Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
14%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
19
33%
4) St.Pauli
12
21%
5) Mainz
9
16%
6) Augsburg
8
14%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 58

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la JuveSissoko » 22 maj 2010, 23:02

tony-mortale je napisao/la:sine pametni ja sam nekad mogo triput bez vađenja pa sad više ne mogu :lol:
bitno je sad, a sad ostajete 4 do daljnjeg, mada vam je to plafon jer osim bajerna nema u njemačkoj ozbiljnog kluba
schalke je primjer vrhunskog kvaliteta :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 maj 2010, 23:18

JuveSissoko je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:sine pametni ja sam nekad mogo triput bez vađenja pa sad više ne mogu :lol:
bitno je sad, a sad ostajete 4 do daljnjeg, mada vam je to plafon jer osim bajerna nema u njemačkoj ozbiljnog kluba
schalke je primjer vrhunskog kvaliteta :mrgreen:
ni juve nije daleko xD

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 00:32

Neutral je napisao/la:Hmm, prvi put ???

Vidim nisi upoznat sa historijom , zato please silence.

Sabura, sljedeće godine ako Bog da osveta. ;)
valjda si trebao ovdje vidjeti sarkasticnost.. ali nema veze..

ove godine je Bayern preko sudija jedini napravio nesto od svaba.. s'obzirom da se Overbo povlaci sumnjam da cete daleko dogurati sljedece godine.. :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 00:36

@daffy,

Bitno je da znamo dokle ce Juve dogurati u kupu sajamskih gradova. Takmicenje u ligi prvaka ostavi navijacima drugih klubova.
#divovi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 00:37

uredu da mi to kaze neko ko nije prije 2-3 godine igrao kup uefa.. pa razumio bih..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 00:38

daffy je napisao/la:

ove godine je Bayern preko sudija jedini napravio nesto od svaba.. s'obzirom da se Overbo povlaci sumnjam da cete daleko dogurati sljedece godine.. :lol:
Uglavnom, doguracemo dalje od Juventusa. ;)

Steta za Bundesligu, mogla je cijela Njemacka veceras slaviti, ali sudbina je tako htjela. Bayern ce pokusati i naredne sezone donijeti sto vise bodova Bundesligi i obezbijediti jos jedno mjesto u LP.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 00:39

Ti ces se naviknuti na to takmicenje. ;)
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2010, 22:30

daffy je napisao/la:

samo sto ti nisi informisan da je bundesliga do 2001 imala 4 predstavnika...vjerovatno nisi informisana da se serija A spasila samo za sad jer sljedece sezone nakon oduzimanja bodova iz sezone 2005/06 bundesliga je prestize i ako zadrzi tu prednost od 2012/13 ce imati 4 predstavnika....osim bayerna veliki je uspjeh napravio HSV koji drugi put uzastopno se nalazio u polufinalu kupa uefa/evropske lige a italijani ni u cetvrtfinalu evropske lige nisu imali ni jednog predstavnika (nacija mi je ta isto simpaticna, nista protiv njih al ovo je fakt)...znaci jedino je inter nesto napravio od italijana ove sezone i spasio ono malo italijanske casti...do kad ce je iko moci vise spasiti veliko je pitanje, od jedne osrednje ekipe mourinho je mnogo napravio...ko ce sad nesto napravit kad mourinho ode?valja napravit nesto od igraca s prosjekom od 30 godina?sve velike nade zar ne??bayern ima potencijalnu ekipu sve vise zvijezda se odlucuje za bundesligu , tu ostaje i dalje ribery...pred bundesligom su i dalje blistava vremena....jos jedno pitanje jel ovebro sudio protiv juvea i manchestera???
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 23:43

To i govorim za 4 predstavnika, da ne zna o historiji, ali on nešto o sarkazmu. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 maj 2010, 23:52

Pa sad je furka sarkazmom i ironijom prikrivati očito neznanje. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 maj 2010, 09:18

dobro hadj, vi ste najpametniji.. cak znate i sta sam ja misli.. :?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 maj 2010, 09:51

daffy je napisao/la:dobro hadj, vi ste najpametniji.. cak znate i sta sam ja misli.. :?
slika

:mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 maj 2010, 09:53

wow, pametan si, skidam ti kapu.. :roll:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 maj 2010, 23:30

novi trener hsv-a je armin veh, veceras objavljeno, sportski direktor reinhardt, dosadasnji stoper u ekipi....izbor trenera nije los, jest da je jos upitno kako ce se veh snac, a sto se direktora tice zao mi je sto to nije postao sergej barbarez koji bi mislim bio i najbolje rjesenje za tu poziciju
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 24 maj 2010, 23:37

schalke koliko znam ima samo 25 miliona za pojacanja ove godine ...po meni trbaju dat rakitica i jedno 5 miliona za misimovica ,boumjohana i 2-3 miliona za marka reusa i dovesti nekog lijevog beka pinolu ili jansena ...smatram da ce talenat lukas smitza i cristoph moritza doci do izrazaja i da ce njih 2ca biti medzu glavnim igracima sljedece godine...bas sam sanjao nek noc da je joe cole presao u schalke obzirom da sam znao da mu je istekao ugovor ,

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 maj 2010, 16:00

booty-king je napisao/la:schalke koliko znam ima samo 25 miliona za pojacanja ove godine ...po meni trbaju dat rakitica i jedno 5 miliona za misimovica ,boumjohana i 2-3 miliona za marka reusa i dovesti nekog lijevog beka pinolu ili jansena ...smatram da ce talenat lukas smitza i cristoph moritza doci do izrazaja i da ce njih 2ca biti medzu glavnim igracima sljedece godine...bas sam sanjao nek noc da je joe cole presao u schalke obzirom da sam znao da mu je istekao ugovor ,
To mediji špekulišu koliko Schalke ima novca na raspolaganju:Sve će zavisiti od toga koliko ima Gazprom da novca.Sad italijanski mediji pišu kako je moguća razmjena Rakitić + novac za Diega.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 maj 2010, 19:02

FRANK RIBERY je napisao/la:
booty-king je napisao/la:schalke koliko znam ima samo 25 miliona za pojacanja ove godine ...po meni trbaju dat rakitica i jedno 5 miliona za misimovica ,boumjohana i 2-3 miliona za marka reusa i dovesti nekog lijevog beka pinolu ili jansena ...smatram da ce talenat lukas smitza i cristoph moritza doci do izrazaja i da ce njih 2ca biti medzu glavnim igracima sljedece godine...bas sam sanjao nek noc da je joe cole presao u schalke obzirom da sam znao da mu je istekao ugovor ,
To mediji špekulišu koliko Schalke ima novca na raspolaganju:Sve će zavisiti od toga koliko ima Gazprom da novca.Sad italijanski mediji pišu kako je moguća razmjena Rakitić + novac za Diega.
čuj novac za diega pa ovi diego nije ništa odigro tamo,a rakitić u zadnje vrjeme vrlo dobro u schalkeu,ali jbg juve je veliki klub naspram schelkea

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 26 maj 2010, 06:00

ma imam osjecaj da ce felix istrajati u tome da dovede misketa

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 maj 2010, 06:12

booty-king je napisao/la:ma imam osjecaj da ce felix istrajati u tome da dovede misketa
Bilo bi to extra dobro za Misketa.
BosnaE

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 maj 2010, 14:50

Vasi snovi o 4 Bundesligasa u Ligi Prvaka poruseni su kao kula od karata!
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.