FK Radnički Lukavac

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jun 2013, 22:11

joksimovic je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice
ha ,ha ha
Baš si me nasmijao.Znaš li ti da još prozivka nije bila bolan,Kakve ti dezinformacije ovdje širiš?
prvo ovaj lik razliku od tebe puno vise zna to ti ja tvrdim, a drugo prepostavljam da nije ni mislio na rozivku nego to da su momci trenirali na tusnju ...ustvari momci su zapravo trenirali, a da li ce ostati to cemo saznati za koji dan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 jun 2013, 22:36

Cijenim to što veliš,ali s kim su trenirali.Ma nekako mi smiješno.Neki naši momci su još na odmoru,a ovdje se priča o nekom treniranju.Pozdrav za sve igrače Radničkog koji žele u Slobodu.Upućujem im toplu dobrodošlicu,ali neka se malo zamisle šta su pokazali kada su igrali protiv nas,i da li mogu odgovoriti našim ciljevima.Po meni, bolje je igrati kod sebe u prvih 11,nego grijati klupu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2013, 23:30

joksimovic je napisao/la:Cijenim to što veliš,ali s kim su trenirali.Ma nekako mi smiješno.Neki naši momci su još na odmoru,a ovdje se priča o nekom treniranju.Pozdrav za sve igrače Radničkog koji žele u Slobodu.Upućujem im toplu dobrodošlicu,ali neka se malo zamisle šta su pokazali kada su igrali protiv nas,i da li mogu odgovoriti našim ciljevima.Po meni, bolje je igrati kod sebe u prvih 11,nego grijati klupu.
U svakom slucaju su pokazali vise nego neki nasi igraci. Mislim da strahujes da ce neko od "nasih" izgubiti mjesto u timu. Ako je slabiji normalno da ce na klupu. U Slobodi je bilo itekako dobrih igraca koji su dosli iz regionalnih klubova, zar ne? Zasto oni ne bi bili jos bolji u Slobodi? Radnicki je sa tim igracima odigrao sezonu bolje nego Sloboda, i to mnogo bolje, treba priznati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2013, 23:52

Probisvjet je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Cijenim to što veliš,ali s kim su trenirali.Ma nekako mi smiješno.Neki naši momci su još na odmoru,a ovdje se priča o nekom treniranju.Pozdrav za sve igrače Radničkog koji žele u Slobodu.Upućujem im toplu dobrodošlicu,ali neka se malo zamisle šta su pokazali kada su igrali protiv nas,i da li mogu odgovoriti našim ciljevima.Po meni, bolje je igrati kod sebe u prvih 11,nego grijati klupu.
U svakom slucaju su pokazali vise nego neki nasi igraci. Mislim da strahujes da ce neko od "nasih" izgubiti mjesto u timu. Ako je slabiji normalno da ce na klupu. U Slobodi je bilo itekako dobrih igraca koji su dosli iz regionalnih klubova, zar ne? Zasto oni ne bi bili jos bolji u Slobodi? Radnicki je sa tim igracima odigrao sezonu bolje nego Sloboda, i to mnogo bolje, treba priznati.
da,odigrao je sezonu mnogo bolje od Slobode al je zavrsio kao DRUGI...sto je isto kao da je zavrsio sedmi,deveti,dvanesti....nama trebaju igraci za PRVO mjesto..to nosi pritisak....pitanje je kako ce se ti igraci snaci u igri pod pritiskom....a nama ne trebaju pitanja vec odogvori...u prvenstvu su imali jednu tekmu koji su igrali pod pritiskom i imperativom i po meni su totalno zakazali..u.s.r.a.l.i su motku u toj jedinoj most win utakmici protiv viteza i totalno zakazali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 jun 2013, 09:12

Potpisujem to što kažeš,i stavljam na tu temu tačku.

Ono što želim je da čestitam Radničkom na dovođenju Crnkića,jednog od naaajtrofejnijih naših trenera ikada.Čovjeka zbog čijih rezultata su naša djeca išla u najveće svjetske klubove ,Barcelonu,Inter,Partizan, čovjeka koji je vrlo disciplinovan u svom poslu.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 jun 2013, 12:15

staragarda je napisao/la:most win
*must win. - Sorry morao sam.

A činjenica je da su u Tuzli održani neki treninzi, što pozdravljam, jer bolje od svih ovih koji su došli da probaju u Slobodi izvući dovoljan broj igrača koji bar na nešto liče pa raditi prozivku nego na ho-ruk.

Kako samo jedva čekam 2. august da se završe ova mahalanja, nekima se stvarno daje previše prostora da od sebe prave igrače.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2013, 12:19

Casp3r je napisao/la:
staragarda je napisao/la:most win
*must win. - Sorry morao sam.

A činjenica je da su u Tuzli održani neki treninzi, što pozdravljam, jer bolje od svih ovih koji su došli da probaju u Slobodi izvući dovoljan broj igrača koji bar na nešto liče pa raditi prozivku nego na ho-ruk.

Kako samo jedva čekam 2. august da se završe ova mahalanja, nekima se stvarno daje previše prostora da od sebe prave igrače.
kome se daje previse prostora...na koje igrace konkretno mislis...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 27 jun 2013, 12:38

d
Zadnja izmjena: imperator10, dana/u 08 sep 2013, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2013, 12:43

imperator10 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Potpisujem to što kažeš,i stavljam na tu temu tačku.

Ono što želim je da čestitam Radničkom na dovođenju Crnkića,jednog od naaajtrofejnijih naših trenera ikada.Čovjeka zbog čijih rezultata su naša djeca išla u najveće svjetske klubove ,Barcelonu,Inter,Partizan, čovjeka koji je vrlo disciplinovan u svom poslu.
Hahahahahaha,o kakvim Barcelonama, Interima i Partizanima ti pricas Boga ti dragog?
Ne budi smijesan,ako nisi upucen i ako nisi gledao utakmice mladjih kategorija onda nemoj ni pricat.Sramotno je sto se neko poput Crnkica uopste moze zvati trenerom,doduse vecina nasih trenera je poput njeg "skolovana". De mi reci samo jednog igraca Slobode u zadnjih 20 godina koji je napravio karijeru da mu mozes reci svaka cast,da je igrao za reprezentaciju ili tako nesto,pa ce ti sve biti jasno koliko se kvalitetno radi u omladinskom pogonu i koliko su zapravo tanki produkti omladinske skole Slobode u sustini.Nije sve kako sportin,bportal ili neki drugi sranjeportal za pare pisu.Kazes vrlo disciplinovan a uopste nije dolazi djeci na treninge u Slobodi...cirkus trener,puno bolja varijanta vam je bio Denis Sadikovic
o Boze :shock: :shock: ..dal je moguce :lol: :lol:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 jun 2013, 13:57

joksimovic je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:i mehanovic i bekric su pred potpisom za slobodu , pojavili su se cak i na treningu slobode ... vidit cemo sta ce biti od ove dvojice
ha ,ha ha
Baš si me nasmijao.Znaš li ti da još prozivka nije bila bolan,Kakve ti dezinformacije ovdje širiš?

vrlo dobro znam kad je zvanicna prozivka ali sito tako znam da sloboda trenira lagano vec par dana , doduse neki jaci igraci jos ne treniraju i uzivaju u psladnjim dnaima odmora ... danas sam gledao jutarnji trening slobode na plastici , uno je nvih imena , neki su na probi a neki su provjereni ... tako ti je , a ti se smjeskaj koliko hoces !!!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 27 jun 2013, 14:10

Upravu je rudarska2 vrse se neki testovi sa igracima na Tusnju a oficalno pripreme pocinju od 1.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2013, 15:09

joksimovic je napisao/la:Potpisujem to što kažeš,i stavljam na tu temu tačku.

zbog crnkica?.. pa znas li ti koliko je nase djece zavrsilo zbog njega u OFK Tuzli?..taman toliko da je OFK Tuzla dospjela sa juniorima do finala kupa BiH I TO TEK ONDA KAD SU OTJERANA NEKA DJECA OD STRANE CRNKICA.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jun 2013, 16:37

Joksimovicu ja ne znam odakle ti crpiš informacije.. kakav ba Crnkić i trofeji i dobar trener :roll:
Ja vjerujem da je za Radnički bolji i ovaj Maršalek- ili kako već.. Crnkić što je upropastio talenata i to još u mladjim kategorijama (kadeti i juniori) nije niko do sada u Slobodi.
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2013, 23:18

TzBulevar87 je napisao/la:Joksimovicu ja ne znam odakle ti crpiš informacije.. kakav ba Crnkić i trofeji i dobar trener :roll:
Ja vjerujem da je za Radnički bolji i ovaj Maršalek- ili kako već.. Crnkić što je upropastio talenata i to još u mladjim kategorijama (kadeti i juniori) nije niko do sada u Slobodi.
covjek je ironican i fura vas :lol: :lol: ..dal je moguce da niste skontali :D

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 27 jun 2013, 23:22

mozel i malo vise informacija o Jasminu Jaranovicu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 jun 2013, 12:04

nedžad je napisao/la:mozel i malo vise informacija o Jasminu Jaranovicu
Ubjedljivo najefikasniji igrač FK Radnički protekle sezone, tri puta bio igrač mjeseca, na kraju bio igrač sezone po izboru publike, u timu kola bio desetak puta, sve to u sezoni iza nas. A ispod imaš i video dokaz koji podržava tezu da je to bio najbolji pojedinac u protekloj sezoni.

" onclick="window.open(this.href);return false;

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 29 jun 2013, 00:30

Jel ima kakvih dolazaka,kakvih dobrih provjerenih igraca?Sve sami odlasci,al sreca da je gospodin Lovic ostao za presjednika kluba dok je njega nemamo brige.:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 29 jun 2013, 01:16

Dobro je komšije :oops:

U ponedjeljak prozivka..
1921
1989

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 29 jun 2013, 03:41

Naš junior, Faruk Kuduzović potpisao za NK Osijek.
Pojam pojedinca ovcama problem.

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 29 jun 2013, 16:09

ovako nesto volim vidjeti , da nase dijete ode negdje .
Ovi nasi Kuduzovici se dobro iscupaju. Prvo Elko a sad i Fare.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.