schalke je primjer vrhunskog kvalitetatony-mortale je napisao/la:sine pametni ja sam nekad mogo triput bez vađenja pa sad više ne mogu![]()
bitno je sad, a sad ostajete 4 do daljnjeg, mada vam je to plafon jer osim bajerna nema u njemačkoj ozbiljnog kluba
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Bundesliga
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ni juve nije daleko xDJuveSissoko je napisao/la:schalke je primjer vrhunskog kvalitetatony-mortale je napisao/la:sine pametni ja sam nekad mogo triput bez vađenja pa sad više ne mogu![]()
bitno je sad, a sad ostajete 4 do daljnjeg, mada vam je to plafon jer osim bajerna nema u njemačkoj ozbiljnog kluba
valjda si trebao ovdje vidjeti sarkasticnost.. ali nema veze..Neutral je napisao/la:Hmm, prvi put ???
Vidim nisi upoznat sa historijom , zato please silence.
Sabura, sljedeće godine ako Bog da osveta.
ove godine je Bayern preko sudija jedini napravio nesto od svaba.. s'obzirom da se Overbo povlaci sumnjam da cete daleko dogurati sljedece godine..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- moustapha
- Kontakt:
@daffy,
Bitno je da znamo dokle ce Juve dogurati u kupu sajamskih gradova. Takmicenje u ligi prvaka ostavi navijacima drugih klubova.
Bitno je da znamo dokle ce Juve dogurati u kupu sajamskih gradova. Takmicenje u ligi prvaka ostavi navijacima drugih klubova.
#divovi
uredu da mi to kaze neko ko nije prije 2-3 godine igrao kup uefa.. pa razumio bih..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uglavnom, doguracemo dalje od Juventusa.daffy je napisao/la:valjda si trebao ovdje vidjeti sarkasticnost.. ali nema veze..Neutral je napisao/la:Hmm, prvi put ???
ove godine je Bayern preko sudija jedini napravio nesto od svaba.. s'obzirom da se Overbo povlaci sumnjam da cete daleko dogurati sljedece godine..
Steta za Bundesligu, mogla je cijela Njemacka veceras slaviti, ali sudbina je tako htjela. Bayern ce pokusati i naredne sezone donijeti sto vise bodova Bundesligi i obezbijediti jos jedno mjesto u LP.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
samo sto ti nisi informisan da je bundesliga do 2001 imala 4 predstavnika...vjerovatno nisi informisana da se serija A spasila samo za sad jer sljedece sezone nakon oduzimanja bodova iz sezone 2005/06 bundesliga je prestize i ako zadrzi tu prednost od 2012/13 ce imati 4 predstavnika....osim bayerna veliki je uspjeh napravio HSV koji drugi put uzastopno se nalazio u polufinalu kupa uefa/evropske lige a italijani ni u cetvrtfinalu evropske lige nisu imali ni jednog predstavnika (nacija mi je ta isto simpaticna, nista protiv njih al ovo je fakt)...znaci jedino je inter nesto napravio od italijana ove sezone i spasio ono malo italijanske casti...do kad ce je iko moci vise spasiti veliko je pitanje, od jedne osrednje ekipe mourinho je mnogo napravio...ko ce sad nesto napravit kad mourinho ode?valja napravit nesto od igraca s prosjekom od 30 godina?sve velike nade zar ne??bayern ima potencijalnu ekipu sve vise zvijezda se odlucuje za bundesligu , tu ostaje i dalje ribery...pred bundesligom su i dalje blistava vremena....jos jedno pitanje jel ovebro sudio protiv juvea i manchestera???daffy je napisao/la:valjda si trebao ovdje vidjeti sarkasticnost.. ali nema veze..Neutral je napisao/la:Hmm, prvi put ???
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
To i govorim za 4 predstavnika, da ne zna o historiji, ali on nešto o sarkazmu. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa sad je furka sarkazmom i ironijom prikrivati očito neznanje. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dobro hadj, vi ste najpametniji.. cak znate i sta sam ja misli.. 
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
wow, pametan si, skidam ti kapu.. 
novi trener hsv-a je armin veh, veceras objavljeno, sportski direktor reinhardt, dosadasnji stoper u ekipi....izbor trenera nije los, jest da je jos upitno kako ce se veh snac, a sto se direktora tice zao mi je sto to nije postao sergej barbarez koji bi mislim bio i najbolje rjesenje za tu poziciju
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
booty-king
- Kontakt:
schalke koliko znam ima samo 25 miliona za pojacanja ove godine ...po meni trbaju dat rakitica i jedno 5 miliona za misimovica ,boumjohana i 2-3 miliona za marka reusa i dovesti nekog lijevog beka pinolu ili jansena ...smatram da ce talenat lukas smitza i cristoph moritza doci do izrazaja i da ce njih 2ca biti medzu glavnim igracima sljedece godine...bas sam sanjao nek noc da je joe cole presao u schalke obzirom da sam znao da mu je istekao ugovor ,
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
To mediji špekulišu koliko Schalke ima novca na raspolaganju:Sve će zavisiti od toga koliko ima Gazprom da novca.Sad italijanski mediji pišu kako je moguća razmjena Rakitić + novac za Diega.booty-king je napisao/la:schalke koliko znam ima samo 25 miliona za pojacanja ove godine ...po meni trbaju dat rakitica i jedno 5 miliona za misimovica ,boumjohana i 2-3 miliona za marka reusa i dovesti nekog lijevog beka pinolu ili jansena ...smatram da ce talenat lukas smitza i cristoph moritza doci do izrazaja i da ce njih 2ca biti medzu glavnim igracima sljedece godine...bas sam sanjao nek noc da je joe cole presao u schalke obzirom da sam znao da mu je istekao ugovor ,
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
čuj novac za diega pa ovi diego nije ništa odigro tamo,a rakitić u zadnje vrjeme vrlo dobro u schalkeu,ali jbg juve je veliki klub naspram schelkeaFRANK RIBERY je napisao/la:To mediji špekulišu koliko Schalke ima novca na raspolaganju:Sve će zavisiti od toga koliko ima Gazprom da novca.Sad italijanski mediji pišu kako je moguća razmjena Rakitić + novac za Diega.booty-king je napisao/la:schalke koliko znam ima samo 25 miliona za pojacanja ove godine ...po meni trbaju dat rakitica i jedno 5 miliona za misimovica ,boumjohana i 2-3 miliona za marka reusa i dovesti nekog lijevog beka pinolu ili jansena ...smatram da ce talenat lukas smitza i cristoph moritza doci do izrazaja i da ce njih 2ca biti medzu glavnim igracima sljedece godine...bas sam sanjao nek noc da je joe cole presao u schalke obzirom da sam znao da mu je istekao ugovor ,
-
booty-king
- Kontakt:
ma imam osjecaj da ce felix istrajati u tome da dovede misketa
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bilo bi to extra dobro za Misketa.booty-king je napisao/la:ma imam osjecaj da ce felix istrajati u tome da dovede misketa
BosnaE
- -Paja
- Kontakt:
Vasi snovi o 4 Bundesligasa u Ligi Prvaka poruseni su kao kula od karata!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.