijenim to što veliš,ali s kim su trenirali.Ma nekako mi smiješno.Neki naši momci su još na odmoru,a ovdje se priča o nekom treniranju.Pozdrav za sve igrače Radničkog koji žele u Slobodu.Upućujem im toplu dobrodošlicu,ali neka se malo zamisle šta su pokazali kada su igrali protiv nas,i da li mogu odgovoriti našim ciljevima.Po meni, bolje je igrati kod sebe u prvih 11,nego grijati klupu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Potpisujem to što kažeš,i stavljam na tu temu tačku.
Ono što želim je da čestitam Radničkom na dovođenju Crnkića,jednog od naaajtrofejnijih naših trenera ikada.Čovjeka zbog čijih rezultata su naša djeca išla u najveće svjetske klubove ,Barcelonu,Inter,Partizan, čovjeka koji je vrlo disciplinovan u svom poslu.
Ono što želim je da čestitam Radničkom na dovođenju Crnkića,jednog od naaajtrofejnijih naših trenera ikada.Čovjeka zbog čijih rezultata su naša djeca išla u najveće svjetske klubove ,Barcelonu,Inter,Partizan, čovjeka koji je vrlo disciplinovan u svom poslu.
*must win. - Sorry morao sam.staragarda je napisao/la:most win
A činjenica je da su u Tuzli održani neki treninzi, što pozdravljam, jer bolje od svih ovih koji su došli da probaju u Slobodi izvući dovoljan broj igrača koji bar na nešto liče pa raditi prozivku nego na ho-ruk.
Kako samo jedva čekam 2. august da se završe ova mahalanja, nekima se stvarno daje previše prostora da od sebe prave igrače.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kome se daje previse prostora...na koje igrace konkretno mislis...Casp3r je napisao/la:*must win. - Sorry morao sam.staragarda je napisao/la:most win
A činjenica je da su u Tuzli održani neki treninzi, što pozdravljam, jer bolje od svih ovih koji su došli da probaju u Slobodi izvući dovoljan broj igrača koji bar na nešto liče pa raditi prozivku nego na ho-ruk.
Kako samo jedva čekam 2. august da se završe ova mahalanja, nekima se stvarno daje previše prostora da od sebe prave igrače.
-
- Kontakt:
d
Zadnja izmjena: imperator10, dana/u 08 sep 2013, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
o Bozeimperator10 je napisao/la:Hahahahahaha,o kakvim Barcelonama, Interima i Partizanima ti pricas Boga ti dragog?joksimovic je napisao/la:Potpisujem to što kažeš,i stavljam na tu temu tačku.
Ne budi smijesan,ako nisi upucen i ako nisi gledao utakmice mladjih kategorija onda nemoj ni pricat.Sramotno je sto se neko poput Crnkica uopste moze zvati trenerom,doduse vecina nasih trenera je poput njeg "skolovana". De mi reci samo jednog igraca Slobode u zadnjih 20 godina koji je napravio karijeru da mu mozes reci svaka cast,da je igrao za reprezentaciju ili tako nesto,pa ce ti sve biti jasno koliko se kvalitetno radi u omladinskom pogonu i koliko su zapravo tanki produkti omladinske skole Slobode u sustini.Nije sve kako sportin,bportal ili neki drugi sranjeportal za pare pisu.Kazes vrlo disciplinovan a uopste nije dolazi djeci na treninge u Slobodi...cirkus trener,puno bolja varijanta vam je bio Denis Sadikovic

joksimovic je napisao/la:ha ,ha haRUDARSKA2 je napisao/la:i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice
Baš si me nasmijao.Znaš li ti da još prozivka nije bila bolan,Kakve ti dezinformacije ovdje širiš?
vrlo dobro znam kad je zvanicna prozivka ali sito tako znam da sloboda trenira lagano vec par dana , doduse neki jaci igraci jos ne treniraju i uzivaju u psladnjim dnaima odmora ... danas sam gledao jutarnji trening slobode na plastici , uno je nvih imena , neki su na probi a neki su provjereni ... tako ti je , a ti se smjeskaj koliko hoces !!!
Upravu je rudarska2 vrse se neki testovi sa igracima na Tusnju a oficalno pripreme pocinju od 1.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zbog crnkica?.. pa znas li ti koliko je nase djece zavrsilo zbog njega u OFK Tuzli?..taman toliko da je OFK Tuzla dospjela sa juniorima do finala kupa BiH I TO TEK ONDA KAD SU OTJERANA NEKA DJECA OD STRANE CRNKICA.joksimovic je napisao/la:Potpisujem to što kažeš,i stavljam na tu temu tačku.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Joksimovicu ja ne znam odakle ti crpiš informacije.. kakav ba Crnkić i trofeji i dobar trener
Ja vjerujem da je za Radnički bolji i ovaj Maršalek- ili kako već.. Crnkić što je upropastio talenata i to još u mladjim kategorijama (kadeti i juniori) nije niko do sada u Slobodi.

Ja vjerujem da je za Radnički bolji i ovaj Maršalek- ili kako već.. Crnkić što je upropastio talenata i to još u mladjim kategorijama (kadeti i juniori) nije niko do sada u Slobodi.
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
covjek je ironican i fura vasTzBulevar87 je napisao/la:Joksimovicu ja ne znam odakle ti crpiš informacije.. kakav ba Crnkić i trofeji i dobar trener![]()

mozel i malo vise informacija o Jasminu Jaranovicu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ubjedljivo najefikasniji igrač FK Radnički protekle sezone, tri puta bio igrač mjeseca, na kraju bio igrač sezone po izboru publike, u timu kola bio desetak puta, sve to u sezoni iza nas. A ispod imaš i video dokaz koji podržava tezu da je to bio najbolji pojedinac u protekloj sezoni.nedžad je napisao/la:mozel i malo vise informacija o Jasminu Jaranovicu
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Jel ima kakvih dolazaka,kakvih dobrih provjerenih igraca?Sve sami odlasci,al sreca da je gospodin Lovic ostao za presjednika kluba dok je njega nemamo brige.

-
- Kontakt:
Naš junior, Faruk Kuduzović potpisao za NK Osijek.
Pojam pojedinca ovcama problem.
-
- Kontakt:
ovako nesto volim vidjeti , da nase dijete ode negdje .
Ovi nasi Kuduzovici se dobro iscupaju. Prvo Elko a sad i Fare.
Ovi nasi Kuduzovici se dobro iscupaju. Prvo Elko a sad i Fare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.